Αγορά εκθεσιακής plasma

takis-el

New member
25 February 2010
15
παιδια γειας σας νεοσ στο χωρο του πλασμα εχω βρει μια panasonic tx-p46vt20 απο στοκ με τιμη 600ευρω τι λετε αξιζει για τα χρηματα η να αγορασω καποια αλλη?????

Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολύ ακριβή με τα σημερινά δεδομένα, άστο καλύτερα...

παιδια γειας σας νεοσ στο χωρο του πλασμα εχω βρει μια panasonic tx-p46vt20 απο στοκ με τιμη 600ευρω τι λετε αξιζει για τα χρηματα η να αγορασω καποια αλλη?????

Μοντέλο 2010 ! Που την πέτυχες?! Αστο καλυτερα. Φοβερη στα νιάτα της , εχω την vt30 το επόμενο μοντέλο και ειναι τρομερη ακομα, αλλα αυτη ειναι του 2010 και 46 άρα , πολλα τα 600. Αν σου έκοβε ακομα κανά 100-150 θα ημουν πιο ζεστός.

Φοβερή η VT20 στα νιάτα της; Για πόσες ώρες; Μέχρι το πρώτο στάδιο rising blacks; :flipout:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές την εχω δει σε ενα κατάστημα expert έχει παίξει γύρω στις δέκα ώρες ειναι γνωστός μου !!προτεινεται κάτι καλύτερο ??? πάντως την είχε κλειστή στα κατω ράφια και του είπα να την ανοίξει , και μου άρεσε σε σύγκριση με κάποιες led των 1000

Φοβερή η VT20 στα νιάτα της; Για πόσες ώρες; Μέχρι το πρώτο στάδιο rising blacks; :flipout:

Δηλαδή είναι πολλές οι σημερινές τηλεοράσεις που έχουν καλύτερη εικόνα από την vt20; Γιατί είστε τόσο αφοριστικοί; Σε κάθε tv υπάρχουν κουσούρια, αλλά τι μπορεί να χτυπήσει μια καλή πλάσμα στην overall απεικόνηση;

Η στάθμη του μαύρου. Ναι, οι πιο τελευταίες σειρές έχουν σημαντικά καλύτερη εικόνα. Δεν συγκρίνεται καν. Η σειρά 20 δεν ήταν από τις καλύτερες.

Αν μιλάμε για τις επόμενες σειρές της Panasonic δεν διαφώνώ ιδιαίτερα. Αν όμως λέμε για LCD ως κάτοχος μιας 65VT20 και μιάς καινούριας 50W829 όντως δεν συγκρίνονται καν.Τι να τα κάνεις τα apps με όλη αυτή την πλαστικούρα στην εικόνα που σχεδόν είχα ξεχάσει

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η vt 20 εχει παιξει 10 ωρες , περασα παλι απο το καταστημα παλι σε συγριση με τις αλλες τουλαχιστον μεχρι 1500 ευρω μεγαλη διαφορα στην εικονα ,εκτος απο καποιες 4κ αυτο που με χαλα ειναι οτι δεν παιζει usb ταινιες //

Αν από εικόνα σε ξετρελαίνει, μην κολλήσεις σε ένα media player των 50-100 .. ;)

Αν και συμφωνώ με τα παιδιά ότι 600 για μια τόσο παλιά τηλεόραση (και μάλιστα την VT20) είναι πολλά.

Το θέμα είναι ότι έχει λίγες ώρες λειτουργίας και η στάθμη μαύρου είναι ακόμα χαμηλά. Μόλις αυξηθούν οι ώρες κάποια στιγμή η στάθμη μαύρου θα διπλασιαστεί και θα φτάσει στα επίπεδα σημερινών led. Στα ίδια χρήματα περίπου μπορείς να βρείς 50άρα led με εγγύηση.

