Αγορα Ηχειων - καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Επειδή η λίστα μέ τίς προτάσεις από "ειδικούς" καί "σοφούς" δέν έχει τέλος κι επειδή χωρίς νά θέλω νά μειώσω ΚΑΝΕΝΑ προϊόν από όσα αναφέρθηκαν - πολύ δέ περισότερο ΠΡΟΤΡΕΠΩ τόν φίλο μας νά ακούσει όσα περισότερα μπορεί - αλλά μή μπορώντας νά αφήσω νά αιωρούνται απόψεις καί θεωρίες ΠΛΗΡΩΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ από μερικούς συνφορουμίτες ( είτε καλοπροαίρετα είτε όχι ) , γι αυτό καί προσκαλώ /προκαλώ όποιον θέλει νά έλθει νά ακούσει τά Α6 Spendor , μέ ενισχυτή 35W/Ch @8Ω σέ χώρο μάλιστα πολύ πιό απαιτητικό από αυτόν τού φίλου μας καί μετά ας βγάλει τά συμπερασματά του σχετικά μέ τήν ευκολία οδήγησης τού ηχείου καί τήν επάρκειά του σέ ρεαλιστικές στάθμες αναπαραγωγής ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!
Αυτά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μέ οποιονδήποτε αλλά μόνο μά ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ καί ΦΙΛΙΚΑ.

Re: Απάντηση: Αγορα Ηχειων - καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Επειδή η λίστα μέ τίς προτάσεις από "ειδικούς" καί "σοφούς" δέν έχει τέλος κι επειδή χωρίς νά θέλω νά μειώσω ΚΑΝΕΝΑ προϊόν από όσα αναφέρθηκαν - πολύ δέ περισότερο ΠΡΟΤΡΕΠΩ τόν φίλο μας νά ακούσει όσα περισότερα μπορεί - αλλά μή μπορώντας νά αφήσω νά αιωρούνται απόψεις καί θεωρίες ΠΛΗΡΩΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ από μερικούς συνφορουμίτες ( είτε καλοπροαίρετα είτε όχι ) , γι αυτό καί προσκαλώ /προκαλώ όποιον θέλει νά έλθει νά ακούσει τά Α6 Spendor , μέ ενισχυτή 35W/Ch @8Ω σέ χώρο μάλιστα πολύ πιό απαιτητικό από αυτόν τού φίλου μας καί μετά ας βγάλει τά συμπερασματά του σχετικά μέ τήν ευκολία οδήγησης τού ηχείου καί τήν επάρκειά του σέ ρεαλιστικές στάθμες αναπαραγωγής ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!
Αυτά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μέ οποιονδήποτε αλλά μόνο μά ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ καί ΦΙΛΙΚΑ.

Δεν είπες κανείς ότι τα ηχεία δεν παίζουν. Απλά ότι είναι δύσκολα λόγω μικρής ευαισθησίας. Αντιθέτως όλοι προτείνουν στον φίλο μας να ακούσει τα πάντα (αν μπορεί και έχει χρόνο).

Επομένως το παραπάνω πόστ είναι ΙΜΗΟ άστοχο. Ο μόνος ειδικός και σοφός είναι τα αυτιά του ενδιαφερόμενου. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι απλά υποδεικνύουμε και λέμε την εμπειρία μας.Ούτε κομπιάσματα ούτε τίποτα.

Φιλικά πάντα......

θεωρω πως ολα οσα γραφτηκαν εδω ειναι καλα ηχεια. θεωρω επισης πως ο καθενας εχει τις προτιμησεις του στον ηχο, αλλιως θα πουλουσαν μονο οι mercedes απο αυτοκινητα

τα Spendor A6 διαβαζω στο διαδικτυο οτι ειναι εξαιρετικα. το θεμα ειναι:

1) ποσο κοστιζουν? γιατι αν ειναι πανω απ τις δυνατοτητες μου δεν τιθεται θεμα
2) συνίστανται για το ειδος της μουσικης που θελω?
3) μπορουν να παιξουν καλα στο χωρο που θα τα βαλω και χωρις να δωσω μια περιουσια σε ρευματα ενισχυτων?

αν και στα 3 η απαντηση ειναι συμφωνη προς τις συνθηκες που εχω θεσει τοτε ναι ασφαλως και θα ηθελα να τα ακουσω και να τα αξιολογησω..

ευχαριστω εκ των προτερων

[FONT=&quot]Κύριε Νικολόπουλε,

Όσο δίκιο κι αν έχετε για τα Spendor και όσο βάσιμη κι αν είναι η ένστασή σας για τη γνώμη(ες) μέλους(ων) του φόρουμ σε ότι αφορά στις απαιτήσεις τους σε οδήγηση,

δυστυχώς πάνε στράφι

από την ειρωνική χροιά που δίνουν στο κείμενό σας οι εντός εισαγωγικών ''σοφοί'' και ''ειδικοί''

και

από την έλλειψη διαφάνειας στο εντός παρενθέσεως (είτε καλοπροαίρετα είτε όχι).

Όσο για το … ''χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με οποιονδήποτε αλλά μόνο με ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΦΙΛΙΚΑ'' …

μετά τα παραπάνω … χάθηκα στη μετάφραση.

Υ.Γ. : Παρόλα αυτά συμφωνώ με την άποψή σας πως ένα ηχείο χαμηλής ευαισθησίας δεν είναι απαραίτητα και δύσκολο φορτίο.

Αυτό όμως είναι ''αλλουνού παπά ευαγγέλιο'' :[/FONT] http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=38362

Last edited by a moderator:
Δεν νομίζω να "τα παίρνει" κανένας εδώ, ίσα-ίσα που όλοι "τα ακουμπάμε", οπότε οι χαρακτηρισμοί και οι υπαινιγμοί θα ήταν καλύτερο να απουσιάζουν.
Ο καθένας γράφει τη γνώμη του καλοπροαίρετα, με βάση το προσωπικό γούστο και την εμπειρία του, με κύριο σκοπό να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο.

Πίσω στο μελέ...

Φίλε μου κοίτα λίγο και τις αγγελίες στον παρόν φόρουμ αλλά και στο γειτονικό αντίστοιχο ... υπάρχουν φοβερές ευκαιρίες και τα μηχανήματα είναι συνήθως σε υπεράριστη κατάσταση, καθώς όλοι μας είμαστε πυροβολημένοι και τα έχουμε σαν τα παιδιά μας ....

ΥΓ.: Δεν πουλάω οτιδήποτε στις αγγελίες αυτήν την εποχή !

+1 :a0210:

Τα Spendor και το σετ Rotel που προτάθηκε τα άκουσα (μαζί) το καλοκαίρι στο Αμβούργο και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις.
Πολύ ωραίος ήχος σε πολύ λογική τιμή.
Οι προτάσεις φίλε tio είναι όλες καλές. Προσπάθησε να ακούσεις όσα περισσότερα ηχεία και ηλεκτρονικά μπορείς...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λύσεις τύπου XTZ, Xindak, ΑΕ, AS κλπ είναι μεν πάρα πολύ καλές αλλά τις "παντρεύεσαι".
Αν βέβαια σ' αρέσει πολύ κάτι όχι και τόσο επώνυμο, απλά άκου τα αυτιά και την καρδιά σου και πάρ'το,
κι ας αναγκαστείς να το πουλήσεις (αν το πουλήσεις ποτέ) σε τιμή "χώμα".
Ο ίδιος έχω ενισχυτή Audia που δεν είναι και κανένα τρελό όνομα στην πιάτσα...
παίζει όμως "λουκούμια", τον λατρεύω και τον "παντρεύτηκα" με μεγάλη χαρά ;)

Τα AS που ρώτησες είναι τίμια και καλά ηχεία. Έχουν μονιτορέ χαρακτήρα που σε άλλους αρέσει και άλλους όχι,
"πονάνε" λίγο στο φινίρισμά τους (αν και δεν έχω δει τα καινούργια) και απαιτούν καλό ματσάρισμα.
Άν έχεις την ευκαιρία να ακούσεις το Artemis μην το προσπεράσεις...
Κι αν το "ερωτευθείς", εδώ είμαστε να ετοιμάσουμε τις "βέρες"!!

-bye-

Last edited:
φιλοι μου σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας που με (ξανα)-εβαλαν στο χωρο του Hi-Fi.

Τελικως, χθες ακουσα τα Chario Pegasus, τα αγάπησα απο το πρώτο άκουσμα και..τα αγόρασα. Θα πειτε, δεν ειναι ηχειο που ειχα ειπωθει εδω, εκτος απο τον φιλο που μου το υποδειξε στην Audioevolution απο την οποια και το πηρα - φιλε μου σ ευχαριστω!

Πισω στο ηχείο τωρα. Το ακουσα με διαφορων ειδων μουσικη, κυριως αυτη που ακουω, ητοι ροκ, εντεχνο, κλπ. Ηταν μουσικοτατο(!!) δεν χώρταινες να το ακους και σκεφτομαι οτι θα περασω πολλες ωρες απολαυσης μαζι του. Θα το χαρακτήριζα low profile (οσο αδοκιμο κι αν ακουγεται) με την εννοια οτι χανεται στο χωρο και μενει μονο η μουσικη πανδαισια.. νομιζω πως η Ιταλικη σχολη τελικα εχει χαρακτηρα και δεν τυχαιο αν κρινουμε απο την μουσικη τους παιδεια ως λαος μεσα στους αιωνες.

Παντως, ολα ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης. Το ακουσα συγκρητικα με το KEF XQ 40 και το Αγγλικο μου φανηκε σαν να επαιζε..mp3. Ισως παλι να φταιει οτι δεν ειμαι πολυ εξειδικευμενος στα ακουσματα ισως και στο οτι πλεον τα KEF εχουν χασει την ταυτοτητα τους...καθε κριση δικη σας

Οποτε, το θεμα με τα ηχεια εκλεισε! τωρα παμε για ενισχυτη!! μηπως πρεπει να ανοιξω αλλο thread στους ενισχυτες..?

καθε προταση πλεον ευπροσδεκτη για οποιον μπορει να προτεινει καταλληλο ενισχυτη για τα ηχεια αυτα!

Ευχαριστω και παλι ολους σας για το χρονο που μου διαθεσατε.

ΥΓ: Συστεινω ανεπιφύλακτα το audioevolution ως συμπεριφορα, εξυπηρετηση, γνωσεις και μερακι. μου θύμισε τα χρονια της Αγγλιας και το μερακι των εκει καταστηματων να σου βαλουν να ακουσεις οτι σου εκανε κεφι και χωρις να προσπαθουν να σε "κατευθύνουν"..Μπραβο!

Τελικως, χθες ακουσα τα Chario Pegasus, τα αγάπησα απο το πρώτο άκουσμα και .. τα αγόρασα.

Kαλή επιλογή. Να τα χαρείς !!!

Με τι ενισχυτή τα άκουσες στην audioevolution ;

Καλοάκουστα και καλορίζικα! Πράγματι οι Ιταλοί χαρακτηρίζονται από μία λυρικότητα που τους διαπερνά ανά τους αιώνες.

Απάντηση: Re: Αγορα Ηχειων - καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

φιλοι μου σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας που με (ξανα)-εβαλαν στο χωρο του Hi-Fi.

Τελικως, χθες ακουσα τα Chario Pegasus, τα αγάπησα απο το πρώτο άκουσμα και..τα αγόρασα.

Καλορίζικα καί καλά μουσικά ταξίδια νά εχεις φίλε μου. Εφ όσον όπως λές σού άρεσαν τόσο πολύ μέ ότι τά άκουσες , θά σού έλεγα νά επιλέξεις τόν ενισχυτή πού τά άκουσες καί νά μή μπείς σέ περιπέτειες αναζήτησης. Αφού αυτός ο συνδυασμός σού έκανε τό "κλίκ" , μή παιδεύεσαι άδικα.
Ο Αντώνης καί γνώση έχει καί μεράκι στό στήσιμο συστημάτων. Λογικά πρέπει νά σού έφτιαξε ένα σωστό ταίριασμα. Αν η τιμή είναι καί στά πλαίσια τών επιλογών σου , τότε προχώρα καί "ξόδεψε" τό χρόνο σου σέ μουσικές απολαύσεις κι όχι σέ χρονοβόρες καί μερικές φορές λάθος επιλογές , εξ αιτίας τής κόπωσης καί τής σύγχυσης πού επέρχεται.

Αν αρχίσεις τέτοιο ψάξιμο πάλι , ο καθένας μας θά σού προτείνει κι απο κάτι ( μέ πρώτο καί καλύτερο τήν αφεντιά μου , γιά νά μή κρυβόμαστε ) οπότε θά αρχίσεις τό τρέξιμο , τό μπέρδεμα τήν ταλαιπωρία καί τελικά θά πελαγώσεις.....Αρκετές φορές τό αποτέλεσμα είναι επιλογή βεβιασμένη από τό επερχόμενο "μπούχτισμα".....

Re: Απάντηση: Re: Αγορα Ηχειων - καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Καλορίζικα καί καλά μουσικά ταξίδια νά εχεις φίλε μου. Εφ όσον όπως λές σού άρεσαν τόσο πολύ μέ ότι τά άκουσες , θά σού έλεγα νά επιλέξεις τόν ενισχυτή πού τά άκουσες καί νά μή μπείς σέ περιπέτειες αναζήτησης. Αφού αυτός ο συνδυασμός σού έκανε τό "κλίκ" , μή παιδεύεσαι άδικα.
Ο Αντώνης καί γνώση έχει καί μεράκι στό στήσιμο συστημάτων. Λογικά πρέπει νά σού έφτιαξε ένα σωστό ταίριασμα. Αν η τιμή είναι καί στά πλαίσια τών επιλογών σου , τότε προχώρα καί "ξόδεψε" τό χρόνο σου σέ μουσικές απολαύσεις κι όχι σέ χρονοβόρες καί μερικές φορές λάθος επιλογές , εξ αιτίας τής κόπωσης καί τής σύγχυσης πού επέρχεται.

Αν αρχίσεις τέτοιο ψάξιμο πάλι , ο καθένας μας θά σού προτείνει κι απο κάτι ( μέ πρώτο καί καλύτερο τήν αφεντιά μου , γιά νά μή κρυβόμαστε ) οπότε θά αρχίσεις τό τρέξιμο , τό μπέρδεμα τήν ταλαιπωρία καί τελικά θά πελαγώσεις.....Αρκετές φορές τό αποτέλεσμα είναι επιλογή βεβιασμένη από τό επερχόμενο "μπούχτισμα".....

:a0210: :a0210: :a0210:

Τελικως, χθες ακουσα τα Chario Pegasus, τα αγάπησα απο το πρώτο άκουσμα και..τα αγόρασα. Θα πειτε, δεν ειναι ηχειο που ειχα ειπωθει εδω, εκτος απο τον φιλο που μου το υποδειξε στην Audioevolution απο την οποια και το πηρα - φιλε μου σ ευχαριστω!

Πισω στο ηχείο τωρα. Το ακουσα με διαφορων ειδων μουσικη, κυριως αυτη που ακουω, ητοι ροκ, εντεχνο, κλπ. Ηταν μουσικοτατο(!!) δεν χώρταινες να το ακους και σκεφτομαι οτι θα περασω πολλες ωρες απολαυσης μαζι του. Θα το χαρακτήριζα low profile (οσο αδοκιμο κι αν ακουγεται) με την εννοια οτι χανεται στο χωρο και μενει μονο η μουσικη πανδαισια.. νομιζω πως η Ιταλικη σχολη τελικα εχει χαρακτηρα και δεν τυχαιο αν κρινουμε απο την μουσικη τους παιδεια ως λαος μεσα στους αιωνες.

