Αγορά Ηχείων......

Για να παρεις λαμπατο με 30-40W, αν ξεφυγεις απο την κινεζικη λαιλαπα, κ αν σεβεσαι τον εαυτο σου, σε Primaluna πας:shakehands:
Δεν κατάλαβα αυτός που κατασκευάζεται ? στο Άμστερνταμ...:guitarist:

[FONT=&quot]Υπάρχουν επώνυμοι κινεζικοί ενισχυτές πολύ καλοί σε τιμές φανταστικές . αρκετοί δε από αυτούς αναβαπτίζονται και πωλούνται στο τριπλάσιο τις πραγματικής τους τιμής .γιαυτο νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και ισοπεδωτική [/FONT]

Απάντηση: Re: Αγορά Ηχείων......

<<...παντως δεν ειναι σχεδιαση-υλοποιηση Κινα>>

Αυτό ποιός τό πιστοποιεί ? Τό τμήμα marketing τής εταιρείας ???

Last edited:
[FONT=&quot]Υπάρχουν επώνυμοι κινεζικοί ενισχυτές πολύ καλοί σε τιμές φανταστικές . αρκετοί δε από αυτούς αναβαπτίζονται και πωλούνται στο τριπλάσιο τις πραγματικής τους τιμής .γιαυτο νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και ισοπεδωτική [/FONT]

προς θεου δεν θελω να ειμαι απολυτος ουτε ισοπεδωτικος. Με βγαζουν ψευτη κατι υβριδικοι κ κατι ολοκληρωμενοι της Xindak που αν κατασκευαζονταν απο Ευρωπαιους με τα ιδια χαρ/κα, θα ειχαν τριπλασια χρηματα. Για να μην πω για τον μικρο στο ματι Dared που με ενα ζευγαρι Dali Ikon 2, μου ριξε τα σαγονια κατω!

Απλα ο φιλος θα παιξει ηχεια των 1000Ε, και αν ειναι να αναβαθμισει απο εναν ολοκληρωμενο των 500Ε, προφανως ειναι λογικο να κανει κατι καλυτερο πηγαινοντας στον Primaluna. :slapface:

Υπάρχουν θαυμάσιοι χειροποίητοι και φθηνοί γιαπωνέζικοι(Tri,Leben,Yamamoto...)κι απο ευρωπαϊκoύς τα τσέχικα JJ,σε σχετικά χαμηλές τιμές,που παίζουν πραγματικά μουσική σε σχέση με τα "άχρωμα -άοσμα" Primaluna.Ποτέ δεν κατάλαβα την φασαρία που γίνεται γι' αυτούς...

Last edited:
Τα πρώτα(12) είναι προηγούμενο μοντέλο,το δεύτερο παράγεται ακόμα κι ανήκει στην "μεγάλη σειρά" της εταιρείας.Υπάρχει σαν βάσης και σαν δαπέδου.

Last edited:
Τα SCM 20 (όχι SMC) (τα προηγούμενα απο τα SL) τα είχα ακούσει πριν απο πολλά χρόνια με τον τότε τελικό μου Luxman M-03 και είχα πάθει μια μικρή "ζημιά"... Τα είχα βρει μτχ... δεν τα πήρα και απο τότε τα ATC έχουν γίνει ένα απο τα ηχητικά "απωθημένα" μου ...

Τα 12 δεν τα ξέρω... μάλλον είναι απο τα παλιότερα μοντέλα και αυτά;;

Πάρτα είναι πολύ καλά-άν είναι σε καλή κατάσταση,αλλά θέλουν καλό κι ισχυρό ενισχυτή σύν μιά πολύ καλή πηγή.

Dipie οι almarro δεν αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από όσο ξέρω, κάνω λάθος? Υπάρχει κανένας 318Β πουθενά να ακούσω, ξέρεις?

Δεν θα παιξουν καλα με τον Primaluna δηλ.?

Ακόμα και να μπορέσει να τα οδηγήσει επαρκώς, έχουν πολύ χαμηλή ευαισθησία, που σημαίνει ότι για να ακούς σαν άνθρωπος (αν τα καταφέρεις δηλαδή) θα πρέπει να ανεβάζεις πάρα πολύ την ένταση.

Γιατί όμως θέλεις να πάρεις έναν ενισχυτή με τεχνολογία 60 ετών που "καταργήθηκε" κι όλας πριν 50 χρόνια (η τεχνολογία)?

Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι ενισχυτές χωρίς περιορισμούς. Και με τόσο λίγο ρεύμα που έχουν οι γλομπάτοι :flipout:, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τελικά το χαμηλό που θέλεις.

Γιατί όμως θέλεις να πάρεις έναν ενισχυτή με τεχνολογία 60 ετών που "καταργήθηκε" κι όλας πριν 50 χρόνια (η τεχνολογία)?

Huh? Δηλαδή τα τρανζίστορ είναι πολύ πιο καινούργια τεχνολογία;
Και από πότε καταργήθηκαν οι λαμπάτοι και δεν το κατάλαβα; :ADFADF1:

Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι ενισχυτές χωρίς περιορισμούς. Και με τόσο λίγο ρεύμα που έχουν οι γλομπάτοι :flipout:, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τελικά το χαμηλό που θέλεις.

Μάϊστα... μάϊστα...
Δηλαδή πόσο ρεύμα βγάζει ένας λαμπάτος και πόσο ένας τρανζιστοράτος νέας τεχνολογίας; :ears:

Δεν βολευεσαι με εναν υβριδικο να σταματησουν και οι εριδες?:ernaehrung004:
Εκεινος ο Xindak XA6200 μονο και μονο που υπαρχει σαν επιλογη μ αυτα τα χαρ/κα στα 800Ε, σε ξεκουναει απ τη θεση σου οσο και αναπαυτικα να καθεσαι...

Απάντηση: Re: Αγορά Ηχείων......

Dipie οι almarro δεν αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από όσο ξέρω, κάνω λάθος? Υπάρχει κανένας 318Β πουθενά να ακούσω, ξέρεις?

Μέχρι πρότινος τους έφερνε ο Χ.Μασσέλος.Δεν γνωρίζω,άν σταμάτησε να τους αντιπροσωπεύει.