Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Ένα άλλο θέμα είναι, τι έγινε και ακρίβυνε; Επειδή ανέβηκε το πετρέλαιο; Πόσο καίει στο χιλιόμετρο;

Μάλλον από λάθος είχε 319 . Μια μικρή έρευνα που έκανε ταυτόχρονα σε ελληνικά και ξένα καταστήματα το είχαν από +380 . Κρίμα που δεν το πρόλαβα!

Ίσως έχεις δίκιο. Απλά είμαι, και όχι άδικα, καχύποπτος...

Aναφέρομαι στο μοντέλο 555HX-S που προφανώς διαθέτει DVB-T
Εαν είναι να δώσεις 350 Ευρώ για το LG, βάλε κάτι ακόμα και πάρε το Pioneer.. άλλη κατηγορία.. Ειδικά σαν Player (γιατί το recorder δεν το αγοράζουμε μόνο για να γράφουμε..) η διαφορά υπέρ του Pioneer είναι μεγάλη..

Συμφωνω απολυτα !!! Εχω το PIONEER 555HX-S εδω και 3 μηνες αγορασμενο 449 ευρω . Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο το EPG του ψηφιακου δεκτη που δεν βγαζει ελληνικα με τιποτα και το φτηνιαρικο τηλεκοντρολ που τα γραμματα στα κουμπια του αρχισαν να ξεβαφουν!!!!!!

Από υπότιτλους πως τα πάει αυτό; Από flash μπορεί να παίξει ταινίες;

Από υπότιτλους πως τα πάει αυτό; Από flash μπορεί να παίξει ταινίες;

Δεν εχω προβλημα με υποτιτλους . Tαινια απο flash δεν εχω προσπαθησει να δω . Γιατι αλλωστε´? Γραψε την ταινια σε ενα dvd να σου μεινει κιολας

Δεν εχω προβλημα με υποτιτλους . Tαινια απο flash δεν εχω προσπαθησει να δω . Γιατι αλλωστε´? Γραψε την ταινια σε ενα dvd να σου μεινει κιολας
Εντάξει, εσύ μπορεί να μην το χρειάζεσαι αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά σε άλλους είναι χρήσιμο. Γι αυτό ρωτάω. Δοκίμασε, αν έχεις χρόνο και όρεξη, να δεις αν δουλεύει κι έτσι και μας ενημερώνεις.

Προσωπικά αγόρασα πριν 15 μέρες το Philips DVDR3577H/58 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την αγορά μου.
Κάνει upscale το τηλεοπτικό σήμα στα 1080p και η ποιότητα της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή!
Σε θέμα εγγραφής έχει σκληρό δίσκο 160GB, γράφει σε όλα τα δισκάκια και διαβάζει τα πάντα, χωρίς ποτέ να κολλήσει για το παραμικρό.
Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (srt) σε ταινίες DivX/XViD.
Εχει USB θύρα για σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εάν θυμάμαι καλά από όσα πρόλαβα να διαβάσω, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα, πρέπει να μπορεί να αντιγράψει από το δίσκο του player στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχουμε συνδεδεμένο. Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για αυτό με την πρώτη ευκαιρία.
Σαν εμφάνιση είναι πολύ ωραίο, ιδιαίτερα όταν και τα υπόλοιπα μηχανήματά σας στο rack σας είναι χρώματος μαύρου.
Εχει πολλές επιλογές ποιότητας εγγραφής, Μέχρι και την LP που δοκίμασα (3 ώρες σε απλό DVD 4.7GB) η ποιότητα είναι μια χαρά. Πιο χαμηλή ποιότητα δεν δοκίμασα προς το παρόν.
Το κόστος του δυστυχώς δεν το θυμάμαι ακριβώς, γιατί ήταν μέσα στα υπόλοιπα δώρα της λίστας γάμου. :antlers:

Από που το πήρες και σε τι λεφτά; (αν επιτρέπετε πάντα...)

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα,θέλω ένα recorder προκειμένου να γράψω τα παιχνίδια της Εθνικής από το HD SUISSE σε δισκάκια dvd.

Μπορεί να ακούγεται απλό,όμως αυτό που θα μετρήσει περισσότερο απ´όλα είναι η ποιότητα της εγγραφής-που φαντάζομαι θα γίνει μέσω scart- έτσι ώστε ν´αποτυπωθεί όσο το δυνατό καλύτερα η HD εικόνα του καναλιού και όχι αν παίζει υπότιτλους,divx,κτλ.

Δεν γνωρίζω επίσης,αν τα σύγχρονα recorders μπορούν να "κάψουν" σε dvdr δισκάκια αυτό που προηγουμένως έχει γραφτεί στον σκληρό τους.

Υ.Γ.
Δεν ξαναγοράζω PHILIPS μιας και στο υφιστάμενο -5 ετών- ζήτημα να έχω κάψει 50 δισκάκια και το έχω στείλει για επισκευή 3 φορές,ευτυχώς τις 2 εντός εγγύησης.

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα,θέλω ένα recorder προκειμένου να γράψω τα παιχνίδια της Εθνικής από το HD SUISSE σε δισκάκια dvd.