Παντως, ολα ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης. Το ακουσα συγκρητικα με το KEF XQ 40 και το Αγγλικο μου φανηκε σαν να επαιζε..mp3. Ισως παλι να φταιει οτι δεν ειμαι πολυ εξειδικευμενος στα ακουσματα ισως και στο οτι πλεον τα KEF εχουν χασει την ταυτοτητα τους...καθε κριση δικη σας

Οποτε, το θεμα με τα ηχεια εκλεισε! τωρα παμε για ενισχυτη!! μηπως πρεπει να ανοιξω αλλο thread στους ενισχυτες..?

καθε προταση πλεον ευπροσδεκτη για οποιον μπορει να προτεινει καταλληλο ενισχυτη για τα ηχεια αυτα!

Ευχαριστω και παλι ολους σας για το χρονο που μου διαθεσατε.

ΥΓ: Συστεινω ανεπιφύλακτα το audioevolution ως συμπεριφορα, εξυπηρετηση, γνωσεις και μερακι. μου θύμισε τα χρονια της Αγγλιας και το μερακι των εκει καταστηματων να σου βαλουν να ακουσεις οτι σου εκανε κεφι και χωρις να προσπαθουν να σε "κατευθύνουν"..Μπραβο!

Καλοάκουστα φίλε! Νά 'σαι πάντα καλά να τα χαίρεσαι!

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω ό,τι ακριβώς νιώθω για την επιλογή σου διότι θα είναι σαν να ευλογώ τα γένια μου... :D
Θα σου πω μόνο ότι ο Πήγασος ήταν το ηχείο που ζαχάρωνα περισσότερο απ' οποιοδήποτε άλλο στην προηγούμενή μου αναβάθμιση
(δεν το έφτασα όμως τότε... για οικονομικούς λόγους).

Κατάλληλος ενισχυτής, όπως ορθά προείπε και ο audiophile62, είναι αυτός με τον οποίο άκουσες τα ηχεία και σου άρεσαν.
Κι επειδή φαντάζομαι ότι ή με Plinius ματσαρίστηκαν ή με Audia, μείνε καλύτερα εκεί...
Είναι πολύ καλά μηχανήματα και τα μεν και τα δε, απλά στην περίπτωση Plinius παίρνεις έξτρα watt και proud of ownership.

υγ. Το XQ40 είναι καταπληκτικό ηχείο. Θα στο είχα προτείνει ανεπιφύλακτα αλλά οι απαιτήσεις που έθεσες έδειχναν ότι δεν σου ταιριάζει.

@tio4711. Προσωπικά έχω να πω μπράβο για την τόσο ξεκάθαρη και συνεπή στάση σου απέναντι στον ήχο που αναζητάς. Ενώ σε όλο το νήμα κρατάς σεμνή και ταπεινή στάση (δηλώνεις μη ειδικός σε πολλά κλπ) έχεις μια σταθερή εμπιστοσύνη σ' αυτό που ακούς που τελικά φαίνεται να σε δικαιώνει. Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες, στον τρόπο δηλαδή που αξιολόγησες μηχανήματα που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία αλλά που - δυστυχώς - πολλές φορές δεν είναι του γούστου μας. Κακά τα ψέματα. Σώματα, βαθύ χαμηλό και γλυκιά υψηλή περιοχή είναι ήχος που έρχεται από το παρελθόν και χρειάζεται αρκετό έντστικτο για να τον βρεις σήμερα.
Μπράβο και καλές ακροάσεις. Μεγειές και με χαρές.

Και ρωτώ: γιατί ένα ηχείο σαν το Pegasus (παντελώς άγνωστο σε μένα) με ευαισθησία 90db- ήτοι κατάλληλο για μια σειρά ενισχυτές, ιδίως λαμπάτους push pull που κατακλύζουν την αγορά-, με μουσικότητα κλπ αλλά και τιμή λογική, δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ; Γιατί γυρίζουμε γύρω-γύρω από τα γνωστά τρία τέσσερα μοντέλα που αναφέρθηκαν κι εδώ αλλά την έκπληξη κάνει τελικά ένα αουτσάιντερ; Ρωτάω πραγματικά, δεν ρητορεύω.

Και ρωτώ: γιατί ένα ηχείο σαν το Pegasus (παντελώς άγνωστο σε μένα) με ευαισθησία 90db- ήτοι κατάλληλο για μια σειρά ενισχυτές, ιδίως λαμπάτους push pull που κατακλύζουν την αγορά-, με μουσικότητα κλπ αλλά και τιμή λογική, δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ; Γιατί γυρίζουμε γύρω-γύρω από τα γνωστά τρία τέσσερα μοντέλα που αναφέρθηκαν κι εδώ αλλά την έκπληξη κάνει τελικά ένα αουτσάιντερ; Ρωτάω πραγματικά, δεν ρητορεύω.

Φίλε και γείτονα Gas, η Chario δεν είναι άγνωστη εταιρεία...
Οι δε Πήγασοι ανήκουν στη μεγάλη της σειρά (Constellation) και είναι ένα μοντέλο πριν την ναυαρχίδα (Ursa Major),
για την οποία έχουν γραφεί παιάνες και από ελληνικά έντυπα.
Επίσης το ζεύγος που απέκτησε ο φίλος δεν ήταν το πρώτο που είδα σε έκθεση. Κινούνται δηλαδή... Σίγουρα όχι σαν τα SF, αλλά κινούνται.

Γιατί δεν αναφέρονται...; :hmmmm: Καλή ερώτηση...
Τρεις-τέσσερις εξηγήσεις μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό...
α) Ίσως να μην είναι πολλοί (στην παρέα του φόρουμ) όσοι έχουν μπει στον κόπο να τα ακούσουν...
β) Ό,τι ξέρουμε εμπιστευόμαστε (α λα χλωρίνη κλινέξ)
γ) Προτείνουμε αναλόγως με τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων, άρα δεν προκύπτουν συχνά απαιτήσεις για ηχεία με τον χαρακτήρα των Chario...
δ) Η πλειονότητα εδώ -όσο κι αν μας "αρέσει" να διαφωνούμε- φαίνεται ότι συμφωνούμε πάνω-κάτω στο πως θέλουμε να ακούμε.
Πάρε ας πούμε παράδειγμα αυτό που έγραψε ο tio...
"Παντως, ολα ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης. Το ακουσα συγκρητικα με το KEF XQ 40 και το Αγγλικο μου φανηκε σαν να επαιζε..mp3"
Άνοιξε (αν σου βαστάει :flipout:) ένα νήμα και βάλε ερώτηση πιο από τα δυο ηχεία θα επέλεγε ο κάθε συμφορουμίτης...

Να απαντήσω πρώτος;

Το XQ40 :music-smiley-005:

Να σου πώ την αμαρτία μου ούτε εγώ το ήξερα αυτό το ηχείο...τώρα το έμαθα!

Να σου πώ την αμαρτία μου ούτε εγώ το ήξερα αυτό το ηχείο...τώρα το έμαθα!

Ώρα για μετάνοιες και Πασπαλά! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Ηχειων - καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Μπα...ήδη έχω στο μάτι το επόμενό μου ηχείο. Γιατί νομίζεις κράτησα τα σεμεδάκια.....:antlers:

Γνωστό το ματσάρισμα φιλαράκι... Καρφώθηκες! :flipout:

Με το καλό εύχομαι! ;)

Back 2 Chario...

Παρά το γεγονός ότι τους Πήγασους τους ήξερα, ανακάλυψα κάποια άλλα (από τις 11 σειρές της εταιρείας!) που δεν γνώριζα, οπότε διορθώνω...
Η Ναυαρχίδα της είναι αυτό από τη σειρά Academy. Η Constellation είναι η αμέσως επόμενη σειρά.
Ιδού και ο Πήγασος...
Πανέμορφο ηχείο αλλά η φωτο το αδικεί. Ελπίζω ο ευτυχής νέος κάτοχος να μας ανεβάσει καμιά καλύτερη (χωρίς τις γρίλιες εννοείται!)

Πάντως άν κάνετε μια αναζήτηση θα βρείτε πολλά θέματα για ηχεία της εταιρείας.Επίσης έχουν προταθεί σε δεκάδες θέματα...Προσωπικά τα εκτιμώ πολύ σαν ηχεία...

Δεν προσέχετε μου φαίνεται...-bye-