Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση.
Τα dvd recorder έχουν δέκτη τηλεόρασης? μπορεί δηλαδή να παίρνει το τηλεοπτικό σήμα και αφού το κάνει upscaling να το στέλνει στην tv?
Κάτι τέτοιο έχει καλά αποτελέσματα?

Να κάνω μια χαζή ερώτηση.
Τα dvd recorder έχουν δέκτη τηλεόρασης? μπορεί δηλαδή να παίρνει το τηλεοπτικό σήμα και αφού το κάνει upscaling να το στέλνει στην tv?
Κάτι τέτοιο έχει καλά αποτελέσματα?

Άκυρο. Μόλις είδα ότι συζητιέται αλλού αυτό

Δυό ερωτήσεις: τα LG βγαίνουν σε ασημί?? το Sony 870 έχει οπτική ψηφιακή έξοδο audio? δε φαίνεται κάτι τέτοιο από ότι διάβασα.
Thanx!

Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα, και από ιδία πείρα, ποιά dvd recorders με usb 2.0, υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων, divx, εσωτερικό σκληρό δίσκο, μπορούν ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ να υποστηρίξουν ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σκληρό δίσκο; Από LG υπάρχει κάποιο; Π.χ αυτό το Samsung;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702804
'Οσοι κατάφεραν να συνδέσουν επιτυχώς εξωτερικό σκληρό σε οποιοδήποτε μοντέλο, ας καταθέσουν τις μαρτυρίες τους..

To Philips είναι πολύ καλό , για το LG δεν έχω αποψη..

Νομίζω ούτε αυτό τα philips 3575, 3595, 3597 έχουν ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Ούτε τα sony έχουν. Μόνο το philips 5570 έχει? Τελικά ρε παιδιά πιο dvdr με σκληρό θεωρείτε αυτή την εποχή καλή αγορά?

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... μόλις αγόρασα το LG RH387H (http://www.5050.gr/product/LG-RH-387H) κι ενώ διαβάζει στο USB τα βίντεο και τους υπότιτλους, τους υπότιτλους τους παίζει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!

Εχω ενα σονυ 650 χωρις usb,ειμαι ευχαριστημενος απο το μηχανημα αλλα οχι απο το σκληρο.(160, γεμιζει σχετικα ευκολα στο HQ+)

Ενας τεχνικος μουπε οτι μπορω να αλλαξω δισκο βαζοντας μεγαλυτερο.

Μηπως ξερει κανενας αν γινεται αυτο και τι χαρακτηριστικα εχει ο δισκος που φορανε τα τελευταια σονυ για να βρω εναν αντοιστυχο αλλα μεγαλυτερο?

Αυτο που με ενθουσιασε στο μηχανακι ειναι οτι πατωντας ενα κουμπι μεταφερεσαι χωρις να περιμενεις ,αμεσα, καποια λεπτα μπρος η πισω.
Που σημαινει οτι στο γραμμενο προγραμμα παρακαμπτεις τις διαφημισεις αμεσως!!!

Μηπως ξερετε αν τα υπολοιπα εχουν τετειο συστημα?

Last edited: