Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

Αν δεν καίγεσαι να πάρεις έναν ενισχυτή τώρα, θα σε συμβούλευα να κρατήσεις τα χρήματά σου και να μαζέψεις ένα ποσό περί τα 1300Ε να πάρεις έναν καλό ενισχυτή σαν και αυτούς που προτάθηκαν ήδη (αν θες τα χρήματά σου να πιάσουν τόπο). Διαφορετικά.....

Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο και να τον ρωτήσεις αν μπορεί να σου δανείσει έναν ενισχυτή να ακούσεις στο σύστημά σου για καμια δυο μέρες και να κρίνεις ιδίοις ώτα αν υπάρχουν διαφορές και αν αξίζει....

Τελικα αυτο θα κανω....υπομονη! σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

Τελικα δεν την γλιτώνω πάω για παραπάνω λεφτά . Βρηκα σε καλή τιμή έναν Harman Cardon AVR- 260 στα 540 , αυτός πρέπει να κάνει . O onkyo608 πολυ καλος φαινεται, αλλα και πολλα τα ευρωπουλα! αι παιζει και ενας Denon 1611 στα 420 .!
Οσο για το 4Ω 87db/w/m τα βλεπω για κινεζικα! δεν καταλαβα!

φιλε μου τον onkyo 608 τον βρησκεις φτηνα ειδικα τωρα που βγηκε καινουργιο μοντελο

https://www.technikdirekt.de/main/e...403102/-/article-onkyo-tx-sr-608-silber.html?

και πιστευω οτι ειναι πιο δυνατος

mousteris πολυ καλη τιμη, μαλλον απο εξωτερικο λοιπον θα παρω,γιατι εδω παει 2 φορες πανω!.μηπως μπορειτε λοιπον να μου πρωτινετε 1-2 μοντελα ακομα,να τα ψαξω Γερμανια(μιας και ξερω τη γλωσσα,γιατι αγγλικα γιοκ),μεχρι 550

mousteris πολυ καλη τιμη, μαλλον απο εξωτερικο λοιπον θα παρω,γιατι εδω παει 2 φορες πανω!.μηπως μπορειτε λοιπον να μου πρωτινετε 1-2 μοντελα ακομα,να τα ψαξω Γερμανια(μιας και ξερω τη γλωσσα,γιατι αγγλικα γιοκ),μεχρι 550

δεν συμφερει απο ελλαδα εκτος αν βρεις καμια καλη προσφορα..
αλλος καλος ενισχυτης ειναι http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=11935
και
http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=11868
και

http://www.quantumelectronics.co.uk/acatalog/Yamaha_RXV767.html

εγω προσωπικα περιμενω τον onkyo 609 μεχρι να βγει στην αγορα λογο δυναμης και εμφανισης..

o 609 ξερουμε ποτε θα βγει? Απο ελλαδα δεν θα παρω, μονο αν βρω καμια καλη προσφορα!

o 609 ξερουμε ποτε θα βγει? Απο ελλαδα δεν θα παρω, μονο αν βρω καμια καλη προσφορα!

τελος μαρτιου αρχες απριλιου πολλα site θα τον εχουν....

Αν είναι να περιμένεις κάνε μια ποιο σωστή δουλειά, πάρε τον Onkyo 808, περίπου 880 , ή όταν βγει σε λίγο ο Onkyo 809. Λίγο πολύ το ίδιο πράγμα θα είναι αν συγκρίνω τις διαφορές 608 και 609. Θα έχεις πάρει ένα σοβαρό μηχάνημα για πολλά χρόνια και θα οδηγεί και δύσκολα ηχεία.

εκτος απο onkyo κατι αλλο? δε γλιτωνω το 800αρι μαλλον ε? Καποια στιγμη θα αλλαξω και ολα τα ηχεια.

Τους Onkyo έχουμε την τύχη να τους βρίσκουμε σε καλή τιμή στην Γερμανία, αν σου πρότεινα Pioneer 73 που είναι αντίστοιχης κατηγορίας είναι στα 1500 , οπότε είναι μονόδρομος. Εγώ έχω πάρει τον Ονκυο 5007 από Γερμανία, οι αντίστοιχοι εκείνη την εποχή των άλλων εταιριών είχαν διπλάσια με τριπλάσια χρήματα από τον ενισχυτή που πήρα.

