smoothbore
AVClub Addicted Member
- 23 March 2007
- 2,615
New kid on the block http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/08/06/Sony-RDR-HXD870-Digital-Video-Recorder/p1
αλλα ακριβο ακομα .
αλλα ακριβο ακομα .
New kid on the block http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/08/06/Sony-RDR-HXD870-Digital-Video-Recorder/p1
αλλα ακριβο ακομα .
Εγώ είμαι ανάμεσα σε: pioneer lx60d, 550HX-s, panasonic 87, και sony 970.
Ξέρω-ξέρω εύκολα πράγματα ζητάω.
Τι θα προτιμούσατε?
Ααα θα συνδεθεί με panasonic 42px70......
Εχεις βρει το 970 σε κάποιο μαγαζί ελληνικό? (έστω και ιντερνετικό)
όχι
το είδα στο site της σονυ
Εγώ είμαι ανάμεσα σε: pioneer lx60d, 550HX-s, panasonic 87, και sony 970.
Ξέρω-ξέρω εύκολα πράγματα ζητάω.
Τι θα προτιμούσατε?
Ααα θα συνδεθεί με panasonic 42px70......
σε τι τιμες τα εχεις βρει αυτα?
το sony 870 με ψηφιακο δεκτη φαινεται το καλυτερο και απο τιμη,αλλα δεν εχει αναλογικο
Τι εννοείς δεν έχει αναλογικό?
Αναλογικό δέκτη φυσικά και έχει και μάλιστα αρκετά καλό.
σε τι τιμες τα εχεις βρει αυτα?
το sony 870 με ψηφιακο δεκτη φαινεται το καλυτερο και απο τιμη,αλλα δεν εχει αναλογικο
Νομίζω δεν υπάρχει σε "φυσικά" καταστήματα, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από ερώτηση σε Sony Center.
Πάλι μεγαλούργησε η Sony Ελλάδος, φέρνει το 1070 με 500 GB δίσκο αλλά όχι τα 870 και 970!!!!
ΥΓ. Εγώ το πήρα από το technixx.gr. Χρειάστηκε να περιμένω περίπου 3 εβδομάδες αλλά τελικά ήρθε και είναι πολύ καλό.
παιδες να ρωτησω κατι?
εαν ολα τα καναλια γινουν ψηφιακα(λεμε τωρα) την ωρα που θα γραφει δεν θα βλεπουμε κοιλας αν καταλαβα καλα?
This product is advertised as a 'dual digital and analogue tuner' device on the Sony website. Please be warned, this does NOT contain two digital tuners. Therefore if you set the EPG to record off a digital channel, you can no longer use the EPG or digital TV while the recording happens, you can only watch analogue TV. This in my opinion is a major flaw and incredibly frustrating.
Καλοριζικο αν και λιγο ακριβο ακομα .......καθοτι στην αγγλια παιζει γυρω στα 310 ευρωπουλα .
Παρολα αυτα να ξαναρωτησω το εξης : Παιζοντας ενα DVD μπορει να το γραφει απευθειας στο σκληρο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.