αγορα ηχειων....

Status
Not open for further replies.

daniel popp

New member
8 August 2007
13
kαθως ο αδερφος μ ετοιμαζεται να αντιγραψει τα wilson audio alexandria. εγω σκεφτομαι να αγορασω ηχεια.και θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα η γνωμη σας. φυσικα τον τελευταιο λογο θα τον εχει το αυτι μ. αλλα γνωμες ρωταω.????????????? σας αναφερω το υπολοιπο set up. TELIKOI. JADIS JA500 ΠΡΟ.JP30 CD.ZANDEN 5000. KΑΛΩΔΙΑ. Α.ΗΧΕΙΩΝ.TRANSPARENT REFERENCE.B ΡΕΥΜΑΤΩΣ.ΑΥΟΝ ΑUDIO. Γ. ΙΝΤΕRCONNECT.SIGMA APPOLO. ΠΡΩΗΝ ΗΧΕΙΑ.ZINGALI BYTERFLY.

Να ρωτήσω πώς θα αντιγράψει το Wilson; Έχει τα σχέδια, ή το ίδιο το ηχείο για να το διαλύσει και να το μελετήσει;

Και πρέπει να είσαι ο μόνος με Butterfly στην Ελλάδα! Από εδώ τα αγόρασες;

Last edited:
αφού θα φτιάξετε ένα ζεύγος γιατί δεν φτιάχνετε άλλο ένα?

Να ρωτήσω πώς θα αντιγράψει το Wilson; Έχει τα σχέδια, ή το ίδιο το ηχείο για να το διαλύσει και να το μελετήσει;

έχει απαντηθεί σε διπλανό θέμα....

Πάρε τα ACAPELLA SPHÄRON και τελείωσες....:guitarist::guitarist:

Αν μπορεις να ανεβεις ψηλα σε χρηματα αξιζει να δεις τον συνδιασμο των Haliaetus Firebird - Booster (γυρω στα 35000 - 40000). Εγω ακουσα τα μικρα μονα τους με ενισχυτικα Wavac και επαθα την πλακα μου. Λογικα θα τα ακουσεις και στην εκθεση.....

http://www.haliaetus.com/hava/haliaetus.html

hi paidia .... thelw na m protinete ena kalo sistima 5.1 gia to spiti gia na to valw sto pc kai me to rogramataki to dj na vgazei poli kalo ixo ...

Καλησπέρα...Πρόσφατα έσκασα 100.000 και αγόρασα τα KEF MUON αλλά επειδή τα χρησιμοποιώ σαν γλυπτά...δεν τα άχω ούτε καν συνδεμένα με τις ασημένιες valhales στον ongaku μου για τον οποίον έσκασα επίσης 80.000...
Καθώς καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου έχω μεγάλο πρόβλημα...Πείτε μου σας παρακαλώ ένα ζευγάρι καλά ηχεία να αγοράσω(εννοείται πάνω από 120.000 όχι τίποτις μπασκλασαρίες) για να πλαισιώσω το σύστημα του...μπάνιου μου...Σας παρακαλώ...βοηθήστε με...έχω μεγάλο πρόβλημα...!!!

Καλησπέρα...Πρόσφατα έσκασα 100.000 και αγόρασα τα KEF MUON αλλά επειδή τα χρησιμοποιώ σαν γλυπτά...δεν τα άχω ούτε καν συνδεμένα με τις ασημένιες valhales στον ongaku μου για τον οποίον έσκασα επίσης 80.000...
Καθώς καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου έχω μεγάλο πρόβλημα...Πείτε μου σας παρακαλώ ένα ζευγάρι καλά ηχεία να αγοράσω(εννοείται πάνω από 120.000 όχι τίποτις μπασκλασαρίες) για να πλαισιώσω το σύστημα του...μπάνιου μου...Σας παρακαλώ...βοηθήστε με...έχω μεγάλο πρόβλημα...!!!

με τι ακούς στο μπάνιο σου τώρα ?

Απάντηση: Re: αγορα ηχειων....

Παρήγγειλα πέντε τέτοια για να κάνω surround . Καλά είναι ;

με τι ακούς στο μπάνιο σου τώρα ?

Κυρίως τραγουδάει ο ίδιος αλλά τα στάσιμα του δημιουργούν πρόβλημα... Άσε που μουλιάζει και το ρικοφόν όταν κάνει ντους και δεν έχει καλή απόκριση στα μπάσα. :Banane0:

γενικά το μπάνιο είναι πρόβλημα, έχει πολλές γυμνές επιφάνειες και πολύ ανακλαστικές.
Τι να σου κάνει ένα επιπλάκι....
Το δικό μου που είναι κάπου 12 τμ έχει όντως πρόβλημα....

γενικά το μπάνιο είναι πρόβλημα, έχει πολλές γυμνές επιφάνειες και πολύ ανακλαστικές.
Τι να σου κάνει ένα επιπλάκι....
Το δικό μου που είναι κάπου 12 τμ έχει όντως πρόβλημα....

Το βασικό πρόβλημα είναι όταν θέλεις να ακούσεις μουσική ενώ κάνεις κατάδυση στην εσωτερική πισίνα του μπάνιου. Ειδικά όταν θέλεις να ακούσεις μουσική από τα Hi End mp3 της συλλογής σου η λύση είναι μία...
Αγοράζεις ένα toughbook και το συνδέεις σε ηχεία σαν αυτά.
Βέβαια θα χρειαστούμε κάποιον DIYer για να μετρήσει της underwater ανακλάσεις...

Status
Not open for further replies.