- 15 May 2012
- 100
Παιδια καλησπερα.εχω καταληξει στην αγορα του παραπανω ενισχυτη κ θα ηθελα τη βοηθεια σας.ρωτοντας την επισημη αντιπροσωπεια μου ειπε οτι κοστιζει 700 ευρω.ομως απο το amazon.uk το αγγλικο με τα μεταφορικα κανει 442.οταν λοιπον τους ρωτησα γιατι τετοια διαφορα μου ειπαν οτι δεν ειναι αξιοπιστο να το παρω απο το amazon γιατι θα εχω προβλημα με το ρευμα αφου δεν ξερουν τι ρευμα εχουν εκει κ ειναι κ διαφορετικες μπριζες ,ουτε εγγυηση μου ειπανε δινουν.μεχρι κ οτι θα πληρωσω τελωνειο κ οτι μπορει να το σπασουν κατα τη μεταφορα επειδει δεν προσεχουν τα κουτια.τελος παντων τον βρηκα κ σε ενα ελληνικο καταστημα απο το bestprice: http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26075&catid=330&ref=bestprice.gr οπου ειναι τα ιδια σχεδον χρηματα με το amazon.πιστευω οτι στην αντιπροσωπεια ηταν υπερβολικοι γι αυτα που μου λεγανε για το amazon.ειναι πολυ αξιοπιστο,απλα στο θεμα του ρευματος με ανησυχισανε γιατι στην αγγλια δεν ξερω τι ρευμα εχουν.ποιο λετε να προτιμισω το amazon η το ελληνικο site αν το ξερει κ κανεις?ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο για μια τετοια αγορα?.ευχαριστω