Αγορά εκθεσιακής plasma

Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οσοι μιλανε υποτιμητικα για τη σταθμη μαυρου της vt20 εχουν τη τηλεοραση στο σαλονι τους η απλα λενε λογια του αερα??

γιατι εγω την εχω απ'τον ιουνιο του 2010 και το μαυρο της ειναι το ιδιο καλο με τοτε και ρεζιλευει πολλα σημερινα μοντελα ακριβων led που βλεπω

Panasonic: Plasma black levels no longer worsen....http://www.cnet.com/news/panasonic-plasma-black-levels-no-longer-worsen/

Είναι ένα θέμα το οποίο έχει παραδεχτεί επίσημα η Panasonic , σταδιακά το επίπεδο μαύρου γίνεται 3x του αρχικού. Εκτός και η δικιά σου είναι η μοναδική εξαίρεση βέβαια (μάλλον απίθανο).

Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με βαριά χρήση της 50vt20 μου 4 χρόνια τώρα και πάνω από 18000.ώρες λειτουργίας η αύξηση του επιπέδου του μαύρου ναι μεν μου είναι παρατηρήσημη αλλά η εικόνα που απολαμβάνω είναι κατά πολύ ανώτερη καινούριων led των 1500 που παίρνουν συγγενείς και φίλοι μου... Δεν συγκρίνω με μια hi end γιατί δεν έτυχε να συγκρίνω μοντέλα και σίγουρα εκεί,ελπίζω, τα πράγματα αλλάζουν!

Πολύ φοβάμαι ότι η στάθμη του μαύρου σου πλέον είναι χειρότερη από των LED των 1500 ευρώ. Είπαμε, η σειρά 20 είχε θέμα.

Και του 2013, και του 2012, και του 2011, και του 2010... :flipout:
Τα VA πάνελ δεν έχουν αλλάξει σημαντικά...

Τις έχεις βάλει δίπλα δίπλα μια παλια vt20 με αυτές που λες? ή μήπως υποθέτεις το επίπεδο της "ζημιάς"??? πρόβλημα υπάρχει. Το μέγεθος του όμως το έχουμε μετρήσει ή απλά το 3χ που ανακοίνωσε η πανασόνικ το βλέπουμε 3χχχχχχ. Όσο για του 10 και 11 τα τραγικά επίπεδα μαύρου τους, χρειάζεται πολύ ξέβαμα για να τα πιάσει η vt20

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρωτάω πάντα φίλικά γιατί δεν έχω κάνει και μετρήσεις όπως έχετε κάνει πολλοί από εδώ. Κάποιοι είσαστε επαγγελματίες. Εγώ είμαι απλά καταναλωτής...

Πολύ φοβάμαι ότι η στάθμη του μαύρου σου πλέον είναι χειρότερη από των LED των 1500 ευρώ. Είπαμε, η σειρά 20 είχε θέμα.

Αν ξεκίνησε από το 0.02 cd/m2 τότε πρέπει να είναι γύρω στο 0.06 cd/m2 , η αντίθεση ANSI θεωρητικά πρέπει να είναι γύρω στο 1500:1 δηλαδή στο μισό από μια LED LCD με VA.

Δεν είναι βέβαια και σαν την σειρά 10 που έφτανε μέχρι 0.09 cd/m2 και ξεκινούσε με μαύρο πλάσμα και κατέληγε να δείχνει σαν IPS.

Η vt20 ξεκινούσε στα 0,009 δλδ τώρα πρέπει να είναι θεωρητικά στα 0,027

Αυτά είναι χιλιομετρημένα πράγματα και γνωστά από τότε που η VT20 ήταν στην επικαιρότητα. Η VT20 μέτραγε ένα 0.015 cd/m2 σε μαύρο ηρεμίας καινούργια, και ένα 0.04 σε σκακιέρα. Μετά βάζεις ένα ωραίο *2.5/*3 και υποθέτεις που είσαι τώρα. Δεν έχει μετρήσει κανείς VT20 με 13.000 ώρες... αλλά δεν αναμένονται αποκλίσεις... :smile:

Εγώ προσωπικά δεν είχα VT20, είχα U20. Από 0.027 πήγε σε 0.07 το πρώτο εξάμηνο... (Ναι, είχε χειρότερο μαύρο από όλες τις LCD που έχω)

Θα είναι τοτε σαν τα άλογα των αυτοκινήτων που άλλα δίνουν οι εταιρίες για φορολογικούς λόγους και άλλα μετράνε οι μάστορες :D

Άντε. Μετά τα 17 εκατομύρια που θα κερδίσω το βράδυ θα κάνω μια προσωπική παραγγελία για vt70. Και ένα προβολικό,...... Για το κότερο :D

Άμα βρεις μαγαζί που να έχει την VT70, πες μου να παραγγείλω και εγώ... :flipout:
(Οι εταιρίες δεν δίνουν πάντως στάθμες μαύρου σαν χαρακτηριστικό, οπότε τυπικά είναι εντάξει. Δίνουν βέβαια λόγους αντίθεσης, εκτός πραγματικότητας...)

Με 17 μύρια ανοίγω δικιά μου γραμμή παραγωγής. Και το πανί του προβολικού θα είναι και πανί για το ιστιοφόρο! !!!

Για το 0,009 διάβασα σε διάφορα φόρουμ συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Τώρα ομως άστο. Δεν ψάχνω για ψίλους στα άχυρα. Δέχομαι τα νούμερα σου.

Ε, σιγά, μπορείς να παραθέσεις τις αναρτήσεις να τα θυμηθούμε (αν και νομίζω τα νούμερα είναι αυτά που έγραψα).

Τι λενε οι γνωστες για αυτή εδω http://electro-market.gr/index.php/tv-kai-ixos/plasma/tv-50-3d-tx-p50st30e-plasma-detail !! Οι γνώμες σας θα μου ειναι παρά πολυ χρήσιμες !!

Και όσο αναφορά την vt 20 την κάνει 40 άτοκες δόσεις !!

Last edited:

Τι λενε οι γνωστες για αυτή εδω http://electro-market.gr/index.php/tv-kai-ixos/plasma/tv-50-3d-tx-p50st30e-plasma-detail !! Οι γνώμες σας θα μου ειναι παρά πολυ χρήσιμες !!

Και όσο αναφορά την vt 20 την κάνει 40 άτοκες δόσεις !!
Για αυτή του σαιτ, 50αρα πλάσμα 3ετίας στα 950 €, νομίζω πανάκριβη, ακόμα και αν είναι της κούτας όπως εννοεί....

Αν στην άφηνε στα μισά λεφτά ίσως να άξιζε να ασχοληθείς. Αλλιώς για μοντέλο 2011 είναι εξωφρενική τιμή.

για κανενα λογο...κατω απο 500 ευρω και βλεπουμε..

Σημερα θα μπω στο service menu της vt20 να δω τις ωρες και βλεπουμε.

Να έχεις υπ' όψιν σου ότι πιθανά δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Αν συμβεί κάτι, δεν είναι απίθανο να καταλήξεις με κάποια LCD και μάλιστα με IPS πάνελ.