Γεια σας και πάλι παιδιά...Θέλω να μου πείτε γνώμες για να αγοράσω επιτέλους έναν ενισχυτή το πολύ μέχρι 300 ...Αποκλειστικά και μόνο για την μουσική....να είναι 4κάναλος...να έχει subwoofer out...και να έχει αν γίνεται και Ac Outlet για να συνδέσω στο μέλλον έναν επαγγελματικό ενισχυτή με επαγγελματικά ηχεία...οπότε θα χρειαστώ κάτι καλό...ακούω προτάσεις...
Τώρα έχω έναν Kenwood KA-1030...τον έχω 20 χρόνια και από τότε δεν τον έχω πάει για ένα service ούτε και για να φτιάξω τις 2 εξόδους που είναι καμένες...έχω βάλει πάνω 2 ηχεία Namco NSK-505 που δεν υπάρχουν καν στο ίντερνετ...είναι πολύ παλιά αλλά πάρα πολύ καλά...είναι 200 watt (130 rms ) και 8 ohm...και πηγή έχω έναν Sony DVP-S7700...ακούω προτάσεις για ενισχυτή
[h=1][/h]
Τώρα έχω έναν Kenwood KA-1030...τον έχω 20 χρόνια και από τότε δεν τον έχω πάει για ένα service ούτε και για να φτιάξω τις 2 εξόδους που είναι καμένες...έχω βάλει πάνω 2 ηχεία Namco NSK-505 που δεν υπάρχουν καν στο ίντερνετ...είναι πολύ παλιά αλλά πάρα πολύ καλά...είναι 200 watt (130 rms ) και 8 ohm...και πηγή έχω έναν Sony DVP-S7700...ακούω προτάσεις για ενισχυτή