Αγορα dvd player να παιζει divx και ελληνικους υποτιτλους?

Το PIONEER DV600 παραειναι καλο player για μενα λογο του οτι

θα συνδεθει με μια ταπεινη 26αρα.Νομιζω οτι θα ταιριαζε καλυτερα στον παραπανω φιλο με την samsung 40r86.Το pioneer και το philips απο τι εμαθα δεν υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους παρα μονο με καποιο firnware.Ενταξει σιγα το πραγμα θα μου πειτε.Τελικα ειμαι αναμεσα στην LG 298H στα 78ε και στο TOSHIBA SD 470 στα 62ε.Ποιο απο τα δυο?

Αν δεν εχεις παρει εγώ θα σου πρότεινα το Toshiba..

Αν δεν εχεις παρει εγώ θα σου πρότεινα το Toshiba..

Γιωργο σ ευχαριστω..τελικα παρηγγειλα το Toshiba.Δεν εχω και τρελες απαιτησεις σ αυτη την κατηγορια τιμης.Μια χαρα θα ειναι με την lg 26lc2r(θα μου ερθει αυριο) και αν δεν ειναι..66ε εδωσα..δεν θα καταστραφω κιολας.:ernaehrung004:

Ναιιιιιιιιιι..Πηρες αυτο που εχω και γω τελικα..Ειναι φοβερο..Η ουσιαστικοτερη αγορα που εχω κανει..Θα δεις ακομα και τα divx τα βλεπεις πολυ ευχαριστα..Αυτο που δεν εχω καταφερει να δω ειναι το upscaling..Ρε παιδια εχω βαλει και τ καλωδιο το καλο και γνησια dvd και δεν βλεπω απολυτως καμια διαφορα ειτε στα 476 να το βαλω ειτε στα 720..Τι γινεται?Φρου-φρου κι αρωματα το upscaling?πληρωσαμε 40 ευρω παραπανω μια λειτουργια που δε λειτουργει?Μηπως ξερετε αν ας πουμε πρεπει να κανω καμια ρυθμιση για να γινει?Α και κατι αλλο και γω μια samsung le32r86b εχω αυτο to just scan alex που το βρισκω να το βαλω?

Οχι δεν νομιζω..Μονο του ντι βι ντι την αναλυση μπορω να κανονισω εγω τι θα ειναι

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... μόλις αγόρασα το LG RH387H (http://www.5050.gr/product/LG-RH-387H) κι ενώ διαβάζει στο USB τα βίντεο και τους υπότιτλους, τους υπότιτλους τους παίζει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!

Hyundai HHD-3630UC
Αγορά από Media Markt
44 ευρώ

Η καλύτερη Value for Money αγορά που έχω κάνει έως σήμερα.

- Έχει θύρα USB από την οποία αναπαράγει κανονικά τα πάντα. Και ελληνικούς υπότιτλους. Συνέδεσα επάνω 3 διαφορετικούς σκληρούς σε μορφή FAT και παίζει άψογα. NTFS γιοκ.
- Έχει Card Reader από όπου αναπαράγει κανονικά τα πάντα. Και ελληνικούς υπότιτλους.
- Δυνάτοτητα επιλογής upscaling, μέχρι 1080p.
- Έχει υποδοχή Mic In. Συνδέεις μικρόφωνο για Karaoke. Δουλεύει κανονικά.
- Είναι Region Free. Έπαιξα αμερικάνικο δισκάκι.
- Θύρες Scart, συνιστώσες, αλλά και για ηχεία 5.1.
- Στη συσκευασία περιλαμβάνει και καλώδιο HDMI!!!
- Πολλές λειτουργίες στην αναπαραγωγή, όπως Zoom, Freeze κτλ.
- Ελληνικά menu

Μοναδικό μείον για εμένα το ότι δεν διαβάζει ελληνικά ονόματα αρχείων κατά την αναπαραγωγή.

Από εικόνα φυσικά μην περιμένετε πολλά. Αν θέλετε κρυστάλλινη εικόνα πάτε να πάρετε ένα κορυφαίο Pioneer. Εμένα με υπερικανοποιεί η ποιότητά του για τα χρήματά του.

PS. Δείτε κι αυτό:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136666&catalog=19&category=69977495&page=4

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... μόλις αγόρασα το LG RH387H (http://www.5050.gr/product/LG-RH-387H) κι ενώ διαβάζει στο USB τα βίντεο και τους υπότιτλους, τους υπότιτλους τους παίζει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!

Στο 298 που έχω εγώ, πρέπει να πας στο setup και να επιλέξεις subtitle language--> greek. Αν οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχειο video θα πρέπει να στοιυς δειξει κανονικά χωρις πρόβλημα.

Έχω το DVD Hyundai 320. Στο USB stick έχω μια ταινία .avi με μέγεθος 3,5 GB αλλά ενώ δείχνει στην οθόνη της τηλεόρασης Φόρτωση και στην οθόνη του DVD chapter 01 χρόνο 00:00, και αναγνώριση αρχείου MP4, τελικά δεν ξεκινάει η ταινία όση ώρα και αν τα αφήσω. Τα αρχεία 1 GB τα παίζει καινονικά.Το stick είναι σε FAT32. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ή απλά το DVD δεν διαβάζει ταινίες πάνω από κάποια GB;