Πολύ καλή προσφορά σαν τιμή αλλά πλέον είναι στη σκιά του καινούργιου HX750 που ναι μεν έχει μικρότερο δίσκο αλλά σε όλα τα άλλα υπερέχει το 750
οχι παιζει μονο με sony . Τωρα για το αυτό δεν ξερω να σου πω πρεπει να απαντησει αλλος.Γράφει DL σε +R...
Το sync ισχύει μόνο με τη Sony; Έχω την PANASONIC ΡΧ70, αν πάρω αυτό θα κερδίσω σε λειτουργικότητα;
Παιδιά ερώτηση SOS, έγινε ξανά αλλά δεν απαντήθηκε =
εχω πάρει το sony το 750.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ DiVX ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ USB? Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?
Στα menu και το manual δε βρήκα (θετική) απάντηση.
Ας απαντήσει κάποιος γιατί έχω φρικάρει με το θέμα, απο το πλαίσιο μου ειπαν πως παίζει στάνταρ....:AFADF0:
Να ρωτήσω κάτι ψιλο-άσχετο:
Όσον αφορά στην ικανότητα upscaling, το RDR-HX750 μπορεί να συγκριθεί με stand-alone DVD Player, όπως π.χ. το Pioneer DV600 ή το Οppo 981;
γνωρίζετε κάτι γιά το toshiba rd-xs27 ?
Eγω παντως που του εβαλα ενα φλασακι με φωτο και βιντεακια ουτε που τα ειδε,μονο τις φωτογραφιες μου εβγαζε στο μενου τα βιντεο σα να μην υπηρχαν:nounder:Κι οπως γραφεις ουτε στο manual βρηκα κατι!! Ισως να μην τα παιζει δε το χω ψαξει και πολυ,καμια βδομαδα το εχωΠαιδιά ερώτηση SOS, έγινε ξανά αλλά δεν απαντήθηκε =
εχω πάρει το sony το 750.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ DiVX ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ USB? Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?
Στα menu και το manual δε βρήκα (θετική) απάντηση.
Ας απαντήσει κάποιος γιατί έχω φρικάρει με το θέμα, απο το πλαίσιο μου ειπαν πως παίζει στάνταρ....:AFADF0:
Ειναι αρκετά προσιτό από όσο ξερω αλλά είχα διαβάσει για ψιλοπροβληματάκια στο functionality του. Eαν θέλεις κατι απλό και καλό σαν value/money δες LG
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.