Σε onkyo θα παω,γιατι οπως τα λες,οι τιμες ειναι πολυ καλες! ή τον tx-sr608,ή τον tx-nr609.οπως γραφω στην αρχη εχω δυο ηχεια mbquart.τα υπολοιπο που κανουν ενα ψευτο home sinema θελω να τα αλλαξω,τι υπαρχει λοιπον? εως 500-700 ή και λιγοτερα?( ο χωρος ειναι 30τμ).

Κάθισα και διάβασα τα reviews και γράφουν -these speakers need a very powerful amp- δηλαδή χρειάζονται ένα πολύ δυνατό ενισχυτή ,όποτε με τίποτα κάποιον που θα είναι μικρότερος από τον Onkyo 808 όπως σου έγραψα.
Τα πολλά Watts που γράφουν μην τα πιστεύεις να κοιτάς το βάρος τους για να καταλαβαίνεις τι τροφοδοτικό έχουν, εάν είναι βαρύ το μηχάνημα τότε υπάρχουν watts ικανά να οδηγήσουν ένα απαιτητικό ηχείο. Ο 608 δεν είναι ικανός για δύσκολα ηχεία και κανένας αυτής της κατηγορίας.

με λιγα λογια επειδη δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα,κανω μια ριζικη αλλαγη,και αρχιζω να ψαχνω απο ενισχυτη και ηχεια μεχρι 1000-1300
εναν καλο ηχο θελω να εχω οταν ακουω μουσικουλα και οταν τα σ/κ βλεπω καμια καλη ταινια,αυτα!(κριμα και τα MB μου, μου αρεσαν!

Πιστεύω πως τα ηχεία σου είναι μια χαρά, μην τα πειράξεις, να δόσεις περίπου 900 που κάνει τώρα ο Onkyo 808 και θα είσαι μια χαρά. Γιατί αν πας για καλά ηχεία για μουσική θα χρειαστείς πολλά χρήματα. Όσο για τον Onkyo παίζει πολύ καλά μουσική, είναι από τους πολύ μουσικούς AV. Όσο για τα ηχεία σου, τα Reviews δίνουν πολύ καλό βαθμό στα ηχεία σου.

για τα υπολοιπα ηχεια που θελω ποια λες να δω? θελω δηλ. εκτος τα MB που εχω, τα υπολοιπα , κεντρικο κλπ.!

αλλα sites τον έχουν σε 4-5 μέρες διαθέσιμο , αλλά προφανως θα πάνε στις προπαραγγελίες τους, στα χέρια του κάποιος πιστεύω θα τον έχει αν κάνει τωρα την παραγγελία σε κανα μήνα στην καλύτερη! Οσο για τον 709 και καθως δεν έχουν καν ανακοινωθεί πιστεύω μετά τον Ιούνη θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη.

αλλα sites τον έχουν σε 4-5 μέρες διαθέσιμο , αλλά προφανως θα πάνε στις προπαραγγελίες τους, στα χέρια του κάποιος πιστεύω θα τον έχει αν κάνει τωρα την παραγγελία σε κανα μήνα στην καλύτερη! Οσο για τον 709 και καθως δεν έχουν καν ανακοινωθεί πιστεύω μετά τον Ιούνη θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη.
Ο 709 δεν αξίζει για την διαφορά χρημάτων που ζηταει καλυτέρα ο 808.

για τα υπολοιπα ηχεια που θελω ποια λες να δω? θελω δηλ. εκτος τα MB που εχω, τα υπολοιπα , κεντρικο κλπ.!
Για τα πίσω και το κεντρικό δεν θα έδινα πολλά χρήματα θα προτιμούσα κάτι οικονομικό , αυτό που θα σου δώσει πολύ εφέ στο Home Theater είναι το Sub.
Οι προτάσεις μου είναι ανάλογα με αυτά που ζητάς και αυτά που πιστεύω, γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζονται υπερβολικά χρήματα για να φτιάξεις ένα καλό Home Theater, εν αντιθέσει χρειάζονται αρκετά για να ακούσεις καλή μουσική.

Ο 709 δεν αξίζει για την διαφορά χρημάτων που ζηταει καλυτέρα ο 808.

ναι συμφωνω ηθελα να γραψω για την κυκλοφορια απο τον 709 και πάνω 809, κοκ