Αγορα DVD RECORDER

Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Εγώ είμαι ανάμεσα σε: pioneer lx60d, 550HX-s, panasonic 87, και sony 970.
Ξέρω-ξέρω εύκολα πράγματα ζητάω.

Τι θα προτιμούσατε?

Ααα θα συνδεθεί με panasonic 42px70......

Εχεις βρει το 970 σε κάποιο μαγαζί ελληνικό? (έστω και ιντερνετικό)

Εγώ είμαι ανάμεσα σε: pioneer lx60d, 550HX-s, panasonic 87, και sony 970.
Ξέρω-ξέρω εύκολα πράγματα ζητάω.

Τι θα προτιμούσατε?

Ααα θα συνδεθεί με panasonic 42px70......

σε τι τιμες τα εχεις βρει αυτα?

το sony 870 με ψηφιακο δεκτη φαινεται το καλυτερο και απο τιμη,αλλα δεν εχει αναλογικο

Last edited:

το sony 870 με ψηφιακο δεκτη φαινεται το καλυτερο και απο τιμη,αλλα δεν εχει αναλογικο

Τι εννοείς δεν έχει αναλογικό?

Αναλογικό δέκτη φυσικά και έχει και μάλιστα αρκετά καλό.

Τι εννοείς δεν έχει αναλογικό?

Αναλογικό δέκτη φυσικά και έχει και μάλιστα αρκετά καλό.

εεε.....τοτε να περιμενουμε να το φερει και αλλο μαγαζι για καλυτερη τιμη.

για το 550HX-S αναφερει: DVB-T & Analog Tuner

Last edited:
να και ενα παραπονο για το 870 απο ενα χρηστη:

This product is advertised as a 'dual digital and analogue tuner' device on the Sony website. Please be warned, this does NOT contain two digital tuners. Therefore if you set the EPG to record off a digital channel, you can no longer use the EPG or digital TV while the recording happens, you can only watch analogue TV. This in my opinion is a major flaw and incredibly frustrating.

The rest of the device is excellent.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Δεν έχω ψάξει σε καταστήματα, μόνο από internet ότι τιμές έχω δει.

Νομίζω δεν υπάρχει σε "φυσικά" καταστήματα, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από ερώτηση σε Sony Center.

Πάλι μεγαλούργησε η Sony Ελλάδος, φέρνει το 1070 με 500 GB δίσκο αλλά όχι τα 870 και 970!!!!

ΥΓ. Εγώ το πήρα από το technixx.gr. Χρειάστηκε να περιμένω περίπου 3 εβδομάδες αλλά τελικά ήρθε και είναι πολύ καλό.

Απάντηση: Re: Αγορα DVD RECORDER

Νομίζω δεν υπάρχει σε "φυσικά" καταστήματα, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από ερώτηση σε Sony Center.

Πάλι μεγαλούργησε η Sony Ελλάδος, φέρνει το 1070 με 500 GB δίσκο αλλά όχι τα 870 και 970!!!!

ΥΓ. Εγώ το πήρα από το technixx.gr. Χρειάστηκε να περιμένω περίπου 3 εβδομάδες αλλά τελικά ήρθε και είναι πολύ καλό.

Ποιο ακριβώς πήρες?
Τιμή?

Καλοριζικο αν και λιγο ακριβο ακομα .......καθοτι στην αγγλια παιζει γυρω στα 310 ευρωπουλα .
Παρολα αυτα να ξαναρωτησω το εξης : Παιζοντας ενα DVD μπορει να το γραφει απευθειας στο σκληρο ?

παιδες να ρωτησω κατι?

εαν ολα τα καναλια γινουν ψηφιακα(λεμε τωρα) την ωρα που θα γραφει δεν θα βλεπουμε κοιλας αν καταλαβα καλα?

This product is advertised as a 'dual digital and analogue tuner' device on the Sony website. Please be warned, this does NOT contain two digital tuners. Therefore if you set the EPG to record off a digital channel, you can no longer use the EPG or digital TV while the recording happens, you can only watch analogue TV. This in my opinion is a major flaw and incredibly frustrating.

παιδες να ρωτησω κατι?

εαν ολα τα καναλια γινουν ψηφιακα(λεμε τωρα) την ωρα που θα γραφει δεν θα βλεπουμε κοιλας αν καταλαβα καλα?

Σωστά κατάλαβες. Εναν αναλογικό δέκτη έχει και έναν ψηφιακό.

Βέβαια ώσπου να γίνουν όλα τα κανάλια ψηφιακά στο Ελλάδα θα έχουμε όλοι αποκτήσει ήδη από δύο τηλεοράσεις με ψηφιακό δέκτη !!!!

Καλοριζικο αν και λιγο ακριβο ακομα .......καθοτι στην αγγλια παιζει γυρω στα 310 ευρωπουλα .
Παρολα αυτα να ξαναρωτησω το εξης : Παιζοντας ενα DVD μπορει να το γραφει απευθειας στο σκληρο ?

Περιέργως, τέτοια τιμή (γύρω στα 300-330 ευρώ) παίζει μόνον στην Αγγλία.

Στις υπόλοιπες χώρες από 400 και πάνω :bigcry: