Αγορα DVD RECORDER

Πολύ καλή προσφορά σαν τιμή αλλά πλέον είναι στη σκιά του καινούργιου HX750 που ναι μεν έχει μικρότερο δίσκο αλλά σε όλα τα άλλα υπερέχει το 750

Απάντηση: Re: Αγορα DVD RECORDER

Πολύ καλή προσφορά σαν τιμή αλλά πλέον είναι στη σκιά του καινούργιου HX750 που ναι μεν έχει μικρότερο δίσκο αλλά σε όλα τα άλλα υπερέχει το 750

Αυτό εννοείς; Για 35 ευρώπουλα δεν αξίζει τον κόπο τότε η προσφορά...!

Τι παραπάνω προσφέρει, ξέρεις;

ΥΓ Οκ, τώρα ξαναδιάβασα την προηγούμενη σελίδα και είδα ότι πρόκειται γι' αυτό που μου προτείνατε... οπότε δαγκωτό 750...!

Last edited:
Παιδιά έχω εδώ και ενάμιση μήνα το 750 και είναι ΑΨΟΓΟ σε όλα με ένα μόνο μειονέκτημα: Είναι πολύ άσχημο!!!

Πέρα από αυτή τη λεπτομέρεια για πολλούς, το μηχάνημα για τα χρήματά του δέν παίζεται...και το θέμα είναι οτι παίζει πολύ καλά και σαν player..η εικόνα και ο ήχος του είναι ανώτερα από του SONY DVP-NS92V το οποίο είχα πάρει πέρισυ 280 ...

Φανταστείτε μέσα σε ένα χρόνο και κάτι η sony στα ίδια χρήματα έβγαλε ένα player + recorder, με upscalling στα 1080p, hdmi, 160gb hd και usb!

Σημείωση γιατί αναφέρθηκε παραπάνω: Έχει μία μόνο είσοδο usb και όχι 2.

Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Πώς σας φαίνεται αυτή η προσφορά στο ΠΛΑΙΣΙΟ;

ΥΓ ΝΑΙ, Ακόμα δεν αποφάσισα... :food-smiley-005:

Εμενα μου λεει ......ποσο κωτσους μας πιανουν ωρες ωρες , γιατι σιγουρα καποιοι απο μας , αυτο το μηχανημα θα το εχουν πληρωσει αρκετα παραπανω απο 500 ευρα .
Αυριο περιμενω το 750ΗΧ απο λαρισα στα 306 ευρα με ACS(που να τρεχω σε τραπεζες) και καποιες απο τις διαφορες τους ειναι οτι το 1020 δεν γραφει 2πλης στρωσεις γενικως και επισης για μενα που εχω την 40D3000 το bravia Theatre Sync.
Τωρα εχει και κατι mode εγγραφης και περισσοτερες ωρες το 750 αλλα μικρο το κακο.

Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Γράφει DL σε +R...

Το sync ισχύει μόνο με τη Sony; Έχω την PANASONIC ΡΧ70, αν πάρω αυτό θα κερδίσω σε λειτουργικότητα;
οχι παιζει μονο με sony . Τωρα για το αυτό δεν ξερω να σου πω πρεπει να απαντησει αλλος.
Αν και απο οτι εχω καταλαβει πρωτη σκεψη στα DVD recorder ειναι τα πιονερ και για οσους εχουν ακριβα , ακολουθουν τα σονυ .
Εγω θελω να το χρησιμοποιω και σαν player περισοτερο και επειδη το κοιταγα απο ποιο παλια το θεμα μπορω να πω σχεδον με βεβαιοτητα οτι το 750ΗΧ πριν 3 χρονια με αυτα που προσφερει τωρα θα εκανε τοτε πανω απο 2000 ευρω . Το 870 δε που δεν εισαγετε και η διαφορα τους ειναι μονο στο οτι διαθετει και ψηφιακο δεκτη θα ηταν ακομα καλυτερο με μια μικρη διαφορα.
Εγω εδω ομως εδω που ειμαι δεν θα πιασω ποτε ψηφιακα οποτε χου γκιβς ε φακ.

Φίλε μου nobleman δέν γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων..θα σταθώ όμως στην τελευταία σου ερώτηση: Απο τη στιγμή που έχει coaxial έξοδο για ενισχυτή τί να την κάνεις την 5+1? Δέν υποτίθεται πως η coaxial ειναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση ήχου? (εκτός κι αν κάνω λάθος)..

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση: Το 1020 απ'ότι καταλαβαίνω είναι παλαιότερο μοντέλο αναλόγων χαρακτηριστικών, το οποίο έχει μέν μεγαλύτερο σκληρό 250gb, όμως το 750 κάνει upscalling στα 1080p σάν player (λογικά το 1020 κάνει στα 720p)

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι ψιλο-άσχετο:

Όσον αφορά στην ικανότητα upscaling, το RDR-HX750 μπορεί να συγκριθεί με stand-alone DVD Player, όπως π.χ. το Pioneer DV600 ή το Οppo 981;

Παιδιά ερώτηση SOS, έγινε ξανά αλλά δεν απαντήθηκε =

εχω πάρει το sony το 750.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ DiVX ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ USB? Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?

Στα menu και το manual δε βρήκα (θετική) απάντηση.
Ας απαντήσει κάποιος γιατί έχω φρικάρει με το θέμα, απο το πλαίσιο μου ειπαν πως παίζει στάνταρ....:AFADF0:

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ DiVX ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ USB? Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?

Ας απαντήσει κάποιος γιατί έχω φρικάρει με το θέμα, απο το πλαίσιο μου ειπαν πως παίζει στάνταρ....:AFADF0:

Γιατί δεν δοκιμάζεις να σου φύγει η απορία ?

Eγω παντως που του εβαλα ενα φλασακι με φωτο και βιντεακια ουτε που τα ειδε,μονο τις φωτογραφιες μου εβγαζε στο μενου τα βιντεο σα να μην υπηρχαν:nounder:Κι οπως γραφεις ουτε στο manual βρηκα κατι!! Ισως να μην τα παιζει δε το χω ψαξει και πολυ,καμια βδομαδα το εχω

Ειναι αρκετά προσιτό από όσο ξερω αλλά είχα διαβάσει για ψιλοπροβληματάκια στο functionality του. Eαν θέλεις κατι απλό και καλό σαν value/money δες LG

τι θα μπορούσε να σημαίνει το functionality ?
τι μπορεί να περιμένει κανείς περισσότερο από ένα dvd-r με σκληρό?
που να το έχει το lg και όχι το toshiba ?

1) mpeg-4 αναπαραγωγή
2) divx με ελληνικους υπότιτλους
3) time shift (χωρίς να παιρνω όρκο για αυτό)
4) καλύτερη συμβατότητα με δισκάκια DVD+R DVR-R/RW & DVR-R (dual layer) εαν χρησιμοποιείς

Επίσης καλύτερο service.. To πρώτο δικό μου LG που παρουσίασε πρόβλημα στον δίσκο μου το αλλάξανε σε 2 μέρες με συνοπτικές διαδικασίες (και μάλιστα ήρθαν και το πήραν από το σπίτι :grinning-smiley-043)