Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Πως είναι δυνατόν να περιμένεις να σου εξηγήσει κάποιος κάτι τέτοιο.
Άντε και σου λέω εγώ ότι ο φθηνότερος το κάνει εισαγωγή μόνος του και δεν έχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Είναι έτσι όμως;
Πάρε τηλέφωνο τον φθηνότερο και ρώτησέ τον.

Μήπωs υπάρχει περίπτωση εκτόs από την εγγύηση η διαφορά τιμήs να
οφείλεται σε εισαγωγή από διαφορετική χώρα;:chinscratch:

Μπορεί να είναι ο "κράχτης" του μαγαζιού. Είναι πασίγνωστο ότι ότι από κάποια είδη τα μαγαζιά επίτηδες δεν βγάζουν κέρδος και τα χρησιμοποιούν σαν κράχτες...
Εναλλακτικά αν κάποιος πέτυχε καλύτερη τιμή αγοράς σε κάποιο προϊόν, μπορεί και να πουλάει φτηνότερα...
Πολλά σενάρια μπορεί να παίζουν...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Σαs ευχαριστώ πολύ για τιs απαντήσειs σαs.:grinning-smiley-043
Πιστεύω πωs είναι πολύ καλή η τιμή αν υπάρχει βέβαια και η εγγύηση.
(Μιλάμε πάντα για το πρώτο κατάστημα).

Είναι υποκειμενικό αυτό που ρωτάς...

Αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις όσα έχουν ειπωθεί παραπάνω, νομίζω ότι θα το καταλάβεις και μόνος σου.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο;

Recorder με USB, σκληρό (upscaling & HDMI εκ των ουκ άνευ...), αναλογικό και ψηφιακό δέκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής των mkv αρχείων δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. (...ή υπάρχει και μου ξεφεύγει?)

Έχουμε ακούσει κάτι σχετικό, αν δηλαδή κάποιος θα βγάλει ή κάτι τέτοιο;

Είναι υποκειμενικό αυτό που ρωτάς...

Αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις όσα έχουν ειπωθεί παραπάνω, νομίζω ότι θα το καταλάβεις και μόνος σου.

Βασικά πιο πολυ ενδιαφέρομαι για τους υπότιτλους,γιατί αν και τα δυο παρουσιάζουν προβλήματα τοτε λέω να χτυπήσω το LG RH-T398H που παίζει σιγουρα.

Βασικά πιο πολυ ενδιαφέρομαι για τους υπότιτλους,γιατί αν και τα δυο παρουσιάζουν προβλήματα τοτε λέω να χτυπήσω το LG RH-T398H που παίζει σιγουρα.

Το PHILIPS DVDR5570H δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στους υπότιτλους. Τους παίζει μια χαρά, ακόμα και από USB στικάκι κατευθείαν η και με αντιγραφή από το στίκ στο σκληρό του.
Το DVDR5570H ότι υπόσχεται το κάνει και μάλιστα πάρα πολύ καλά, έχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό δέκτη (αναλογικό και ψηφιακό).
Εγώ ήδη είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό! -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος

Ενδεικτικά θα αναφέρω μια τιμή για να δείτε πόσο μας κλέβουνε.
Pioneer 555HX: 307Ε. Το κατάστημα εχει επίσημο κέρδος 15%, αλλα αποφυγή ΦΠΑ (για να προλάβω κάποιους).Με απλούς υπολογισμούς
Καθαρή τιμή=267Ε
+ΦΠΑ 19%=317Ε
Τα συμπεράσματα δικά σας

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο;

Recorder με USB, σκληρό (upscaling & HDMI εκ των ουκ άνευ...), αναλογικό και ψηφιακό δέκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής των mkv αρχείων δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. (...ή υπάρχει και μου ξεφεύγει?)

Έχουμε ακούσει κάτι σχετικό, αν δηλαδή κάποιος θα βγάλει ή κάτι τέτοιο;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Υπομονή...

Από υπεμονή (έτσι το έλεγε η Μυτιλινιά γιαγιά μου) άλλο τίποτα...

Λογικά δεν θα αργήσει και πολύ κάτι τέτοιο, αφού και μηχανάκια που παίζουν mkv υπάρχουν ήδη και ολοκληρωμένα recorders με τα χαρακτηριστικά που ψάχνω, άρα θέμα χρόνου είναι να γίνει μια υλοποίηση που να τα έχει όλα.

Θα δείξει θα μου πεις...

Υπεμονή!

Το PHILIPS DVDR5570H δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στους υπότιτλους. Τους παίζει μια χαρά, ακόμα και από USB στικάκι κατευθείαν η και με αντιγραφή από το στίκ στο σκληρό του.
Το DVDR5570H ότι υπόσχεται το κάνει και μάλιστα πάρα πολύ καλά, έχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό δέκτη (αναλογικό και ψηφιακό).

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος

Ειναι όντως αρκετά καλό και τίμιο μηχάνημα.. :fahne90:

Η μόνη μου απορία με το PHILIPS DVDR5570H είναι η εξής: την καλύτερη ποιότητα εικόνας του αναλογικού του δέκτη την δίνει στην Panasonic PX7 που διαθέτω μέσω components και μάλιστα με πεπλεγμένη σάρωση. Όλες οι άλλες συνδέσεις και αναλύσεις που δοκιμάστηκαν, έδιναν χειρότερα αποτελέσματα, (πρόσθεταν ελαφρύ πέπλο και θόρυβο). Ενώ στον προβολέα (Epson 700) την καλύτερη ποιότητα εικόνας των αναλογικών καναλιών την παίρνω μέσω HDMI και 720p.
Δηλ. απ´ότι φαίνεται ο deinterlacer και ο scaler της pany είναι καλύτεροι από τα αντίστοιχα κυκλώματα του Philips...
Σαν DVD Player παίζει αρκετά ικανοποιητικά, αλλά το Samsung BD-P1400 είναι σαφώς καλύτερο...
Σαν αντιγραφέας είναι πολύ καλό. Ήδη έχω αντιγράψει πολλές VHS κασσέτες με οικογενειακά βίντεο γραμμένα την εποχή του '90 με αναλογική βιντεοκάμερα με αρκετά καλά αποτελέσματα. Πολύ καλύτερα αποτελέσματα είχα όμως στην μεταφορά DV κασετών σε DVD, που βέβαια αντιγράφτηκαν με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Εξίσου καλή ήταν και η μεταφορά τηλεοπτικής εγγραφής σε DVD χρησιμοποιώντας πάλι τη μέγιστη ποιότητα εγγραφής.
Τελικά είναι ένα πολυεργαλείο που κάνει όλα όσα υπόσχεται και με το παραπάνω μάλιστα. Μάλλον αξίζει τα 299 που έδωσα για την απόκτηση του μέχρι και του τελευταίου.
Κρίμα που δεν παίζει (φυσικά...) ματρόσκες. ΑΝ το έκανε και αυτό, θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Κρίμα που δεν παίζει (φυσικά...) ματρόσκες. ΑΝ το έκανε και αυτό, θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. -bye-
Όχι.
Θα ήταν το μηχάνημα που ψάχνω...

Υ.Γ.
...στο κάτω-κάτω της γραφής καλοκαίρι είναι, ωραίες νύχτες έχει, να μην ονειρευόμαστε και λιγάκι;
:afro: