χαιρετώ όλους του συμφορουμίτες. Εχοντας ένα χώρο στο υπόγειο όπου συνήθως παρακολουθώ ταινίες, με 5 ηχεία δορυφόρους και sub (ένα παλιό σύστημα Sony Pascal) θα ήθελα να προσθέσω και τη δυνατότητα της ακρόασης μουσικής με καλύτερες προδιαγραφές από το σύστημα που έχω στημένο.
Λέω λοιπόν να ξεκινήσω με τα ηχεία, όπου έχω ταβάνι τιμής τα 2Κ. Η μουσική που ακούω είναι κυρίως Rock, ελληνικό έντεχνο καθώς και λίγη Jazz & Lounge. Εχοντας χαθεί στο πλήθος των προσφερόμενων ηχείων θα ήθελα τη βοήθεια σας ώστε να καταλλήξω σε κάποια λίγα που θα ακούσω και ο ίδιος ώστε να αποφασίσω.
Κρίνοντας από αυτά που διαβάζω, θα έλεγα πως οι προτιμήσεις μου στον ήχο, αν μπορώ να τις περιγράψω σωστά είναι:
Καθε βοηθεια More than welcome!!
Χαιρετώ
Θωμάς
Λέω λοιπόν να ξεκινήσω με τα ηχεία, όπου έχω ταβάνι τιμής τα 2Κ. Η μουσική που ακούω είναι κυρίως Rock, ελληνικό έντεχνο καθώς και λίγη Jazz & Lounge. Εχοντας χαθεί στο πλήθος των προσφερόμενων ηχείων θα ήθελα τη βοήθεια σας ώστε να καταλλήξω σε κάποια λίγα που θα ακούσω και ο ίδιος ώστε να αποφασίσω.
Κρίνοντας από αυτά που διαβάζω, θα έλεγα πως οι προτιμήσεις μου στον ήχο, αν μπορώ να τις περιγράψω σωστά είναι:
- Δεν μ αρέσουν οι εμφατικές υψηλές - προτιμώ τις πιο γλυκές και πιο ξεκούραστες
- Θα ήθελα τα ηχεια να έχουν "όγκο" και να μπορούν να κατεβαίνουν "χαμηλά"
- Καλό θα ήταν να μην είναι τόσο δύσκολα ώστε να πρεπει να πληρώσω μια περιουσια σε ενισχυτικα για να παίξουν αξιοπρεπως
Καθε βοηθεια More than welcome!!
Χαιρετώ
Θωμάς