Λες ; Πάντως ηχεία δεν θα αλλάξω. Μόνο θα προσπαθήσω να προσθεσω ένα μικρό ζευγάρι που έχω για τα 2 παραπάνω κανάλια του Atmos.Εγώ λέω να μην ξοδέψει τίποτα. Αν δεν είναι να αλλάξει ηχεία κλπ, τζάμπα ο κόπος.
Να τον αποφύγεις τον pioneer είτε τον πεντακάναλο εισαγωγικό είτε τον επτακάναλο εισαγωγικό γιατί δεν έχουν EQ το οποίο θα το χρειαστείς. Εφ' όσον πρόκειται για τα ίδια λεφτά, ακόμα και ο 1700Η που έχει Audyssey MultEQ ΧΤ το οποίο εκτός από πολλές μετρήσεις σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις την καμπύλη απόκρισης. Κι ας μην έχει το νέο και γυαλιστερό interface.
Αυτά χρειάζονται γενικώς.
Είναι πάντως πιθανό τον 1700Η να τον έχουν «ξεχασμένο» (σε εισαγωγικά) για να είναι κράχτης προκειμένου να σου πασάρουν κάτι άλλο.![]()
Κάποιος από αυτούς ;Και εγω συμφωνω με τον Pleo, σιγουρα καλυτερα ο Denon.
Ενδιαφέρον. Είναι ασφαλές να τον πάρω από amazon ? Εννοώ από πλευράς δασμών. Πάντως ο 1700 που είδα στο skroutz δεν είναι το μοντέλο με το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι η έκδοση με το αναλογικό ραδιόφωνο, κάτι που το χρειάζομαι.Amazon.de
www.amazon.de
Ενδιαφέρον. Είναι ασφαλές να τον πάρω από amazon ? Εννοώ από πλευράς δασμών. Πάντως ο 1700 που είδα στο skroutz δεν είναι το μοντέλο με το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι η έκδοση με το αναλογικό ραδιόφωνο, κάτι που το χρειάζομαι.
Αν δεν κάνω λάθος αυτό που μου έστειλες είναι ένα κομμάτι ο 1800 μεταχειρισμένος στα 519 ευρώ με ψηφιακό ραδιόφωνο, σωστά;
Ποιον 5.1.2 προτείνεις εσύ, έτσι από περιέργεια ; Να σημειώσω ότι έχω βρει και έναν μεταχειρισμένο Pionner VSX - 534 με 220 ευρώΦίλε μου καλησπέρα θα σου πω και εγώ την άποψη μου.
Ένα μικρό και σωστά στημένο home cinema είναι καλύτερο από το καθόλου home cinema, οπότε λύσεις ηχόμπαρας, 3.1.2 κτλ περίεργα τις απορρίπτουμε.
Επίσης λόγω χαμηλού budget και δυσκολιών στο στήσιμο μην ασχολείσαι ούτε με 9 κανάλια, ούτε με front heights, ούτε με top rear, αν δεν μπορείς να τα τοποθετήσεις σωστά.
Για μένα πρέπει να αγοράσεις τον πιο φθηνό 5.1.2
Καλά τα EQ και τα room correction αλλά αυτά είναι το κερασάκι στη τούρτα σε ένα καλό σύστημα σε ένα ιδανικό χώρο.
Μην πιέσεις το budget για αυτό το λόγο.
Θα έχεις όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, dolby atmos , όλα τα HD format, hdmi/arc, airplay, spotify κτλ. Ήδη θα είσαι πολύ καλύτερα.
Από εκεί και μετά αφού υπάρχουν δυσκολίες στην τοποθέτηση πάρε τα πιο φθηνά upfiring τουλάχιστον να έχεις σωστό dolby atmos (και ας μην ειναι το τέλειο).
Σιγά σιγά όσο μαζεύεις χρήματα θα κάνεις τις αναβαθμίσεις σου.
Sub, μπροστινή τριάδα, surround και θα είσαι κομπλέ.
Δεν νομίζω ότι θα συνδέσω για την ώρα κάποια κονσόλα. Αλλά και αν γίνει θα περάσω τον ήχο με hdmi μέσα από την τηλεόραση και θα πάει ο ήχος στον ενισχυτή μέσω ARC. Και μια τελευταία ερώτηση : Αν έναν doldy atmos ενισχυτή με 5.1 ηχεία τον συνδέσω με περιφερειακά ηχεία στο ύψος του κεφαλιού πίσω από τον καναπέ δηλ όπως τα έχω τώρα χωρίς να βάλω ηχεία σε ταβάνι δηλ με σύνδεση 3.1.2, αλλά με 5.1 σύνδεση ηχείων, αν βάλω κάποιο αρχείο dobly atmos θα δω διάφορα στον ήχο ? Ή θα είναι παρόμοιος με τον παλιό μου ενισχυτή που το παίζει σαν dolby digitai 5.1 ?Θα μπει καμιά παιχνιδοκονσόλα επάνω τώρα ή στο μέλλον; Κανα PS5 κανα Xbox τίποτε;
Θα υποστηρίζει SBTM με τα HDMI 2.0 του άραγε αυτός; Μάλλον όχι αφού θυμάμαι ότι την τελευταία φορά αυτό αφορούσε FW update σε μοντέλα που είχαν τουλάχιστον HDMI 2.1 και αφορούσε τις συγκεκριμένες θύρες τους. Ο 534 δεν ήταν σε αυτά ενώ ο 535 προφανώς το είχε από το κουτί του λόγω 2.1 ευθύς εξαρχής.
Όπως βλέπεις, υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες πριν την επιλογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.