Αγορά dslr με 300-400

Bρήκα κάπου την canon 450d με δύο φακούς canon 18-55 is & 55-250 is
κάτω από 600 . Το πρόβλημα είναι ότι το κομμάτι είναι εκθεσιακό. Εσείς τι λέτε? Και αν την πάρω τι να προσέξω σε σώμα αλλά και σε φακούς? Να θυμίσω ότι η κάνον ήταν από τις πρώτες μου επιλογές μαζί με την pentax.

Εταιρεία?

Τελικά αγοράστηκε η canon. Η κατάστασή της φαίνεται άριστη. Από το κατάστημα είπαν ότι ήταν μόνο έξω από το κουτί για να την βλέπουν. Μπαταρίες δεν τοποθετούνται ποτέ ώστε να μπορεί να τραβήξει κάποιος.

Τελικά αγοράστηκε η canon. Η κατάστασή της φαίνεται άριστη. Από το κατάστημα είπαν ότι ήταν μόνο έξω από το κουτί για να την βλέπουν. Μπαταρίες δεν τοποθετούνται ποτέ ώστε να μπορεί να τραβήξει κάποιος.

Με γειές.

Αντε να βλέπουμε και φωτογραφίες σιγά-σιγά.-bye-

Με γειές.

Αντε να βλέπουμε και φωτογραφίες σιγά-σιγά.-bye-
Σε ευχαριστώ. Όσο για να δειτε φωτογραφίες:chinscratch:
Πάντως αυτό που λέγατε με τον send για τα κλικ, δεν ξέρω, εγώ όταν έβαλα την κάρτα και τράβηξα την πρώτη φωτογραφία μου έβγαλε 0001. Δεν ξέρω αν πρέπει να κοιτάξω κάπου αλλού.

Σε ευχαριστώ. Όσο για να δειτε φωτογραφίες:chinscratch:
Πάντως αυτό που λέγατε με τον send για τα κλικ, δεν ξέρω, εγώ όταν έβαλα την κάρτα και τράβηξα την πρώτη φωτογραφία μου έβγαλε 0001. Δεν ξέρω αν πρέπει να κοιτάξω κάπου αλλού.

Νομίζω το γράφει και στο exif.

Για να μην ανοίγω καινούριο thread μια ερώτηση για την εγγύηση. Στο κατάστημα που αγόρασα τη μηχανή μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι και οτι η απόδειξη αγοράς είναι αρκετή. Στο ένθετο όμως της εγγύησης, που συνοδεύει τη μηχανή, λέει ότι πρέπει να τη συμπληρώσω και να τη στείλω(δε θυμάμαι αν λέει στην canon ή στον αντιπρόσωπο). Ξέρει κανείς τι κάνω?
Υ.Γ: Οι πρώτες εντυπώσεις από τη μηχανή αλλά γενικότερα από την υπόθεση φωτογραφία εκπληκτικές. Έχω πέσει στη μελέτη!!! Για να δούμε.

ταβανι 400 ευρω.
τι θελω?
-καλες νυχτερινες ληψεις με οσο το δυνατο λιγοτερο θορυβο.
-να μαθω τις dslr.
η μηχανη που εχω τωρα(panasonic dmc-fz7)με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο στις φωτεινες ληψεις.δυστηχως στις νυχτερινες χωρις φλας,ειναι για κλαματα..
πολυ θορυβος,ειδικα πανω απο τα 200 iso.
η μονη που βλεπω,ειναι η nikon d300.
τι λετε?

Καλά τα θεωρώ, έχουν ξεφτυλιστεί πλέον.. Αλλά σίγουρα δε θα την πρότεινα σε αρχάριο. Καλύτερα μια D90.

Μάλλον έχω μείνει πίσω, περνούν τα χρόνια:operator:
Αλλά από την άλλη με τι φακό θα τη δουλέψει τα βράδια; Με τον 18-55;

Ε δυστυχώς στο budget δε χωράει ένα αξιοπρεπές τρίποδο.. Η πρόταση μου είναι μια D90 με έναν 35άρι 1.8. Θα ξεπεράσουν τα λεφτά για κανά 100ευρο σε μεταχειρισμένα αλλά απ' την άλλη δεν αξίζει να πας σε μηχανή προηγούμενης γενιάς (πχ D60, D80 κλπ) γι' αυτά τα λεφτά. Επίσης μπορείς να δεις για κάποια D3100 ή D5000, είναι ριγμένα σώματα αλλά ο αισθητήρας τους έχει εξίσου καλή απόδοση.

400 ευρώ για D300;

και πολλα λες!359 για την ακριβεια..

Καλά τα θεωρώ, έχουν ξεφτυλιστεί πλέον.. Αλλά σίγουρα δε θα την πρότεινα σε αρχάριο. Καλύτερα μια D90.

εφυγες...!μονο το σωμα της d90 εχει 650 ευροπουλα...

Μάλλον έχω μείνει πίσω, περνούν τα χρόνια:operator:
Αλλά από την άλλη με τι φακό θα τη δουλέψει τα βράδια; Με τον 18-55;

χμμ--εδω σας θελω.κανει αυτος ο φακος για τις βραδυνες ληψεις?

Για νέα λες; Used είχα δει με 300 κάτι.. Φαντάζομαι και η D300 used είναι. Ο 18-55 είναι πολύ σκοτεινός, θα χρειάζεται να ανεβάσεις ISO..

Για νέα λες; Used είχα δει με 300 κάτι.. Φαντάζομαι και η D300 used είναι. Ο 18-55 είναι πολύ σκοτεινός, θα χρειάζεται να ανεβάσεις ISO..

300 ειπα?σορι παιδια..!
η D3000 ηθελα να γραψω.
οσο αναφορα τον φακο,ποσα χρηματα πρεπει αν διαθεσεις για να παρεις εναν για σκοτεινα πλανα?

Ε τότε ακριβή είναι. Ένας 35άρης στα 160 είναι η καλύτερη αγορά. Κάποιοι θα πουν για 50άρη, αλλά σε DX είναι άχαρα τα χιλιοστά του, είναι "μακρύς" για καθημερινή χρήση αλλά "κοντός" αν θες πολλά mm..

Ε τότε ακριβή είναι. Ένας 35άρης στα 160 είναι η καλύτερη αγορά. Κάποιοι θα πουν για 50άρη, αλλά σε DX είναι άχαρα τα χιλιοστά του, είναι "μακρύς" για καθημερινή χρήση αλλά "κοντός" αν θες πολλά mm..

αρα παιζω λιγο με το 18-55 μεχρι να μπω στην φιλοσοφια των dslr και μετα παιρνω τον 35αρι για αλλα κολπα...

Καλύτερα μια 3100 ελαφρά μεταχειρισμένη.

σε τετοιες συσκευες,προτιμω κουτι Μητσο.

Αν την βρείς σε καλό Ελληνικό μαγαζί, έχει τουλάχιστον 6 μήνες γραπτή εγγύηση. Αν είναι να πάθει κάτι θα το πάθει σύντομα, οπότε...

Αν την βρείς σε καλό Ελληνικό μαγαζί, έχει τουλάχιστον 6 μήνες γραπτή εγγύηση. Αν είναι να πάθει κάτι θα το πάθει σύντομα, οπότε...

σωστο κι`αυτο.
αλλα αλλο 2 χρονια εγγυηση αντιπ/ας και αλλο 6 μηνες καταστηματος.
ειναι και ευαισθητα αυτα τα μαραφετια.