Και γιατί την είχε στο σεντούκι 4 χρόνια το κατάστημα?
Για να παλιώσει, όπως τα κρασιά?
Δεν λειτουργούν όπως τα κρασιά οι τηλεοράσεις, με το πέρασμα του χρόνου πέφτει η αξία τους.
Τέλος πάντων,
αν δώσει δώρο και κανά καλό κρασί μαζί με την τv, υπολογίζω την αξία της στα 46"*10 ευρώ/ίντσα=460 ευρώ (πάντα μαζί με το σπάνιο μπουκάλι κρασιού).:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τι γνωμη εχετε για lg ultra hd
http://www.skroutz.gr/s/5156861/LG-49UB820V.html

Αν και το μέγεθος μετράει καλύτερη η vt20 :flipout:

Πέρα από την πλάκα, αν θές να προσπεράσεις την vt20 (σου προτείνω ναι) καλύτερα να ανοίξεις ένα νήμα στην αγορά τηλεόρασης
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/130-Αγορά-νέας-τηλεόρασης

με κάποια μοντέλα που έχεις δεί και έχεις στο μυαλό σου για να οδηγηθείς στην καλύτερη δυνατή αγορά για το budget σου, το χώρο σου και τις απαιτήσεις σου.

Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα μπορούσε με 500-600 να βρει κάτι καλύτερο από την vt20?? δεδομένου ότι οι plasma της πανυ είναι πλέον δυσεύρετες??

Συμφωνώ με αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις τέτοια εικονα!! Μονο σε oled δεν ξέρω εκεί σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα αλλα σε άλλη τιμη.Με βλέπω να καταλήξω στη vt για μια τριετία και μετά βλέπουμε !! Συμφωνείτε;;

Το θέμα είναι ότι έχει λίγες ώρες λειτουργίας και η στάθμη μαύρου είναι ακόμα χαμηλά. Μόλις αυξηθούν οι ώρες κάποια στιγμή η στάθμη μαύρου θα διπλασιαστεί και θα φτάσει στα επίπεδα σημερινών led. Στα ίδια χρήματα περίπου μπορείς να βρείς 50άρα led με εγγύηση.

Εχεις απολυτο δικιο ως προς την σταθμη του μαυρου αλλα και παλι το τηλεοπτικο στις πλασμα δεν συγκρινεται

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και γιατί την είχε στο σεντούκι 4 χρόνια το κατάστημα?
Για να παλιώσει, όπως τα κρασιά?
Δεν λειτουργούν όπως τα κρασιά οι τηλεοράσεις, με το πέρασμα του χρόνου πέφτει η αξία τους.
Τέλος πάντων,
αν δώσει δώρο και κανά καλό κρασί μαζί με την τv, υπολογίζω την αξία της στα 46"*10 ευρώ/ίντσα=460 ευρώ (πάντα μαζί με το σπάνιο μπουκάλι κρασιού).:ADFADF1:

Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δεκα ωρες ας μπει ο φιλος στο service menu να δει τις πραγματικες

Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι προλαλήσαντες έχουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από εμένα. Αλλά Αν μπορούσες να παζαρέψεις και λίγο την τιμή πιστεύω θα ήταν τέλεια. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι δεν σκοπεύεις με αρκετά περισσότερα να βρεις κάτι καλύτερο. Έλεγξε την για καλό και για κακό και για κανένα κουσούρι.... Πχ κανένα καμένο pixel ή για κανένα "αποτύπωμα" στην οθόνη.

Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εχω τσεκαρει και ειναι ok. Τωρα ομως πρεπει να τσεκαρω τις ωρες στο service menu οπως ειπε ο φιλος πιο πανω .

Αλλα οσο με βλεπουν εκει τακτικα θα καλαβοθν οτι ειμαι ζεστος για την zt και τι παζαρια να τους κανεις..

Αλλα οσο με βλεπουν εκει τακτικα θα καταλαβουν οτι ειμαι ζεστος για την zt και τι παζαρια να τους κανεις..

τ.π θα στειλω καποιον αλλον και ιδωμεν...