Απάντηση: Re: Αγορά dslr
Πολύ καλή για τα λεφτά της, 440 ευρώ την βρίσκεις περίπου, με φακό 18-55 μαζί κιτ.
Κώστα είχα το ίδιο δίλημμα πριν λίγο καιρό, ήθελα μια dslr οικονομική για αλλαγή από bridge μηχανή κ τελικά κατέληξα στην Pentax K100D super. Υπάρχει κ αντίστοιχο θέμα πιο κάτω.παιδιά καλησπέρα...
σκέφτομαι να πάρω κάποια στιγμή στο άμμεσο μέλλον μια dslr. έχω μια compact (fuji f40) αλλά θέλω κάτι καλύτερο - το οποίο όμως καλύτερο σε τεχνικές γνώσεις δεν είμαι ακόμα ικανός να το αξιοποιήσω, οπότε έχω και την θέληση να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο ή να ασχοληθώ ενεργότερα με το θέμα φωτογραφία από μόνος μου.
έχοντας έλλειψη τεχνικών γνώσεων οφείλω να ομολογήσω οτι ορισμένα topic τα οποία διαβάζω έχουν επίπεδο υψηλότερο από αυτό που μπορώ να κατανοήσω. θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας για την επιλογή μιας entry level dslr...κλείνω πρός την olympus e-410, αλλά είμαι ανοικτός στις προτάσεις σας. αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι τα τοπία αλλά δεν θα ήθελα να ξοδέψω χρήματα για δυνατότητες που δεν μπορώ να αξιοποιήσω.
Πολύ καλή για τα λεφτά της, 440 ευρώ την βρίσκεις περίπου, με φακό 18-55 μαζί κιτ.