Αγορά ενισχυτή Onkyo TX-NR515 από amazon ή από bestprice

andreas84gr

Established Member
15 May 2012
100
Παιδια καλησπερα.εχω καταληξει στην αγορα του παραπανω ενισχυτη κ θα ηθελα τη βοηθεια σας.ρωτοντας την επισημη αντιπροσωπεια μου ειπε οτι κοστιζει 700 ευρω.ομως απο το amazon.uk το αγγλικο με τα μεταφορικα κανει 442.οταν λοιπον τους ρωτησα γιατι τετοια διαφορα μου ειπαν οτι δεν ειναι αξιοπιστο να το παρω απο το amazon γιατι θα εχω προβλημα με το ρευμα αφου δεν ξερουν τι ρευμα εχουν εκει κ ειναι κ διαφορετικες μπριζες ,ουτε εγγυηση μου ειπανε δινουν.μεχρι κ οτι θα πληρωσω τελωνειο κ οτι μπορει να το σπασουν κατα τη μεταφορα επειδει δεν προσεχουν τα κουτια.τελος παντων τον βρηκα κ σε ενα ελληνικο καταστημα απο το bestprice: http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26075&catid=330&ref=bestprice.gr οπου ειναι τα ιδια σχεδον χρηματα με το amazon.πιστευω οτι στην αντιπροσωπεια ηταν υπερβολικοι γι αυτα που μου λεγανε για το amazon.ειναι πολυ αξιοπιστο,απλα στο θεμα του ρευματος με ανησυχισανε γιατι στην αγγλια δεν ξερω τι ρευμα εχουν.ποιο λετε να προτιμισω το amazon η το ελληνικο site αν το ξερει κ κανεις?ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο για μια τετοια αγορα?.ευχαριστω

Re: Αγορα ενισχυτη Onkyo TX-NR515 απο amazon η απο bestprice

το ελληνικο για να μεινουν τα λεφτα εδω. αλλα απο εγγυηση, μαλλον παραεισαγωγη θα ειναι και αυτο οποτε η εγγυηση θα ειναι του καταστηματος

Απο το Amazon για να είσαι πιο σίγουρος οτι θα πληρωθεί ο ΦΠΑ εκει που πρέπει :p

Αυτά για ρεύματα και μπριζες είναι λίγο λόγια του άσχετου. Ίδιο ρεύμα με εδώ έχουν στο ΗΒ, μόνο το βύσμα αλλάζει.
Εκτός αν ο υπάλληλος της αντιπροσωπίας κατάλαβε για αμερικανικό Amazon οπότε είχε δίκιο.

Σε γερμανικά μαγαζιά έψαξες; Απο εκεί είχα πάρει τον δικό μου Π.Κ., γύρω στα 150 φθηνότερα.

Για το αγγλικο μου ελεγε ο υπαλληλος,αλλα ρωτησα κ ενα γνωστο που ζει αγγλια κ μου ειπε οτι εχουν ιδιο ρευμα με μας.απο γερμανικο δεν εχω ψαξει αλλα δεν πιστευω οτι θα τον βρω φθηνοτερα απο αμαζον κ bestprice

Το ειδα το γερμανικο,ειναι οντος φτηνο.μιλησα κ πριν με το ελληνικο site κ δεν ηξερε τιποτα αυτος εκει.ουτε απο που τον φερνουν τον ενισχυτη ουτε τιποτα.οτι γραφει το site μου ειπε.

Απλα το γερμανικο που μου εδωσες τον εχει μονο σε ασημι που δεν μου αρεσει κ δεν γραφει τιποτα περι εγγυησης.

Απλα το γερμανικο που μου εδωσες τον εχει μονο σε ασημι που δεν μου αρεσει κ δεν γραφει τιποτα περι εγγυησης.

Εγώ schwarz (μαύρο) τον βλέπω :smile:

Έχω την εντύπωση οτι το ελληνικό μαγαζί είναι "ενδιάμεσος" ευρωπαϊκών καταστημάτων, γι' αυτό και η αρκετά μεγάλη αναμονή για την παραλαβή.

Εχεις δικιο δεν το ειχα δει το μαυρο!!μου ειπες ηταν αψογα συσκευασμενος,απο ρευμα κ μπριζα τα ιδια με εμας ειναι ετσι?εγγυηση δινουν?

Φιλε kosta ειμαι στο site κ δεν με αφηνει να επιλεξω Ελλαδα.ολες τις αλλες χωρες τις επιλεγη.

Ναι, το είδα κι εγώ.

Στον χάρτη είσαι ή στη δημιουργία λογαριασμού; Εγώ μπήκα στο λογαριασμό μου που είχα ανοίξει το 2009 και μου βγάζει κανονικά χώρα παράδοσης Ελλάδα.

Στο χαρτη ειμουνα.τους εστειλα κ email κ μολις μου απαντησαν οτι δεν στελνουν πλεον Ελλαδα.αλλο γερμανικο ξερεις που να στελνει σε μας?

Σκεφτηκα μηπως τον παρω απο το γερμανικο amazon.ειδα οτι το εχουν κ αφου μου λες οτι εχουνε κ τις ιδιες μπριζες.τορα τα manual μεσα να υποθεσω εχουν κ αγγλικα.

Στο χαρτη ειμουνα.τους εστειλα κ email κ μολις μου απαντησαν οτι δεν στελνουν πλεον Ελλαδα.αλλο γερμανικο ξερεις που να στελνει σε μας?

Το φοβόμουν αυτό. Παρενέργεια της κρίσης...
Δες σε site σύγκρισης τιμών όπως το idealo.de

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα παραγγέλνοντας απο το γερμανικό Amazon. Το πιθανότερο είναι να έρθει με manual σε 5-6 γλώσσες.

Απο amazon.de παρηγγειλα τον 818 και ειναι στο δρομο. Οτι εψω παρει απο εκει ειναι ολα οπως τα λενε.