Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

προτιμω να περιμενω το lcr-b γιατι το thx δε χωραει στο ραφι που θελω να το βαλω.Αν υπαρχει καποιος που λογω αναβαθμισης του συστηματος του το πουλα επιθυμω να το συζητησουμε.Ευχαριστω πολυ....ολους

παιδια καλησπερα μια ερωτηση εχω να σας κανω.Εχω την 37 ιντσων TVLG και ενας φιλος μου ειπε να την κρεμασω στον τοιχο.Η ερωτηση ειναι η εξης παιζει ρολο αν ανεβει 20 εκ.περιπου η τηλεοραση και μπει απο κατω το κεντρικο αλλα τα δυο μπροστινα δεν ειναι ακριβως στο μεσο της οθονης; η δεν αξιζει καν ο κοποςε να την καρφωσω στον τοιχο;

Πάντως αν υποθέσουμε ότι η τηλεόραση τώρα είναι πάνω στο έπιπλο και τα ηχεία δεξιά και αριστερά της με το που θα την κρεμάσεις θα έχεις και ένα δευτερεύον κέρδος στη στερεοφωνική εικόνα αν κάθεσαι και ακους δικάναλα από τη θέση ακρόασης.
Τώρα για το κεντράρισμα του σεταπ κεντρικού και πλαινών σε σχέση με την tv, κι εγώ κάπως έτσι το έχω. Δε με ξενίζει ιδιαίτερα αλλά θα την προτιμούσα στη μέση. Αν την πας παράκεντρα τελικά ίσως είναι καλύτερο το κεντρικό να το αφήσεις στο κέντρο από τα δύο περιφερειακά για να μη στριμώξεις τη μια πλευρά αφήνοντας άδεια την άλλη. Ανάλογα από το υλικό μπορεί να ενοχλήσει νομίζω. Αν δε λόγω μορφολογίας του επίπλου μπορείς και να πειραματιστείς, ακόμα καλύτερα.

το επιπλο ειναι επιπεδο οποτε μπορω να βαλω το κεντρικο απο κατω και τα δυο πλαινα θα πανε περιμετρικα πανω στο επιπλο.Το θεμα ειναι αν θα ενοχλει το οτι θα ειναι λιγο πιο κατω απο το κεντρο της tv.(στο πλαινο κεντρικο της tv).εννοω να ειναι στα πλαινα της τηλεορασης οσον αφορα το υψος στο μεσο της οθονης.

Last edited:
λοιπον παιδια καλημερα χθες συνδεσα επιτελους τα CRYSTAL AUDIO TX-B1 και ειλικρινα επαθα πλακα.αλλος ηχος απο τα SONY SAVE 345 που ειχα συνδεδεμενα πανω.Φοβερος ηχος και πολυ μου αρεσαν τα πριμα ακομα και στο ραδιοφωνο που εβαλα να παιξει.αλλα δε ταιρειαζει καθολου με το κεντρικο των SONY που εχω τωρα.αληθεια ποσο καιρο θελουν στρωσιμο τα ηχεια εγω τα εχω 1 ημερα(24 ωρες) τωρα και παιζουν με το ραδιο με πολυ χαμηλη ενταση.Τελικα εξαιρετικο ηχειο και για την τιμη που τα πηρα .Ευχαριστω ολους τους φιλους στο foroum που ανεχτηκαν τις συνεχεις αλλαγες γνωμης(θα παρω αυτο οχι το αλλο τι λγνωμη εχετε γιαυτο για εκεινο) και κατεληξα σε αυτα.Απορω τι ακουγα μεχρι τωρα. Ευχαριστω ολους μεασα απο την καρδια μου γιατι δε πεταξα τα λεφτα μου και μαλιστα σε δυσκολες εποχες.Υπομονη τωρα για το κεντρικο.

Δε χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο για το στρωσιμο. Απλα μην κανιβαλιζεις. Γενικα τα ηχεια θελουν πανω απο 100 ωρες παιξιματος. Καλες ακροασεις :)

παιδια καλημερα ξαναζητω την γνωμη σας για να βρω ενα κεντρικο ηχειο.Εχω τα TX-B1 της CRYSTAL AUDIO.Μετα απο επικοινωνια με την εταιρεια το κεντρικο LCR-BL θα ερθει σε εξι μηνες παλι.Λοιπον αναζητω ενα κεντρικο που θα μπορει να κολλησει με τα μπροστινα που εχω.Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.

φιλε αυτο που προτεινεις ειναι πολυ ακριβο σκεφτομουν το LCR-BL ή το THX-C αλλα το ενα θα ερθει σε 6 μηνες και το δευτερο θα δουμε.Κατι πιο χαμηλα σε τιμη;το ηχειο PL-CSF4 τι ειναι για κεντρικο;

Last edited:
Αν δεν είναι κάποιο ηχείο της ίδιας σειράς όπως π.χ. το THX-C, τότε μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει τον συνδυασμό μπορεί να σου πει με βεβαιότητα αν παίζουν καλά μαζί. Εγώ μόνο από το Klipsch έχω εμπειρία.

δε θυμάμαι αν έχεις χωροταξικό πρόβλημα, αλλά δεν κάνεις μια συζήτηση με την αντιπροσωπεία μήπως και τελικά βολευτείς με αγορά ενός και μόνο ηχείου από αυτά που έχεις μπροστά? Υποθέτω ότι αφού έχουν θέμα με την παραγωγή του κεντρικού τους έχουν και κάποια ηθική υποχρέωση να κάνουν κάποια εξυπηρέτηση τέτοιου τύπου σε ένα πελάτη τους. Απλά θα πρέπει να έχεις το ηχείο όρθια τοποθετημένο, όπως και τα άλλα δηλαδή και φυσικά στον παράγοντα μεταπώληση αν ποτέ θελήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο θα έχεις ένα μπέρδεμα. Ηχητικά θα έχεις προφανώς κορυφαίο ματσάρισμα όμως.

καλημερα Panoramix προβλημα χωρου ιδιαιτερο δεν εχω για να βαλω απο κατω ενα κεντρικο σε οριζοντια θεση δεν εχω αλλα δε καταλαβαινω τι πραγμα εννοεις.

Λοιπν παιδες καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους με υγεια.Παρελαβα επιτελους και το CRYSTAL AUDIO THX-C και καθομαι και τα φτυνω να μην τα ματιασω.Και σκεφτομαι μηπως χρειαζονται αυτα τα θερια μεγαλυτερο ενισχυτη απο τον pioneer 827 μηπως sony 1040 yamaha 775 pioneer 923; σε αυτες τις τιμες πανω κατω 650e ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια-γνωμη-υποδειξη