Δυστυχως ο νεος μου ενισχυτης(audiotechnologies hia 100, 2x100 6 ohm, 2x200 στα 2 ohm ιβρυδικος με λαμπατη προενισχυση) ειχε αρκετα σκληρο και πριματο αποτελεσμα με τα roister status 4).ηρθε λοιπον η ωρα για αναζητηση νεου ηχειου βασης για χωρο 15 τμ και αποσταση ακροασης στα 4 μετρα.Το ζητουμενο ειναι οσο το περισσοτερο μαλακο, γλυκοηχο ηχειο,χωρις τσιμπημενα πριμα.το budget αυστηρα μεχρι 600 ευρω. Εχω σκεφτει να κινηθω για τα παρακατω ηχεια βασης.
1. wharfedale
2.quad 11 η 12l
3. monitor audio br2 η rs 1
4.γιατι οχι atc smc 7 και τελος
5.θα εκτιμουσα καποιος να μου περιγραψει τον ηχητικο χαρακτηρα των chario(silverete & premium)6.dynaudio 7. audio spectrum eros
zηταω ηχειο ζεστο γλυκο με επαρκες χαμηλο για τον χωρο μου για ολων των ειδων μουσικης εκτος κλασικης και ελληνικων.
ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ενδιαφερθει να καταθεσει την αποψη του υστερα απο προσωπικη εμπειρια(ακροαση) και οχι απο οτι εχει διαβασει.
1. wharfedale
2.quad 11 η 12l
3. monitor audio br2 η rs 1
4.γιατι οχι atc smc 7 και τελος
5.θα εκτιμουσα καποιος να μου περιγραψει τον ηχητικο χαρακτηρα των chario(silverete & premium)6.dynaudio 7. audio spectrum eros
zηταω ηχειο ζεστο γλυκο με επαρκες χαμηλο για τον χωρο μου για ολων των ειδων μουσικης εκτος κλασικης και ελληνικων.
ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ενδιαφερθει να καταθεσει την αποψη του υστερα απο προσωπικη εμπειρια(ακροαση) και οχι απο οτι εχει διαβασει.