Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

δηλ δε κανουν μεγαλες βουτιες και τα δυο; τα ROISTER δε κατεβαινουν χαμηλα επειδη ειναι μονο 6Ω;

παιδια καλημερα.Επανερχομαι στο θεμα ηχεια για τον vsx-827.Τα ROISTER EMPHASIS 5 που κοιταζα δεν υπαρχει το κεντρικο. Τα TANNOY V1 παλι δε βρισκω το κεντρικο. Τι να κανω; Για τα MAGNAT MONITOR SUPREME 200 εχει κανεις αποψη; Τα CRYSTAL AUDIO δε μου αρεσει το καρουμπαλακι που εχουν. Εχει κανεις καμια συμβουλη για τριαδα ηχειων βασης εως 400e; Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.Tα CAMBRIDGE AUDIO S30τα ξεχναμε;

λοιπον μαλλον εχω καταληξει στα CAMBRIDGE AUDIO S30 και c50 για τριαδα εχει κανεις κατοχος αυτου του σετ αποψη ή και καποιος αλλος αν θα παιξει απροβληματιστα με τον PIONEER VSX-827; ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.

Αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο, κάποιο παιδί από το φόρουμ τα είχε αγοράσει και είχε κάνει και μια αναλυτική παρουσίαση. Θεωρούνται ηχεία με υψηλό value for money. Ψάξε λίγο στις παρουσιάσεις συστημάτων εικόνας-ήχου, εκεί τα είχα δει αν θυμάμαι καλα...

ναι φιλε το διαβασα αλλα δε καταλαβα στο τελος αν ταιρειαζει με τον δικο μου ενισχυτη.

παιδια καλημερα σκεφτομαι τα CRYSTAL AUDIO TX-B1 για αριστερο δεξι και το LCR-B για κεντρικο.Ποια η γνωμη σας ταιριαζουν και αν θα παιξουν σωστα με τον VSX-827.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.Και αργοτερα για τα BPS 2.0 για δορυφορους.Τι λετε;

φιλε Μιχαλη αυτο που βλεπω ειναι οτι τα δικα σου ειναι μεγαλυτερα μοντελα.Εγω το μονο που θα μπορω να αλλαξω ειναι ο ενισχυτης και να παω στον 922 ή 1011.Τα περιφερειακα ειναι τα μικρα και τα μπροστα ειναι ραφιου.Η CRYSTAL ειναι καλη σε μουσικη ή μονο στις ταινιες; Α, τα TX-B1 τα παραγγελα ηδη και θα τα εχω την αλλη εβδομαδα.Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη

Γεια και χαρα σε ολους στο foroum.Τελικα πηρα για μπροστα τα CRYSTAL AUDIO TX-B1 και περιμενω το Σεπτεμβρη το κεντρικο CRYSTAL AUDIO LCR-BLG.Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.(τα ηχεια δε τα εχω συνδεσει ακομη περιμενω το κεντρικο...να δω ποσο θα αντεξω ακομη)

Γεια και χαρα σε ολους στο foroum.Τελικα πηρα για μπροστα τα CRYSTAL AUDIO TX-B1 και περιμενω το Σεπτεμβρη το κεντρικο CRYSTAL AUDIO LCR-BLG.Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.(τα ηχεια δε τα εχω συνδεσει ακομη περιμενω το κεντρικο...να δω ποσο θα αντεξω ακομη)

καλοακουστα.περιμενουμε εντυπωσεις.....

Δε βλέπω λόγο να περιμένεις. Ο ενισχυτής πρέπει να έχει δυνατότητα επιλογής ηχείων ΑΒ οπότε μπορείς να τα στήσεις ανεξάρτητα από τα υπάρχοντα αρκεί βέβαια να σε βολεύει χωροταξικά για να ακούς καμία μουσικούλα.
Καλοάκουστα!

ευχαριστω παιδια μολις ξελασκαρω με δουλειες και παιδια θα τα συνδεσω με κεντρικο αυτο που εχω τωρα και θα σας πω.....