ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1- ΕΝΙΣΧΥΤΗ - (πόσο έχω μπερδευτεί???)

´Πάντως...επειδή τα ακουσα και τα focal Και τα bose...δεν μπορώ να πω ότι τα focal είναι καλύτερα...Δηλαδή εάν δεν είχα διαβάσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για τα bose που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα τα έιχα ήδη αγοράσει κρίνοντας μόνο από το αυτί μου...μου κάνει εντύπωση πάτνως που υπάρχουν τόσοι επικριτές...λέγονται τόσα πολλά αλλα εξακολουθούν να πουλάνε σαν τρελά τα τελευταία χρόνια και όταν βγαίνει καμιά αγγελία για τα acoustimass εξαφανίζονται σε μηδενικό χρόνο....

Αυτό που δεν μπυ άρεσε στα focal ήταν το sub....το οποίο μου φάνηκε λίγο..αλλά ίσως και να μην ήτανε στηνμένα σωαστα....τι ναπω...ακόμα μπερδεμένος είμαι...τεσπα...τουλάχιστον έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2....

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσιες...ελπίζω να ξεκαθαρίσω σύντομα

Ξέχασα να προσθέσω παρπάνω ότι ειμαι περισσότερο fan της μουσικής και λιγότερο του home cinema....

Με βάση αυτή σου την επιλογή θα έπρεπε εξ' αρχής να απορρίψεις τα Bose. Αν τα ήθελες μόνο για χρήση Home Cinema μπορούσες να τα επιλέξεις.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1- ΕΝΙΣΧΥΤΗ - (πόσο έχω μπερδευτεί???)

Με βάση αυτή σου την επιλογή θα έπρεπε εξ' αρχής να απορρίψεις τα Bose. Αν τα ήθελες μόνο για χρήση Home Cinema μπορούσες να τα επιλέξεις.

Και για να συμπληρώσω, γενικά δεν θα έπρεπε να κοιτάς δορυφόρους.

file kwsta kalispera. to mono pou tha sou pw einai oti exw ta bose mazi me onkyo enisxiti edw kai 5 xronia. eimai plirws kalimenos toso apo mousiki kai cinema oso kai apo aisthitikis plevras kathws pragmatika "xanodai" sto xwro twn 35 me 40 tetragwnikwn pou diathetw. kanenas simvivasmos se edasi , se poiotita. prosfata akousa ta focal alla me provlimatise edona to akathoristo xamilo.. pada me proswpiki apopsi kai sevasmo sta palaiotera meli tou av

file kwsta kalispera. to mono pou tha sou pw einai oti exw ta bose mazi me onkyo enisxiti edw kai 5 xronia. eimai plirws kalimenos toso apo mousiki kai cinema oso kai apo aisthitikis plevras kathws pragmatika "xanodai" sto xwro twn 35 me 40 tetragwnikwn pou diathetw. kanenas simvivasmos se edasi , se poiotita. prosfata akousa ta focal alla me provlimatise edona to akathoristo xamilo.. pada me proswpiki apopsi kai sevasmo sta palaiotera meli tou av

Σε παρακαλώ να γράφεις μόνο Ελληνικά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...πάν στην ώρα που έλεγα να πάω προς τα focal...δεν θα ξεμπερδευτώ ποτέ !!!!

Τι εννοείς ακαθόριστο χαμηλό!! Από άποψη μουσικής ποιοα προτείνεις παό τα 2?

ακουγοντας τα focal ηξερα ακριβως καταρχας που βρισκοταν το sub μεσα στο χωρο, κατι που δεν νιωθω με τα bose. ακαθόριστο γιατί παρόλες τις σχετικές ρυθμισεις πολλές φορές εδειχνε να χανει το χαρακτηρα του και να συμπαρασερνει και τους δορυφορους(ομολογουμένως πολύ ποιοτικοί) προς τα κατω. ξαναλέω οτι με τα bose είμαι πληρως καλυμμενος και μουσικα. βεβαίως διαφορετικο το ηχητικο γουστο του καθενος μας. ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο

Παντως στην αντιπροσωπεια που πηγα να τα ακουσω τα bose αυτος μου έλεγε οτι μέχρι 40τμ μου κάνουν και τα acoustimass 6. Σκέψου δηλ τα 10ρια...αλλά και εγώ από Posts άλλων μελών λένε ότι δεν τα καλ´πυτουν με τιποτα...

προσωπικα κατεληξα στα 10αρια γιατι θέλω ενταση οχι μονο στη μουσικη αλλα και στην ταινια που θα δω και γιατι ο χωρος ειναι αρκετα μεγαλος. δεν γνωριζω αν θα σε καλυπταν τα 6αρια για το χωρο σου

Ο μόνος τρόπος να διαλέξω είναι να με κεράσει ένα καφε ο deminakos και άλλον έναν καφέ κάοιος με focal ώστε να πάρω μια ´καλη γέυση...από τα γηχεία (εκτός απο τον καφέ):afro:

Παντως στην αντιπροσωπεια που πηγα να τα ακουσω τα bose αυτος μου έλεγε οτι μέχρι 40τμ μου κάνουν και τα acoustimass 6. Σκέψου δηλ τα 10ρια...αλλά και εγώ από Posts άλλων μελών λένε ότι δεν τα καλ´πυτουν με τιποτα...

Τώρα να το σχολιάσω? Νομίζω ότι είναι περιττό.

Ο μόνος τρόπος να διαλέξω είναι να με κεράσει ένα καφε ο deminakos και άλλον έναν καφέ κάοιος με focal ώστε να πάρω μια ´καλη γέυση...από τα γηχεία (εκτός απο τον καφέ):afro:

Ηχεία βάσης τελικά άκουσες? Και αν ναι ποιά?

κοινη λογικη! αν τα χες ακουσει σε τετοιο χωρο θα ελεγες με τι ενισχυτη, πηγη, σε ποση αποσταση βρισκοσουν και τι ρυθμισεις ειχαν γινει. αναμενω λοιπον..

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1- ΕΝΙΣΧΥΤΗ - (πόσο έχω μπερδευτεί???)

Ηχεία βάσης τελικά άκουσες? Και αν ναι ποιά?

Από την αρχή έχω γράψει ότι θέλω μόνο δορυφόρους....ειλικρινά ειναι θέμα χώρου...δεν μπαινουν πουθενά....και γι ααυτό κατέληξα ανάμεσα σε focal και bose με τους όποιους συμβιβασμούς στο θέμα ήχου...

κοινη λογικη! αν τα χες ακουσει σε τετοιο χωρο θα ελεγες με τι ενισχυτη, πηγη, σε ποση αποσταση βρισκοσουν και τι ρυθμισεις ειχαν γινει. αναμενω λοιπον..

Δεν τα έχω ακούσει μόνο σε ένα σπίτι. Τα έχω ακούσει σε πολλά και με διάφορα σεταπ. Σε 40 τετραγωνικά δεν τα άκουσα αλλά όταν δεν σε καλυπτει στα 25 δεν περιμένεις να σε καλυψει στα 40. Τώρα αν περιμένεις να θυμάμαι ,να ελέγχω ή να διορθώνω ρυθμίσεις σε κάθε σπίτι που πάω, απλά σευ λέω ότι δεν το κάνω.