Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

σε ευχαριστω για την απαντηση οι ορεξεις μου ειναι παντα στη μεση και ελαχιστα πιο πανω.Τι λες θα με καλυψουν ο ενισχυτης και αυτη η τριαδα ηχειων σε ταινιες και λιγο μουσικη;

Το λίγο μουσική πως το εννοείς;

Εννοείς δικάναλη σε direct mode; Όπως σου είπα είναι μουσικότατο αλλά του λείπει λίγο χαμηλό (και στην προηγούμενη σειρά περισσότερο).

Σε σχέση με τα 345 που δεν μπορούσες έτσι κι αλλιώς ν' ακούσεις σε direct γιατί είναι δορυφόροι, φαντάσου περίπου 4 έτη φωτός καλύτερα... :Banane0:

Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα.
Σκέψου πάντως την τριάδα crystal audio t2se με το κεντρικό τους.Ηχητικα δενουν πολύ καλά με τους pioneer και θα τα οδηγησει και ανετα.

αυτα τα crystal audio ειναι απλησιαστα για μενα 424 Ε.Το λιγο μουσικη εννοω να παιζει σε μια γιορτη ή οταν εχω τα νευρα μου στη μεση την ενταση οπως ειπα και να ακουω μονος δεκαετια 80.με αριστερο δεξι και sub. σε σενα το γραφω Pleo direct mode δε ξερω τι σημαινει (μη βαρεσεις)

ξαναγραφω για να ρωτησω το εξης ταCAMBRIDGE AUDIO S30 ποια η γνωμη σας; θα μπορει να ανταπεξελθει ο ενισχυτης 827 σε μεση ενταση αντε και λιγο πιο πανω (λιγο πιο πανω) σε ταινιες και μουσικη; ομολογω στη φωτο μου αρεσουν πολυ.

Direct mode σημαίνει πως η αναπαραγωγή γίνεται ακριβώς όπως έρχεται απ' την πηγή, μιας και με την επιλογή αυτή παρακάμπτονται όλες οι ψηφιακές επεξεργασίες του ενισχυτή (π.χ. λειτουργίες treble, bass, DNR, lounness κ.λ.π).

Στους Pioneer με την επιλογή DIRECT οι ρυθμίσεις του MCACC είναι ενεργές.

καλημερα σε ολη τη παρεα.Επομενως τα TANNOY MERCURY V1 θα μπορουν να παιξουν με τον 827 με την ενταση στη μεση; Για τα CAMBRIDGE AUDIO S30 ποια η γνωμη σας; δε θα εχει προβλημα ο ενισχυτης ;

για σας και παλι.εχει κανεις αποψη αν τα CAMBRIDGE AUDIO S30 θα μπορεσουν να παιξουν με τον ενισχυτη 827 σε ταινιες και μουσικη με την ενταση στη μεση και ισως λιγο πιο πανω; ευχαριστω εκ των προτερων για τις γνωμες σας.

Το μέσες εντάσεις γενικά είναι πολύ σχετικό όπως καταλαβαίνεις. Ιδιαίτερο θέμα εφόσον είσαι προσεκτικός στη χρήση και προσγειωμένος ως προς τις απαιτήσεις σου δε θα έχεις ούτε με τα cambrige ούτε με κανένα απο τα παραπάνω ηχεία. Βέβαια όποια ηχεία και να πάρεις αν τα ακούσεις κάπου αλλού με τον pioneer sc 2022 θα ακούσεις άλλα ηχεία. Αφού σου άρεσαν σε εμφάνιση, έχουν και καλές κριτικές θα έλεγα προχώρα. Φυσικά καλό θα ήταν να τα ακούσεις κι εσύ αλλά το έχουμε απορρίψει το ενδεχόμενο...

Θα έλεγα ότι πιο εύκολα ηχεία για εισαγωγικούς AVR από τα ηχεία τύπου ραφιού με 5άρι γούφερ, δεν υπάρχουν. Και ο 827 δεν είναι ακριβώς εισαγωγικός. Είναι ένα κλικ πιο πάνω.
Συνεπώς τα περισσότερα που προαναφέρθηκαν κάνουν μια χαρά και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Από κει και πέρα παίζει η προτίμηση στον ήχο του κάθε ενός.

