Γεια σου φιλε και ευχαριστω για την απαντηση, εμπειρια δεν εχω, ειμαι κατοχος 2 δορυφορικων συσκευων (1 σε καθε σπιτι), η μια ειναι της πλακας που πιανει μονο FTA με απλο πιατο .80μ . Ειχα ηδη την εγκατασταση ετοιμη απο παλια που ειχαμε βαλει και απλα πηρα καινουργιο δεκτη με 90 ευρω ισα ισα να λεω οτι αξιοποιησα την εγκατασταση. Σε αυτο που μενω εχω 1.2μ πιατο που γυρναει και πιανω καμμια 15αρια δορυφορους και τον εχω συνδεδεμενο με εναν XCruiser 2000CI. Dreambox θελω να παρω γιατι πολυ απλα ολοι αυτον προτεινουν και απο οτι καταλαβα θα τα βρω ολα ετοιμα και δεν θα καθομαι να πονοκεφαλιαζω ποτε θα βγει update οπως κανω με τον XCruiser. Δεν τον θελω για δυνατη χρηση αλλα δεν θελω και κατι ανωνυμο. Βρηκα μεταχειρισμενο 150 ευρω απο το ιντερνετ και ηθελα να τσεκαρω τι παιζει.
Δηλαδη αν ειναι κλωνος τι προβλημα θα εχω, ξερει κανεις? Εγω θελω τον δεκτη να τον συνδεσω με την ετοιμη εγκατασταση που εχω, θα φερω τεχνικο να μου φτιαξει τους δορυφορους γιατι εχουν αποσυντονιστει, να πιασω τα καναλια και απλα να ξερω οτι βγαινουν updates συχνα για να μπορω να βλεπω ΟΛΑ τα καναλια (αν με καταλαβαινεις...).