Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

Λοιπον παιδια επανερχομαι με ολοκληρωμενη σκεψη.Ενισχυτης pioneer vsx-827 μπροστνα MAGNAT MONITOR SUPREME 200 (mocca) ή CAMBRIDGE AUDIO S30και περιφερειακα CRYSTAL AUDIO BPS2.0 PIANO BLACK.Θεση ακροασης 2,5 μετρα και υψος 3,2 Συνολο σαλονιου 30τμ.Ποια η γνωμη σας και με δεδομενη τη πιθανοτητα να αλλαχθει ο ενισχυτης σε vsx-922(ενοειται σε καθε περιπτωση με τα αντοιστιχα κεντρικα) και ενα sub μαλλον αυτο που εχω τωρα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.

για ενισχυτη αν σε παιρνει για 922 ειναι καλυτερα.
για ηχεια ειναι δυσκολα και τα δυο που λες γιατι πεφτει η αντισταση σε 4 ωμ.οποτε κανε τα ολα της crystal

καλημερα σε ολους στο φορουμ.Εγραψα τα παραπανω που σκεφτομαι για αγορα ηχεια γιατι μου φανηκαν αρκετα οικονομικα και θα ταιριαζουν στο χωρο μου.Θα καλυψουν το χωρο μου περιπου 30τμ.Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το εξης.Ολα τα ηχεια βασης πεφτουν στα 4Ω ή μονο τα φθηνα που κοιταζω εγω; τα ROISTER EMPASIS S5 ποια η γνωμη σας;για τα KEF C1 για μπροστινα ποια η γνωμη σας;

Last edited:
συμφωνοι αλλα ποια ειναι ειναι τα ευκολα ηχεια για τον ενισχυτη που εχω και το budget στα 300-320e για τριαδα εμπρος;

συμφωνοι αλλα ποια ειναι αυτα; εγω δεν ξερω και ρωτω τις γνωμες ολων εδω στο φορουμ που εχουν ασχοληθει ,εχουν ακουσει, εχουν διαβασει και ξερουν περισσοτερα απο εμενα που δε ξερω τιποτα.Και να διαβασω παλι δε καταλαβαινω.

συμφωνοι αλλα ποια ειναι αυτα; εγω δεν ξερω και ρωτω τις γνωμες ολων εδω στο φορουμ που εχουν ασχοληθει ,εχουν ακουσει, εχουν διαβασει και ξερουν περισσοτερα απο εμενα που δε ξερω τιποτα.Και να διαβασω παλι δε καταλαβαινω.

τα roister μια χαρα ειναι και τα crystal αν σε παιρνει....

τα CAMBRIDGE AUDIO S30 για μπροστινα ειναι καλα για 30τμ.σαλονι; τι λες για τα GRYSTAL AUDIO BPS2.0 για περιφερειακα;

υπαρχει καποια προταση στα 300-320e που να μπορει να οδηγησει 0 vsx-827 και να καλυπτει περιπου 30τμ. περιμενω συμβουλες.ευχαριστω εκ των προτερων.

πολυ ωραια ολα τα κομματια φιλε stavroslam αλλα καταρχην θελω ραφιου γιατι δε χωραει το σαλονι και δευτερον εως 350 e ολη την τριαδα.Δυσκολο;

αυτο σημαινει σκεφτεσαι ή οτι δεν υπαρχει ; σε προηγουμενο post καποιος φιλος αναφερε οτι ο vsx-827 δε θα εχει προβλημα με τα CAMBRIDGE AUDIO S30 αλλα επειδη με εβαλες στη πριζα φιλε stavroslam περιμενω την υποδειξη σου και την προταση σου.εως 350e η τριαδα και σε 30τμ περιπου.σε ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που θα σπαταλησεις για να με βοηθησεις.

αυτο σημαινει σκεφτεσαι ή οτι δεν υπαρχει ; σε προηγουμενο post καποιος φιλος αναφερε οτι ο vsx-827 δε θα εχει προβλημα με τα CAMBRIDGE AUDIO S30 αλλα επειδη με εβαλες στη πριζα φιλε stavroslam περιμενω την υποδειξη σου και την προταση σου.εως 350e η τριαδα και σε 30τμ περιπου.σε ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που θα σπαταλησεις για να με βοηθησεις.

απο οτι βλεπω δεν βρηκα κατι στην τιμη αυτη να σε καλυπτει σιγουρα στα τετραγωνικα.σε τετοιο χωρο με τοσο μικρα ηχεια παρα πολυ δυσκολα θα σε καλυψουν χωρις να τσιριζουν κατα την γνωμη μου παντα.και βεβαια θα παιξουν ολα οσα παρεις αλλα δεν θα τα παιζει επαρκως οπως πρεπει.δηλαδη δεν θα τα γεμιζει δεν θα εχεις εντασεις δεν θα τα κουναει ας το πουμε οπως πρεπει.συν οτι ειναι μικρα για μεγαλο χωρο γιατι με 84 85 86 db και 4-6 ωμ δεν γινεται συν το μεγεθος.αυτο πιστευω εγω.περισσοτερα απο τους πιο γνωστες.....

Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

Eίπαμε, πρόβλημα ιδιαίτερο δεν υπάρχει εφόσον είσαι συγκρατημένος. Αφού σου γυαλίσανε πάρτα βρε παιδί. Ούτως ή άλλως ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Αφού σου γυάλισαν από την πρώτη στιγμή ότι άλλο και να πάρεις, αν σε βάθος χρόνου σε πειράξει το παραμικρό πάντα θα λες "γιατί δεν τα πήρα?"

Κι εγώ που λες τώρα με σένα που τα είδα, ψιλοαπογοητεύτηκα από τα μικρά ηχεία γενικώς. Και από θέμα ευαισθησίας, και από θέμα αντίστασης.
Να ξέρεις απλά πως στο χώρο σου κανονικά και για χρήση home cinema θέλεις κανονικά δαπέδου. Βέβαια τα δαπέδου δεν είναι άιντε τα πήραμε, τα στριμώξαμε και καθαρίσαμε... Έχουν περισσότερους περιορισμούς ως προς την τοποθέτηση οπότε καλύτερα με τα βάσης. Δεν κουράζεις και τον ενισχυτή με χαμηλές συχνότητες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

Eίπαμε, πρόβλημα ιδιαίτερο δεν υπάρχει εφόσον είσαι συγκρατημένος. Αφού σου γυαλίσανε πάρτα βρε παιδί. Ούτως ή άλλως ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Αφού σου γυάλισαν από την πρώτη στιγμή ότι άλλο και να πάρεις, αν σε βάθος χρόνου σε πειράξει το παραμικρό πάντα θα λες "γιατί δεν τα πήρα?"

Κι εγώ που λες τώρα με σένα που τα είδα, ψιλοαπογοητεύτηκα από τα μικρά ηχεία γενικώς. Και από θέμα ευαισθησίας, και από θέμα αντίστασης.
Να ξέρεις απλά πως στο χώρο σου κανονικά και για χρήση home cinema θέλεις κανονικά δαπέδου. Βέβαια τα δαπέδου δεν είναι άιντε τα πήραμε, τα στριμώξαμε και καθαρίσαμε... Έχουν περισσότερους περιορισμούς ως προς την τοποθέτηση οπότε καλύτερα με τα βάσης. Δεν κουράζεις και τον ενισχυτή με χαμηλές συχνότητες.

+1