Με μπέρδεψες... δε θες να δίνεις εικόνα στην tv μέσω ενισχυτή αλλά μόνο ήχο? τι εννοείς?
Αν δώσεις ήχο στην tv θα καταλήξεις να την έχεις στο mute γιατί θα έχει διαφορά φάσης με τον ήχο των ηχείων.
από το blue ray αν δε συνδέσεις hdmi ή στη χειρότερη 5,1 analogue (για την οποία σε σημερινά δεδομένα καλείσαι να πληρώσεις πολύ παραπάνω από την hdmi) με τον ενισχυτή χάνεις τα τελευταία format ήχου. Μέσω οπτικής θα παίρνεις μόνο dts & dolby digital.
Αστο ειναι μεγαλύτερη διάφορα.400 με 580.ειναι μεγαλύτερη διάφορα και δεν αξιζει απλα για έξοδο και προενυσχυση να δώσεις τόσα.τωρα καμια προτίμηση;
Αν πληρωσεις μετρητα των βρισκεις κοντα στα 500 ,οσο για την προενισχυση αξιζει σιγουρα (για μενα).
Η δευτερη εξοδο ειναι βασικη εαν εχεις σκοπο να συνδεσεις και TV και προτζεκτορα ή μπορει να ειναι σημαντικη στη μεταπωλητικη αξια του ενισχυτη.
+ 1 και από μένα.Σταύρο η διαφορά του 671 με 771 είναι 90ευρω και πιστεύω ότι αξίζει για τους λογούς που ανέφερε και ο THEOJJ.
Ποιά είναι η πρόταση σας.... να πάω σε αγορά πίσω ηχείων και αγορά 921, ή να μην αγοράσω ακόμα πίσω ηχεία και να πάω σε κάποιον καλυτερο ενισχυτη απο 921 μέχρι 700-750 ευρώ; Τα Audio Spectrum AV4 είναι 91 ή 92db, 8Ω και πολύ ευαίσθητα. Δεν τρώνε πάρα πολύ ρεύμα.
Πείτε προτάσεις για ενισχυτές εως 700-750 ευρώ. Ευχαριστώ
control panel / hardware and sound / manage audio devices / δεξί κλιλ πάνω στο hdmi και properties. Δες αν έχεις ορίσει πολυκάναλο σύστημα και κάνε κλικ στα format που θέλεις να αποστέλλονταιΞέρεις αν μπορω να πάρω πολυκαναλο ήχο απο HDMI υπολογιστη;στις ρυθμίσεις ηχου για την HDMI έξοδο βλεπω να βγάζει μόνο στερεοφωνικο.τι χρειάζεται να κανω;δεν εχω bleuray player μηχάνημα.εχει ο υπολογιστής οποτε μην πάρω και μηχάνημα....
Εξαρτάται τι θέλεις εσύ πχ αν είναι πιο πολύ για HC να πας στην πρώτη λύση, ενώ για μουσική θα πρέπει να πάρεις καλύτερο ενισχυτή.
Για την μεταπωληση σύμφωνο σιγουρα.πολλα τα λεφτα αν τα καταφέρεις να τον ριξεις δεν ειναι αλλα δεν εχω σκοπό να χρησιμοποιηθεί προτζεκτορας ουτε τελικός οποτε οτι μπορούμε ας γλιτώσουμε.οποτε τι προτείνετε μεταξύ 921-671;
Είναι για HC κυρίως, ωστόσο τα ηχεία βγάζουν πολύ καλό ήχο για μουσική και δεν θέλω να "χάσω" λόγω ενισχυτή. Πίσω ηχεία αγοράζω και μεταχειρισμένα πολύ φθηνά.
control panel / hardware and sound / manage audio devices / δεξί κλιλ πάνω στο hdmi και properties. Δες αν έχεις ορίσει πολυκάναλο σύστημα και κάνε κλικ στα format που θέλεις να αποστέλλονται
Εμ εδώ σε θέλω τι θέλεις πιο πολύ δικάναλο η hc; :hmmmm:
Ξέρεις αν μπορω να πάρω πολυκαναλο ήχο απο HDMI υπολογιστη;στις ρυθμίσεις ηχου για την HDMI έξοδο βλεπω να βγάζει μόνο στερεοφωνικο.τι χρειάζεται να κανω;δεν εχω bleuray player μηχάνημα.εχει ο υπολογιστής οποτε μην πάρω και μηχάνημα....
Σταύρο λογικά θα πρέπει να κοιτάξεις αν το υποστηρίζει η κάρτα σου, δες όμως και το μενού αν έχει επιλογές pcm και bitstream
Δυστυχώς από home theater pc δεν κατέχω καθόλου ώστε να μπορώ να σε βοηθήσω, μου κάνει εντύπωση όμως να μην έχει μενού να μπορείς να δεις τις επιλογές εξόδου ήχου.Η καρτα ειναι τούμπανο αδελφέ όπως και ο υπολογιστής όλος.δεν ξέρω τι γίνεται αν ειναι θεμα windows.έψαξα τα παντα.αστα.αμαν.βοηθειααααααα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.