Φιλε μου θα σου πω το εξης :
Στον χωρο σου μην παρεις ηχεια μεγαλου μεγεθους._
Υπαρχουν πολλα σετ απο 5 ομοια ηχεια, τα οποια ειναι πραγματικα απιθανα για χωρο 4χ4, οσο δυνατα και να θελεις να ακουσεις....
Και βέβαια μπορείς.
δες κι εδώ μιας και είσαι Θεσσαλονίκη
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31231
Έχω ακούσει ότι τα πίσω ηχεία συνήθως δεν παίρνουν πολύ ρεύμα και αν βάλω μεγάλα ηχεία μπορεί να ζορίσω τον ενισχυτή μου άδικα.Με τον Onkyo TX-SR876 θα έχω πρόβλημα?
Tα wharfedale ομολογώ οτι δεν τα χω ακούσει προσωπικά αλλά σε συζητήσεις έχω ακούσει πολύ καλα σχόλια.είναι μια πολύ τίμια επιλογή και συμφωνώ με τον sakisxas.
Mε τον ντίνο κυρίως συμφωνώ για τα B&W ΜΤ-30 αν και λίγο ακριβά κατά την γνώμη μου πάντα αλλά δεν συμφωνώ ότι πρέπει απαραίτητα να ναι σετ με μικρά ηχεία.Ένα μικρό ηχείο δεν έχει την έκταση να αποδόσει όπως ένα μεγάλο ειδικά με εναν τέτοιο ενισχυτή.Και δεν θεωρώ για παράδειγμα ότι ένα sub μικρών σετ σαν αυτά που αναφέραμε οτί μπορεί να σε μεταφέρει όπως ένα 12αρι.Γνώμη μου πάντα και ντίνο διάψευσέ με αν θες.Απόψεις ανταλλάσουμε και ούτε εγώ είμαι ειδικός.Το θέμα μεγέθους το θεωρώ σχετικό γιατί και τα δικά μου και αν είναι μεγάλα και αποδίδουν τέλεια σε ίδιων διαστάσεων δωμάτιο.Δεν είναι θέμα έντασης αλλά ποιοτητας και λεπτομέρειας στον ήχο.Άλλωστε και με τους ισοσταθμιστές αυτής της κατηγορίας των ενισχυτών τα ηχεία προσαρμόζονται σε ότι χώρο θες.Να τονίσω βέβαια ότι στο δικό μου δωμάτιο μονο δύο μονοθέσιοι καναπέδες και το σύστημα υπάρχουν οπότε αν ο χώρος είναι γεμάτος απο τίποτα σύνθετα η άλλα έπιπλα και υπάρχει πρόβλημα τοποθέτησης θα συμφώνήσω με την πρόταση του ντινου.
Πάρε δαπέδου φίλε μου.
Ταηχεία είναι ένα υποσύστημα της ηχητικής αλυσίδας που θα το κρατήσεις αρκετά χρόνια,παραπάνω απο οποιδήποτε άλλο.
Τοτε αλλαζει, πας για μεγαλα.
Το κεντρικο που θα το βαλεις ομως?
99% θα το βάλω κάτω από την TV
Οπότε να κρατήσω για αρχή τα παλιά δαπέδου
Roister emphasis 20 140w 6Ω 93 db
(για πίσω αντί για τα wharfedale 9.2) και στο κοντινό μέλλον (όταν έχω λεφτά)
να πάρω κάτι καλύτερό σε δαπέδου (πχ Wharfedale Diamond 9,6)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.