Αγορα HTPC 250-300 ευρω

τώρα τι να κάνω που έχω σχετικό ερώτημα και θα μπώ και εγώ σφήνα στο νήμα.

πως αλλάζουμε ρύθμιση rgb στην ati??? ccc 12.1 αν δεν κάνω λάθος. έχω φάει τον κόσμο στους οδηγούς και δεν το βρίσκω. παίζω dvi->hdmi. μήπως φταίει αυτό??

Το dynamic range στις ΑΤΙ παντα στο limited, αυτη ειναι δουλεια του renderer ειτε madvr, ειτε EVR!

Δεν θελουμε για κανένα λογω να πειράζουν οι ati τα black levels (= να κόψουν τα BTB & WTW)

Και αυτα ολα πάντα τα επιβεβαιωνουμε με πατέρνακια

Το dynamic range στις ΑΤΙ παντα στο limited, αυτη ειναι δουλεια του renderer ειτε madvr, ειτε EVR!

Δεν θελουμε για κανένα λογω να πειράζουν οι ati τα black levels (= να κόψουν τα BTB & WTW)

Α , εσεις εχετε ξεφυγει τελειως στις γνωσεις.
Και μετα εχουμε τα ΚΟΠΑΝΙΑ τους Ευρωπαιους , που λενε οτι ειμαστε και αγραμματοι.

Προφανως λογω της κρισης εχουν βαλει χερι και φυσικα στο ματι τα ντοπια μυαλα...................

Last edited:
Μηπως εννοεις αυτο?
Video\ Color \ Dynamic Range \ Full-Limited?

μάλλον αυτό είναι πάω να τσεκάρω.

portioli αυτό θέλω να τσεκάρω (πατερνάκια). έχει μια ρύθμιση το dvi από την tv αλλά προτιμώ να το κάνω από την ati και να τσεκάρω ξανά.

Σε νέα εγκατάσταση CCC 12.1, με limited τα χρώματα ήταν ξεπλυμένα, χάλι γκρίζο. Απενεργοποίησα εντελώς τη ρύθμιση dynamic range και ήρθε στα ίσια του.

αυτα τα ''πατερνακια'' που τα βρισκουμε?

Κωστα αυτο το καιμε σε DVD και μετα το τρεχουμε?
Καλιμπραρει την τηλεοραση?
Δεν εχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο, αν και θα έπρεπε.
Αν το παίξεις σε DVD θα δεις καρτέλες για σωστή ρύθμιση φωτεινότητας\αντίθεσης.

Δεν εχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο, αν και θα έπρεπε.
Αν το παίξεις σε DVD θα δεις καρτέλες για σωστή ρύθμιση φωτεινότητας\αντίθεσης.
Τι βλεπω ομως.
Με το κατεβασμα,δημιουργηθηκε Video-Ts ,που σημαινει οτι μπορει να τρεξει.
Το τρεχω ,μου βγαζει μια οθονη με τρεις επιλογες, αλλα δεν ξερω μετα τι να κανω....

Πως το βλέπεις αυτό;
Αυτη τη στιγμη εχω μπαταρει στη DHARMA
Οταν παω στο CCC και προσπαθω να βαλω χρωματα Vivid - Theater και το εργο παιζει , δεν βλεπω καμμια διαφορα στη χρωματικη αποχρωση.
Σαν να ειναι απενεργοποιημενο.

Καταρχας να ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια τους.
Εχω 2 ερωτησεις...
1)Μηπως εχετε καποια προταση για εσωτερικο DVD drive 5.25
2)το πορτακι στο συγκεκριμενο κουτι πως ανοιγει;

Απάντηση: Re: Αγορα HTPC 250-300 ευρω

Καταρχας να ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια τους.
Εχω 2 ερωτησεις...
1)Μηπως εχετε καποια προταση για εσωτερικο DVD drive 5.25
2)το πορτακι στο συγκεκριμενο κουτι πως ανοιγει;

1) http://www.amazon.co.uk/Samsung-SN-...KSQC/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1330608152&sr=8-9 Απλό DVD πάμφθηνο από Amazon
2) Πατάς ελαφρά επάνω δεξιά στο σηματάκι της Antec και ανοίγει (Είναι το αδύνατο σημείο του κουτιού)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα HTPC 250-300 ευρω

οκ ευχαριστω

Η μητρικη ειχε μεσα το remote control της Asrock Smart Remote το οποιο ειναι μεν καλο λογω της λειτουργιας on/off (ACPI S5 mode) αλλα εχει 2 μειονεκτηματα
1) εμβελεια max 3 μετρα και μονο οταν το κρατας σε ευθεια με το usb stick και
2) πολυ μικρα πληκτρα

Eχω βρει αυτο
MCE PC Remote Control το οποιο βγαζει η Hama και οι κινεζοι ebay.co.uk με διαφορετικη τιμη

αυτο εχω και εγω αλλα δεν εχω βρει πως ανοιγει το πσ....καλητερα ισως να παρεις καποιο που να ειναι RC6 MCE Compatible
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=78179&highlight=remote+control
Απο που το αγορασες,γιατι θελω και εγω ενα.
Αυτο που εχω της ΙΜΟΝ ειναι καλο αλλα δυσχρηστο
Εννοειται οτι το On/OFF γινεται μεσω ΙΜΟΝ