hellenic vanagon
AVClub Enthusiast
- 23 May 2008
- 1,022
Δεν καταλαβαίνω-εδώ και καιρό-τι συζητάτε...
Το θέμα έχει κλείσει...Το παληκάρι ψώνισε ότι ήθελε...
Οι συστάσεις αγοράς κι οι σχετικές συζητήσεις πλέον σε ποιόν απευθύνονται;
Τα πόστς για τις τιμές εδώ κι έξω θα μεταφερθούν σ' αλλο νέο θέμα στις συζητήσεις της κατηγορίας.Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί την συζήτηση.
...και εγώ όταν άκουσα ICE ναι μεν με εντυπωσίασαν κάποια στοιχεία τους αλλά κάτι δεν μου κόλλησε... κυρίως στα μεσοϋψηλά και πάνω... δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς γιατί άκουσα μόνο μια φορά!
Δεν ξέρω...
Απο την άλλη σε πολύ πολύ χαμηλότερη κατηγορία τιμής ο Kingrex πχ όταν τον άκουσα με κάποια πολύ ευαίσθητα ηχεία για τα λεφτά του θεωρώ οτι παίζει εξαιρετικά! Αρκεί βεβαια το ηχείο να είναι αυτό που πρέπει (πάλι "πρέπει")!!!
Αν μιλάς για τα ICE είδικά απορώ πως τα αντέχεις, ναι μεν έχουν τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών αλλά και το μειονέκτημα τους στο μέγιστο βαθμό,
Απίστευτη ξεραΐλα...
Αλλά και για εμένα τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών ήταν εθιστικά και επειδή δεν είχε γυρισμό κατέληξα σε Τριπάθιο 2Χ100Watt.
O λόγος ήταν ότι ο Τριπάθιος προσθέτει με τον αλγόριθμο του ηχόχρωμα στο τέλος.
Δεν «It's raining men, halelujah!» που είνα οι ολιγόWattοι SingleEnd αλλά ούτε και "τσάι στη Σαχάρα" που είναι οι ICE.
Δεν καταλαβαίνω-εδώ και καιρό-τι συζητάτε...
Το θέμα έχει κλείσει...Το παληκάρι ψώνισε ότι ήθελε...
Οι συστάσεις αγοράς κι οι σχετικές συζητήσεις πλέον σε ποιόν απευθύνονται;
Τα πόστς για τις τιμές εδώ κι έξω θα μεταφερθούν σ' αλλο νέο θέμα στις συζητήσεις της κατηγορίας.Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί την συζήτηση.
Πιστευω οτι θα επρεπε να αναφερεις με γενικοτητα καποιους λογους,χωρις να αναφαιρεσε προσωπικα σε καποιους.Τελικα εχω παραγγειλει τον Symphonic Line RG-10 MkIV απο Γερμανια μια και ερχεται ο ξαδελφος μου που μενει μονιμα εκει σε 4 ημερες απο Φρανκφουρτη.
Δεν ηθελα να μπλεξω με τοπικους αντιπροσωπους για διαφορους λογους που δεν θα ηθελα να αναφερω.Ευχαριστω για την συμμετοχη σας.
Sorry guys για το νημα μου,τωρα το ειδα , δεν ηξερα οτι εκλεισε το thread !! :smile:
ΤΙ? ΨΩΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ? ΓΙΑΤΙ? ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ?
ΝΑ ΞΕΨΩΝΙΣΕΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ CAV ΤΩΡΑ!
:ears:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.