Τελικώς το θέμα έκλεισε και οι παραγγελίες έγιναν..
Κάποια πράγματα έπρεπε να υπακούσουν στην λογική της αγοράς (το budget έχει οροφές) και στην "λογική" της υπεύθυνης σπιτιού..
Για τον ενισχυτή παρέμεινα στον 921 καθόσον απ όλους όσους σήμερα μίλησα άκουσα από καλά λόγια μέχρι διθυράμβους.. Αγορά από το electroworld με 18 άτοκες στην τιμή των 431. Γενικώς ό,τι αγοράσθηκε από electroworld ήταν σε ένα απίστευτο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.. Εξ ου και το επιπρόσθετο δέλεαρ...
Ηχεία ΟΛΑ λευκά της Tagent (
http://www.tangent-audio.com) και πιο συγκεκριμένα:
Sub το Evo Ε8, με τιμή 246
Κεντρικό: Evo E24, με τιμή 160
Εμπρός και πίσω, τελικώς με ζόρισμα στην τιμή, αγόρασα δύο ζευγάρια από τα μεγαλύτερα Evo Ε5 προς 195 ευρώ το ζευγάρι, από το amazon.co.uk στο οποίο και ήταν ετοιμοπαράδοτα (τα μόνα που βρήκα γιατί τα υπόλοιπα ΟΛΑ μέρη της παραγγελίας από τις άλλες πηγές ήταν με παραγγελία
Με όσους πωλητές μίλησα, μου είπαν τα καλύτερα για τα ηχεία αυτά. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη τι λαγούς πιάσαμε...
Δυστυχώς λόγω μεγάλης απόστασης από Αθήνα, η επιλογή με προσωπική επαφή και άκουσμα αποκλείσθηκε και έτσι παρέμεινα σε όσα μου προτάθηκαν από εδώ αλλά και τηλεφωνικώς, όπως και το όποιο (αρκετό) διάβασμα έγινε κατά το στάδιο της αναζήτησης...
Για την ιστορία, το σύνολο της αγοράς ανέρχεται στα 1227 ευρώ...
Ελπίζω να πιάσουν τόπο..
θα ενημερώσω όταν τα παραλάβω και τα εγκαταστήσω, για τις εντυπώσεις μου...
Τώρα μένει να βρω να "διώξω" (αφορμή έψαχνα, είναι αλήθεια) τα acoustimass και τον παλιό ενισχυτή...
Σας ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ για την πολύτιμη βοήθεια σας...