Απ' όλα έχει ο μπαχτσές...
Πάμε παρακάτω να δούμε και το θέμα του φίλου που ρώτησε για ενισχυτές;
Μήπως ξεχάσαμε και τους Hegel;
Και αν είναι ο φίλος να ακούσει τον Leema ας ακούσει και έναν Hegel στην ίδια κατηγορία τιμής... Δεν χάνει τίποτα. :ernaehrung004:
Ο φίλος ήρθε,ρώτησε και παράλληλα ενώ συζητάγαμε...μεταξύ μας,ψώνισε αυτό που ήθελε εξ αρχής απο Γερμανία:worshippy:
Εμμ, ποιος ειναι ο Κογιας ρε παιδια?
Περα απο την πλακα παντως το ατομο για το οποιο λεμε το εχει σαν χομπι να αναστατωνει, και μετα να εξαφανιζεται, μην δινετε σημασια.
Και δεν είναι ο μόνος...Είναι κάνα δυό ακόμη...
Καλά εσυ είσαι ο ορισμός του Χαϊεντά κατα τον ημίθεο αφού ακούς εκείνα τα μαύρα πράγματα που στριφογυρνάνε σε μία ξύλινη τάβλα της δεκαετίας του 70 που την έστειλες στον Καναδά να στην γυαλίσουν.... (και που να πάρει χαμπάρι ότι χρησιμοποιείς καρέκλα του σκηνοθέτη για rack )![]()
μπαρδον?
ο ημίθεος βέβαιαΕμμ, ποιος ειναι ο Κογιας ρε παιδια?
Καλά εσυ είσαι ο ορισμός του Χαϊεντά κατα τον ημίθεο αφού ακούς εκείνα τα μαύρα πράγματα που στριφογυρνάνε σε μία ξύλινη τάβλα της δεκαετίας του 70 που την έστειλες στον Καναδά να στην γυαλίσουν.... (και που να πάρει χαμπάρι ότι χρησιμοποιείς καρέκλα του σκηνοθέτη για rack )![]()
Το ρακ καρέκλα σκηνοθέτη ήταν ευγενής προσφορά του geovar. Εγώ τα έχω σε ένα ρακ από φτηνό mdf του Möbel Martin (ένα είδος γερμανικό ΙΚΕΑ). BTW μόλις μου ήρθε μιά σατανική ιδέα: θα απαγάγουμε τον Κόγια και θα τον αναγκάσουμε να ακούσει 6 ώρες μουσική από το σύστημα του Γιώργου (κόρνες, λάμπες, πλατώ με τροχαλία κλπ.) Θα αντέξει λέτε, ή θα τον χάσουμε από οξύ πολιτισμικό σοκ;
Ποιό θέμα ρε Καπετάνιε, αφού από ότι κατάλαβα ο Dipie λέει ότι ψώνισε ο άνθρωπος και την έκανε !!!!
Καλά δεν είναι κακό να σχολιάσουμε και τον "μπιπ" που ενώ έχει παραγγείλει παριστάνει τον αναποφάσιστο και τον προβληματισμένο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.