αγορα ηχειων....

Status
Not open for further replies.
Είστε προκατειλημμένοι.
Αντε να σας το αποκαλύψω.
Το παιδί θα αντιγράψει τα alexandria απο ένα ζευγάρι γνήσια.
ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

Με συγχωρείτε για την επέμβαση..είχα καιρο να διαβάσω τα λεγόμενα σας τόσο καιρό λόγω δουλειάς αλλά γέλασα πάρα πολύ με το θέμα αυτό ....

Θα μεταβιβάσω αυτούσια την πρώτη σκέψη που έκανα μόλις διάβασα το ποστ του παραπάνω κυρίου-παιδιού...ο'τι είναι....

Μα καλά...άνθρωπος με τέτοια περιουσιακή κατάσταση θα πρέπει να έχει μία ανωτέρου παιδεία και καλλιέργεια...αν έχεις λύσει το βιοποριστικό, μπορείς να αναπτύξεις λίγο παραπάνω το πνεύμα, να καλλιεργηθείς, να φιλοσοφήσεις λίγο τη ζωή, να άναπτύξεις τέχνες και πολιτισμούς....κτλ....τα οποία δεν μπορείς να τα κάνεις αν δουλεύεις ολημερίς να εξασφαλίσεις το ψωμάκι το δικό σου και των παιδιών σου....

Και μόλις λοιπόν είδα πως έγραψε το butterfly, ωσάν να μην έχει ξαναδει την αγγλική,ένας άνθρωπος με τόσο συσσωρευμένο πλούτο.... λέω....ο άνθρωπος κατέβηκε από την κωλοπετινίτσα αφού ο παππούς του του κληρονόμησε την μισή πελοπόννησο (τυχαία η αναφορά!! δεν ξέρω που είναι η κωλοπετινίτσα....) ή περνάει όλους τους υπόλοιπους εδω μέσα τόσο χαζούς και αφελείς όσο μπορεί να είναι ο ίδιος.....

Την αγάπη μου.....
Ελπίζω να σας δω στην έκθεση που φέτος επιτέλους θα έρθω για πρώτη φορά...

αααα!! και κάτι άλλο που ξεχασα....

Αδερφέ!!! Μηπως έχεις καμία συγγένεια με τον Andre Popp??? Μου αρέσουν τα ψυχεδελοφανκοποπάκια που βγάζει....

Πείτε με αφελή αλλά έχετε σκεφθεί την πιθανότητα να λέει ο Daniel την αλήθεια ? Εχουν δεί πολλά τα ματάκια μου.... :grandpa:

Επι της ουσίας, το Alexandria είναι μία προφανής επιλογή ( εξακολουθώ να μήν αντιλαμβάνομαι την πολυέξοδη και αυτοκτονική λύση της ιδιοκατασκευής των Alexandria ) όπως και κάποιες άλλες αντίστοιχες καγκουριές τύπου Wisdom, MBL, Magico ( Ultimate, Model 6 ) που χρήζουν της προσοχής σου.

Βέβαια, μπορείς να περιμένεις για το Arabesque....

ΥΣΤ.

Ελπίζω να διάβασες το pm που σου έστειλα...

περι παιδειας ειμαστε αρκετα καλλιεργημενα ατομα. το οτι εγραψα λαθος την ονομασια των ηχειων οπως και το οτι δεν τονιζω τις προτασεις μου το κανω καθαρα γιατι σιχαινομαι να γραφω στον υπολιγιστη, και η χαζομαρες περι περιουσιας και τετοια. τις αφηνω ασχολιαστες. διοτι τις θεωρω χαζομαρες. πλουσιος δεν ειμαι. τρελος με τον ηχο ειμαι και οσοι πραγματικα ξερουν καταλαβαινουν πολυ καλα τι εννοω. για οτι εχω να ειναι καλα η οικογενεια μ. και δεν ζητησα προσβολες και βλακειες. γνωμες απο καποιον που γνωριζει τετοια μηχανηματα. για να μαθετε με τι ξεκινησα και μετα απλως πουλαγα. τα πρωτα μου ηχεια ηταν τα martin logan statement. απο εκει και περα σε αυτο το χωρο σε αναζητηση του απολυτου. αλλαξα μεσα σε τρια χρονια κοντα 10 ηχεια. να προσπαθειτε να σεβεστε οσοι κοροιδευτε τις ερωτησεις του αλλου καθοτι δεν με γνωριζεται προσωπικα για να γνωριζετε. εγω ειμαι ανοιχτος σε οποια ερωτηση και αν εχετε να βοηθησω με τις γνωσεις και τις εμπειριες μ. να ειστε ολοι καλα.

Αν όντως άλλαξες 10 ηχεία σε 3 χρόνια, πολύ κακώς.

Πρέπει να ζεις αρκετό διάστημα με το ηχείο για να το μάθεις.
Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι έχουμε στην κατοχή μας...

Παιδιά ευτυχώς που είδα το νήμα εγκαίρως.Πουλάω τα grande utopia που έχω στον κήπο.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Μαζί παίρνετε δώρο το σκύλο που έχω δέσει απο το ένα.

View attachment 15315
Οι σκύλοι εχουν καί αλυσίδα? Γιατί μερικοί εδώ μέσα τήν εχουν "ΚΌΨΕΙ" πρό πολλού.....

Απάντηση: Re: αγορα ηχειων....

να τα έχει και να τα χαίρεται . Μόνον να μας πει και το μυστικό πως δαπανά 100.000 για ηχεία σε ηλικία 20 ετών . ( Κάτι στραβό μάλλον έχουμε κάνει -bye-)
Είναι ¨οικονόμος" ! Μπράβο του !! Οχι σάν καί μένα πού στήν ηλικία του ξόδευα τά διπλά γιά ακουστικά καί μόνο !!!!!!

ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεων και των λόγων του.
το εν λόγω μέλος δηλώνει ηλικία 20 ετών και στη συνέχεια ότι αρχικά θέλει να κατασκευάσει τα avantguard uno και στη συνέχεια τα wilson alexandria.

Και αφού τα δηλώνει όλα αυτά στη συνέχεια ζητάει τη γνώμη μας γιά το ποιά ηχεία να αγοράσει σε αντικατάσταση των zingalli....

να με συγχωρεί αλλά ας πάει στη γωνία να δει αν έρχομαι...

no emoticons attached
Πού είσαι ρε Σούρλα μέ τήν επιστήμη σου....Πλάκωσε ¨πελατεία"...........

Αφού το είπε ο ανθρωπιός. Ο αδερφός τ θα αντιγράψει το alexandria! Αυτός είχε τα byterfly (μάλλον κάποια κινέζικη απομίμηση των butterfly). Δεν μας είπε βέβαια ποιά είναι τα νυν ηχεία και ποιά τα αείν...
Γιατί μου μυρίζει aca? :BDGBDGB53:
Ωχχχχ.....λέω κι εγώ ....τί μπουχίζει , τι μπουχίζει...

Re: Απάντηση: αγορα ηχειων....

Είστε προκατειλημμένοι.
Αντε να σας το αποκαλύψω.
Το παιδί θα αντιγράψει τα alexandria απο ένα ζευγάρι γνήσια.
ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0 ......σε ζηλευω...μακαρι να ειχα την οικονομικη σου δυνατοτητα.....!!

Παντως αν θελετε μου εχουν περισσεψει καμμια εκατοστη απο κατι καρτες..για ηχο βρε..πως τις λενε..meridian ...meredian ...mereda...καπως ετσι....αν κανεις ενδιαφερεται ...ειναι κριμα να τις πεταξω...μου εχουν τελειωσει και οι σακουλες σκουπιδιων....ειπαμε τα οικονομικα μου ειναι ασχημα το τελευταιο καιρο:blush:

Να μου δωσεις 52 για να παιζω κολιτσινα ???
PLEEEEEEASE ....

Σε σενα αγορι μου θα δωσω..108...να παιξεις και μπιριμπα....τι να κανω θα παρω μερικες απο την τριακοσαδα του αδελφου μου.....αμα εισαι ανοιχτοχερης...αυτα τραβαω !!!

Αν μερικες ειναι διαφορετικες μην παραξενευτεις..ειναι οι prelude...τα μπαλαντερ βρε....

Last edited:
Το σκεφτικα να σου ζητησω 108 αλλα νομιζα οτι ειχες μονο 100.
(δεν βολευει παντως για μπιριμπα, που να κρατας τοσες πολλες μαζι...)

Status
Not open for further replies.