παιδια ευχαρισατω ολους για τη βοηθεια μαλλον σε αυτα καταληγω.το s50 κεντρικο ετσι;

παιδια καλησπερα σημερα γυρισα απο Αθηνα που πηγα για μια δουλεια.Και επ'ευκαιρειας περασα απο Κ.....α για να δω και να ακουσω καποια ηχεια απο αυτα που ειχαμε πει.Τι ναπω τα CAMBRIDGE AUDIO S30τα ακουσα σε ενα μινι hifi μαλλον το ενα ακουσα.Συμφωνω με την αποψη του panoramix να τα ακουσω και να τα δω στημενα σε ενα χωρο γιατι ετσι οπως τα ακουσα αυτα (που λεει ο λογος τα ακουσα) δε εβγαλα γνωμη ή καλυτερα απογοητευτηκα.Μηπως ξερει κανεις πως θα παω Ηλιουπολη μηπως και ακουσω κατι καλο; (ASA) δε ξερω αν πρεπει να γραψω τη γνωμη μου σε απολυτο βαθμο μη με κυνηγανε οι ανθρωποι εκει που πηγα.Παντως πρεπει να ακουσω και αλλα στο budget που εχω βαλει.

Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

νομιζω το σωστο ειναι να επικοινωνισεις με το καταστημα η τα καταστηματα που εχουν τα ηχεια που ενδιαφερεσαι, να κλεισεις ενα ραντεβου ωστε να ειναι σωστα στημενα κ να πας να τα ακουσεις ωστε να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη κ να επιλεξεις αυτο που σου αρεσει στα αυτια σου πιο πολυ...

παιδια καλημερα επανερχομαι στο θεμα των ηχειων για τον pioneer vsx-827 εχει καποιος αποψη για τα MAGNAT MONITOR SUPREME 200 κανουν βουτια και αυτα στα 4Ω θα μπορεσει να τα οδηγησει ο ενισχυτης μου ; καθε αποψη δεκτη ευχαριστω εκ των προτερων

κοίτα τι γίνεται. Στην περίπτωση της βουτιάς, όταν αυτή συμβαίνει στη συγκεκριμένη συχνότητα που συμβαίνει ο ενισχυτής χάνει τον έλεγχο του ηχείου και ακούγονται αν προσέξει κανείς κάποιοι ας πούμε "πλατειασμοί" από την ανεξέλεγκτη κίνηση των μεγαφώνων. Πιθανόν ο ενισχυτής να βγάλει και παραμόρφωση από το ζόρισμα. Αυτό συμβαίνει στα μεσαιοχαμηλά και χαμηλά συνήθως αφού εκεί υπάρχουν τα θέματα της πτώσης της αντίστασης. Αυτό αν παίζεις σε φυσιολογικές εντάσεις. Αν είσαι τσίτα και σου βγάλει παραμόρφωση υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις το woofer στο χέρι ή απλά να πέσει η ασφάλεια του ενισχυτή. Γενικά αν είσαι προσεκτικός μπορείς να ζήσεις με αυτό.

Λοιπον παιδια επανερχομαι με ολοκληρωμενη σκεψη.Ενισχυτης pioneer vsx-827 μπροστνα MAGNAT MONITOR SUPREME 200 (mocca) ή CAMBRIDGE AUDIO S30και περιφερειακα CRYSTAL AUDIO BPS2.0 PIANO BLACK.Θεση ακροασης 2,5 μετρα και υψος 3,2 Συνολο σαλονιου 30τμ.Ποια η γνωμη σας και με δεδομενη τη πιθανοτητα να αλλαχθει ο ενισχυτης σε vsx-922(ενοειται σε καθε περιπτωση με τα αντοιστιχα κεντρικα) και ενα sub μαλλον αυτο που εχω τωρα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.