Το μονο που σας λεω ειναι οτι τα εισητηρια για Αθηνα ειναι ο μισος ενισχυτης.Η αποφαση θα παρθει απο τα λεγομενα σας..Ευχαριστω
Κανενας δε μιλαει για το burmester και κανενας δεν φαινεται να ειναι κατοχος..Τοσο μαπα ειναι τα ηχεια; Κανενας δε τα χει αγορασμενα;
Τα λεγόμενα τα δικά μας είναι συγκεκριμένα και βασίζονται στις δικές μας εμπειρίες και στα δικά μας γούστα. Όμως το σύστημα εσύ το πληρώνεις και εσύ θα το ακούς και θα το απολαμβάνεις κι όχι εμείς.
Άρα η τελική επιλογή βαρύνει εσένα και μόνο. Και καλά άντε και σου προτείναμε έναν ενισχυτή που μας αρέσει και όταν εσύ τον πάρεις σπίτι σου και τον συνδέσεις και δεν σου αρέσει ο ήχος του, τότε τι κάνεις;
Γιατί να μην είσαι ευτυχισμένος με αυτό που αγόρασες;
Η χαρά του hobby μας είναι η αναζήτηση, το ψάξιμο και οι ακροάσεις διαφόρων μηχανημάτων, μέχρι την τελική επιλογή. Το ταξίδι αξίζει περισσότερο απ' τον προορισμό.
Επειδή το ανέφερε και ο φίλος farflung, πιστεύετε οτι θα ήταν σοφή κίνηση να αφήσω τα step 25 και να πάω στα Tempo VI (ή Sitara 25σε ένα χώρο, υπενθυμίζω 20τμ, με ψευδοροφή; Δε με ενδιαφέρουν οι υψηλές στάθμες, απλά ο συνδυασμός ηχείων-ενισχυτή να γεμίζει το χώρο από τα πρώτα desibel..Ξέρω ότι ρωτάω καταχρηστικά αλλά είναι κι αυτό το σαράκι στη μέση που δε μ αφήνει..πάμε μου φαίνεται για γενικό ρεκτιφιέ
εγώ φιλέ μου σε αυτό το διλημμα θα έπαιρνα αυτά χωρίς δεύτερη σκέψηΚαλημέρα σε όλους.Μετά από επικοινωνία που είχα με ένα νέο φίλο, πιθανόν έχω καταλήξει σε ενισχυτή.Αυτό που βλέπω τώρα (το σαράκι που λέγαμε) είναι μήπως πρέπει να αναβαθμιστούμε και σε ηχεία..Από χθες γλυκοκοιτάζω το audio physic sitara, το οποίο το έχει σε προσφορά ο Ορφέας στα 1960 Ευρω, ενώ το Sitara 25 στα 2800. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι: α. Αξίζει ο κόπος αν υποθέσουμε ότι από την αλλαγή των Step 25 δε χάνω χρήματα και β. Αξίζουν (ηχητικά) τα παραπάνω που ζητoύν τα Sitara 25 από τα απλά Sitara για την αλλαγή που έχουν στο tweeter; Παρακαλώ πολύ απαντήσεις όχι σε θεωρητικό επίπεδο αλλά εμπειρικά, ακόμη κι από τον κύριο Μιχαηλό, αν είναι δυνατόν..Αν η ερώτηση ανήκει σε άλλο σημείο του Φορουμ παρακαλώ όπως γίνουν τα απαραίτητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.