Αγορα ενισχυτη μεχρι 6000 Ευρω πριν μου παρει οτι εχω και δεν εχω το ΔΝΤ

Ρε μάστορα,έχει κλείσει η ιστορία...Ο φίλος ήρθε,ρώτησε και παράλληλα ενώ συζητάγαμε...μεταξύ μας,ψώνισε αυτό που ήθελε εξ αρχής απο Γερμανία:worshippy:

Απ' όλα έχει ο μπαχτσές... :p
Πάμε παρακάτω να δούμε και το θέμα του φίλου που ρώτησε για ενισχυτές;

Μήπως ξεχάσαμε και τους Hegel;
Και αν είναι ο φίλος να ακούσει τον Leema ας ακούσει και έναν Hegel στην ίδια κατηγορία τιμής... Δεν χάνει τίποτα. :ernaehrung004:

Δεν προσέχεις!
Το άτομο πέρναγε την ώρα του ενώ είχε δρομολογήσει την αγορά
μέσω Γερμανίας...

Γυάλισε τα μπρούτζινα, τώρα!!:motz:

Re: Απάντηση: Αγορα ενισχυτη μεχρι 6000 Ευρω πριν μου παρει οτι εχω και δεν εχω το ΔΝ

Ο φίλος ήρθε,ρώτησε και παράλληλα ενώ συζητάγαμε...μεταξύ μας,ψώνισε αυτό που ήθελε εξ αρχής απο Γερμανία:worshippy:

Ναι αλλά εμείς δεν καταλήξαμε... :flipout:
Μπορούμε να βάλουμε τιμωρία τον φίλο να πάει να ακούσει όλους τους ενισχυτές που προτείναμε ή να ρωτήσουμε τον Κόγια να μας πει ποιος είναι ο καλύτερος για να μη βασανιζόμαστε άδικα...

Και που ν αρχισουμε να προτεινουμε καμια λαμπα με κανενα πλατω δηλαδη, εκει να δεις τι εχει να γινει...!:smash:

Περα απο την πλακα παντως το ατομο για το οποιο λεμε το εχει σαν χομπι να αναστατωνει, και μετα να εξαφανιζεται, μην δινετε σημασια.

Εμμ, ποιος ειναι ο Κογιας ρε παιδια?

Έλα τώρα που δεν ξέρεις!
Μικρός δεν έπαιζες "Φωτεινό Παντογνώστη";
Τότε βάζαμε σιδεράκια και φώτιζε...

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες version...
Ή "Ειδήμων" που απαντάει σε fora και η "Ημίθεος" που κάνει μέχρι και moderating σε fora! :Banane0:

Καλά εσυ είσαι ο ορισμός του Χαϊεντά κατα τον ημίθεο αφού ακούς εκείνα τα μαύρα πράγματα που στριφογυρνάνε σε μία ξύλινη τάβλα της δεκαετίας του 70 που την έστειλες στον Καναδά να στην γυαλίσουν.... (και που να πάρει χαμπάρι ότι χρησιμοποιείς καρέκλα του σκηνοθέτη για rack ) -bye-

:SFGSFGSF::flipout: .... το γυάλισμα αποκλειστικά απο χεράκια αρχαιολάτρους κορασίδος και μόνο μετά απο χοές και σπονδες στο βουνό των θεών!!!!!!

Last edited:
Ποιό θέμα ρε Καπετάνιε, αφού από ότι κατάλαβα ο Dipie λέει ότι ψώνισε ο άνθρωπος και την έκανε !!!!

Καλά εσυ είσαι ο ορισμός του Χαϊεντά κατα τον ημίθεο αφού ακούς εκείνα τα μαύρα πράγματα που στριφογυρνάνε σε μία ξύλινη τάβλα της δεκαετίας του 70 που την έστειλες στον Καναδά να στην γυαλίσουν.... (και που να πάρει χαμπάρι ότι χρησιμοποιείς καρέκλα του σκηνοθέτη για rack ) -bye-

Το ρακ καρέκλα σκηνοθέτη ήταν ευγενής προσφορά του geovar. Εγώ τα έχω σε ένα ρακ από φτηνό mdf του Möbel Martin (ένα είδος γερμανικό ΙΚΕΑ). BTW μόλις μου ήρθε μιά σατανική ιδέα: θα απαγάγουμε τον Κόγια και θα τον αναγκάσουμε να ακούσει 6 ώρες μουσική από το σύστημα του Γιώργου (κόρνες, λάμπες, πλατώ με τροχαλία κλπ.) Θα αντέξει λέτε, ή θα τον χάσουμε από οξύ πολιτισμικό σοκ;

Το ρακ καρέκλα σκηνοθέτη ήταν ευγενής προσφορά του geovar. Εγώ τα έχω σε ένα ρακ από φτηνό mdf του Möbel Martin (ένα είδος γερμανικό ΙΚΕΑ). BTW μόλις μου ήρθε μιά σατανική ιδέα: θα απαγάγουμε τον Κόγια και θα τον αναγκάσουμε να ακούσει 6 ώρες μουσική από το σύστημα του Γιώργου (κόρνες, λάμπες, πλατώ με τροχαλία κλπ.) Θα αντέξει λέτε, ή θα τον χάσουμε από οξύ πολιτισμικό σοκ;

Κρύβετε λόγια βρε !!!
Θα μας πιάσει ο νόμος περί ασέμνων :Banane0::Banane0:

Ποιό θέμα ρε Καπετάνιε, αφού από ότι κατάλαβα ο Dipie λέει ότι ψώνισε ο άνθρωπος και την έκανε !!!!

Η θα πρέπει λοιπόν να το κλείσουμε η να συνεχίσουμε την κουβέντα
για ενισχυτές στα 6000.
Το να καταλήξει να χλευάζουμε μέλη για κάποιες(ακραίες είναι η αλήθεια) απόψεις δεν έχει νόημα.

Καλά δεν είναι κακό να σχολιάσουμε και τον "μπιπ" που ενώ έχει παραγγείλει παριστάνει τον αναποφάσιστο και τον προβληματισμένο.

Καλά δεν είναι κακό να σχολιάσουμε και τον "μπιπ" που ενώ έχει παραγγείλει παριστάνει τον αναποφάσιστο και τον προβληματισμένο.

Κακο ισως να ειναι μιας και δεν ξερουμε εαν τον ειχε παραγγειλει ηδη οταν ανοιξε το νημα (24/4), μιας και μας το ειπε στις 26/4.