Μπορεί να ακούγεται απλό,όμως αυτό που θα μετρήσει περισσότερο απ´όλα είναι η ποιότητα της εγγραφής-που φαντάζομαι θα γίνει μέσω scart- έτσι ώστε ν´αποτυπωθεί όσο το δυνατό καλύτερα η HD εικόνα του καναλιού και όχι αν παίζει υπότιτλους,divx,κτλ.

Εαν εχεις HD TV με HDMI καλύτερα να παρεις recorder με HDMI, η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ειναι σημαντική

Δεν γνωρίζω επίσης,αν τα σύγχρονα recorders μπορούν να "κάψουν" σε dvdr δισκάκια αυτό που προηγουμένως έχει γραφτεί στον σκληρό τους.

Προφανώς μπορουν και μάλιστα με πλουσιες δυνατότητες editing και παραμετροποίησης του υλικού

Υ.Γ.
Δεν ξαναγοράζω PHILIPS μιας και στο υφιστάμενο -5 ετών- ζήτημα να έχω κάψει 50 δισκάκια και το έχω στείλει για επισκευή 3 φορές,ευτυχώς τις 2 εντός εγγύησης.

Παντως το 5570 ειναι καλό και φτηνό..

Η δική μου ψήφος πηγαίνει στο Pioneer 555 HX-S

Ευχαριστώ

Δες τα σχόλια μου παραπάνω...

Προσωπικά αγόρασα πριν 15 μέρες το Philips DVDR3577H/58 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την αγορά μου.
Κάνει upscale το τηλεοπτικό σήμα στα 1080p και η ποιότητα της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή!
Σε θέμα εγγραφής έχει σκληρό δίσκο 160GB, γράφει σε όλα τα δισκάκια και διαβάζει τα πάντα, χωρίς ποτέ να κολλήσει για το παραμικρό.
Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (srt) σε ταινίες DivX/XViD.
Εχει USB θύρα για σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εάν θυμάμαι καλά από όσα πρόλαβα να διαβάσω, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα, πρέπει να μπορεί να αντιγράψει από το δίσκο του player στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχουμε συνδεδεμένο. Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για αυτό με την πρώτη ευκαιρία.
Σαν εμφάνιση είναι πολύ ωραίο, ιδιαίτερα όταν και τα υπόλοιπα μηχανήματά σας στο rack σας είναι χρώματος μαύρου.
Εχει πολλές επιλογές ποιότητας εγγραφής, Μέχρι και την LP που δοκίμασα (3 ώρες σε απλό DVD 4.7GB) η ποιότητα είναι μια χαρά. Πιο χαμηλή ποιότητα δεν δοκίμασα προς το παρόν.
Το κόστος του δυστυχώς δεν το θυμάμαι ακριβώς, γιατί ήταν μέσα στα υπόλοιπα δώρα της λίστας γάμου. :antlers:

Σιγουρα παιζει Ελληνικους υποτιτλους srt,γιατι στο σιτε της η philips λεει οτι δεν παιζει..-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Δες τα σχόλια μου παραπάνω...

Γιώργο σ´ευχαριστώ πολύ.
Το να έχει HDMI είναι καλό για την αναπαραγωγή,η εγγραφή όμως και απ´ότι είδα στα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα γίνεται μέσω scart.
Επίσης αναφέρει ότι δεν έχει αναλογικό δέκτη.
Θα μπορώ να γράφω από τον HUMAX HD 2000?

PHILIPS 5570H

Παιδιά καλησπέρα. Χθες το βρήκα το μηχανάκι στο megamarket με 299 γιούρια, και προσφορά για πληρωμή μέσω πιστωτικής σε 18x16,61, δηλ. καθαρά άτοκα. Φυσικά το έκλεισα άνευ ετέρας, και σήμερα με ειδοποίησαν στο κινητό ότι θα μου παραδώσουν σε 5 εργάσιμες :a0210:.
Όμως σήμερα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα τους, το απέσυραν....
Λέτε να έκαναν λάθος στην τιμή??? :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

"Η δική μου ψήφος πηγαίνει στο Pioneer 555 HX-S"

Γιώργο,τι διαφορές έχει με το 550 HX-S ?

Απλά το 550 καταργήθηκε, αλλά επι της ουσίας δεν βρήκα να έχουν καποιες διαφορές (εκτος από το Kuro Link που δεν είναι τίποτα σημαντικό). Αν βρεις το 550 σε καλή τιμή σε σχέση με το 555 τότε χτύπα το

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/125/501/DVR-555HX-S/index.html

Α, νομίζω οτι το 550 δεν έπαιζε DVD-RAM δισκάκια ενώ το 555 τα αναπαράγει κανονικά..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Είχα βρει ένα σφραγισμένο στα 320 αλλά χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας και επειδή αυτά τα πράγματα χαλάνε εύκολα,μάλλον θα το αφήσω.

Τελικά ποιό από τα 3 θα σαs ''τράβαγε''να αγοράσετε και γιατί;

1.LG RH-277H 160GB HD
2.LG RH-T398H
3.PHILIPS DVDR5570H

:nounder::nounder::nounder:

Τελικά ποιό από τα 3 θα σαs ''τράβαγε''να αγοράσετε και γιατί;

1.LG RH-277H 160GB HD
2.LG RH-T398H
3.PHILIPS DVDR5570H

Θα επαιρνα ασυζητητι:

PHILIPS DVDR5570H

Δες σελιδες 2,3,4 για διευκρινισεις απο εμενα:ernaehrung004: