αγορα ηχειων....

Status
Not open for further replies.
Κακιες,κακιες ,και δεν το περιμενα αυτο απο εσας κ αναπλ γενικε Επιπλεον,ελπιζω ο αγαπητος Onkaku,να μπορει να δικαιολογισει στη εφορια τις αγορες του αυτες,διοτι τα γραφομενα του αποτελουν αποδεικτικα στοιχεια

Last edited:
Παιδιά ευτυχώς που είδα το νήμα εγκαίρως.Πουλάω τα grande utopia που έχω στον κήπο.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Μαζί παίρνετε δώρο το σκύλο που έχω δέσει απο το ένα.

581e.jpg

Βρε γέλιο έχει η πλάκα λέμε. Αλλά πιο πολύ γέλιο θα έχει να μην κάνει ο άλλος καθόλου πλάκα!
:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: αγορα ηχειων....

Ωραία τα λέτε, εάν τα έχει όμως το παλικάρι θα έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

να τα έχει και να τα χαίρεται . Μόνον να μας πει και το μυστικό πως δαπανά 100.000 για ηχεία σε ηλικία 20 ετών . ( Κάτι στραβό μάλλον έχουμε κάνει -bye-)

Καταρχάς, εφόσον έχει τα λεφτά για τα Butterfly, τα έχει και για τα Wilson. Οπότε τι κάθεται και παιδεύεται;

Εγω πάντως τα πιο πολλά τα πλήρωσα για το σκύλο.
Με το που τον έδεσα στο ηχείο αμέσως καθάρισαν τα πρίμα.
Να μην πω για την στερεοφωνική εικόνα...

Re: Απάντηση: αγορα ηχειων....

Κακιες,κακιες ,και δεν το περιμενα αυτο απο εσας κ αναπλ γενικε Επιπλεον,ελπιζω ο αγαπητος Onkaku,να μπορει να δικαιολογισει στη εφορια τις αγορες του αυτες,διοτι τα γραφομενα του αποτελουν αποδεικτικα στοιχεια
Φίλε Πέτγο...Δηλώνω γητώς και κατηγογηματικώς στην εφογία τις αγογές των στεγεοφωνικών μου...Αφού είμαι..........ο έφογος...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: αγορα ηχειων....

Παιδιά ευτυχώς που είδα το νήμα εγκαίρως.Πουλάω τα grande utopia που έχω στον κήπο.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Μαζί παίρνετε δώρο το σκύλο που έχω δέσει απο το ένα.

View attachment 15315
Τα αγογάζω...Πάντα ήθελα μοντέγνο πεγιστεγώνα στη μικγή μου βιλάγα...:flipout::flipout::flipout:

Ωραία τα λέτε, εάν τα έχει όμως το παλικάρι θα έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεων και των λόγων του.
το εν λόγω μέλος δηλώνει ηλικία 20 ετών και στη συνέχεια ότι αρχικά θέλει να κατασκευάσει τα avantguard uno και στη συνέχεια τα wilson alexandria.

Και αφού τα δηλώνει όλα αυτά στη συνέχεια ζητάει τη γνώμη μας γιά το ποιά ηχεία να αγοράσει σε αντικατάσταση των zingalli....

να με συγχωρεί αλλά ας πάει στη γωνία να δει αν έρχομαι...

no emoticons attached

Απάντηση: Re: αγορα ηχειων....

Μετά δε με πιστεύετε όταν εγώ σας λέω πως είμαι...αστροναύτης......
Και εσύ; Οποία σύμπτωσις!!! :BDGBGDB55:

kαθως ο αδερφος μ ετοιμαζεται να αντιγραψει τα wilson audio alexandria. εγω σκεφτομαι να αγορασω ηχεια.
.
.
.
ΠΡΩΗΝ ΗΧΕΙΑ.ZINGALI BYTERFLY.

Αφού το είπε ο ανθρωπιός. Ο αδερφός τ θα αντιγράψει το alexandria! Αυτός είχε τα byterfly (μάλλον κάποια κινέζικη απομίμηση των butterfly). Δεν μας είπε βέβαια ποιά είναι τα νυν ηχεία και ποιά τα αείν...
Γιατί μου μυρίζει aca? :BDGBDGB53:

Status
Not open for further replies.