Λοιποοοοοον,
Βρεθηκα για καφε στην Γλυφαδα (μιας και κατεβηκα να παρω το imac με Χρηστο, Ματθαιο, Μανωλη και ΚΟΨ.
Αφου ειπαμε διαφορα και τους ειπα οτι παω να πρω μετα τον καφε το 20αρι. τοσο ο Χρηστος οσο και ο Ματθαιος μου ειπαν οτι αξιζει να περιμενω για το 24αρι.
Τους εξηγησα οτι "αντρα θελω, τωρα τονε θελω", και αφου ηπιαμε τους καφεδες, πηγαμε με τον Χρηστο να τον παρουμε.
Φτασαμε στο καταστημα, εγω σεταρισμενος για τον 20αρι, οπου υπηρχε ετοιμοπαραδοτος.
Σε μια απελπιδα προσπαθεια μπας και, ρωησα για τον 24αρι και μου ειπαν οτι εχει 2 κομματια στο mall.
Τι να κανω, τι να κανω, δε μαμιεται λεω, παω Μαρουσι και φευγουμε.
200 μετρα παρακατω, μου λεει ο Χρηστος "και θα τρεχεις Μαρουσι τωρα...Αφου ετοιμος ησουν για το 20αρι."
Δικιο του λεω εχεις, αναστροφη και τον χτυπαω κατευθειαν.
Μεγειες μου λοιπον, μιας και με προβληματιζε κιολας το υψος του εικοσαρη (εχω λιγο περιορισμο εδω)
Ξεκιναω περιχαρος να παω σπιτι και να τον παιξω.
Δεν περασν 10 λεπτα διαδρομης, και λεω καλος σιγουρα ο 20αρης, αλλα τι διαολο για να μην παω Μαρουσι δεν πηρα τον 24αρη (ερωτηση)
Μπααα, αφου δεν μου χωραει. Τελος, αυτος ειναι που θελω....
Ερχομαι σπιτι, τον ανοιγω κατευθειαν, τον τοποθετω, ολα καλα.
Παιρνω μεζουρα, εχω και εναν ποντο καβατζα (αν επαιρνα τον 24).
Γαμωτο μου.
Πακεταρισμα, και τηλεφωνο στο mall.
"Μολις πηρα απο το καταστημα σας σην Γλυφαδα ενα μακ 20αρη, θελω ΤΩΡΑ τον 24. Εχετε, ρωταω. Εχουμε μου λεει το παλληκαρι.
"Ντινος, κρατα τον εφτασα"
Σε μια ωριτσα ημουν εκει, και τωρα σα γραφω απο τον ολοκαινουργιο 24 αρι μου..
Περιττο να αναφερω οτι η συζηγος μαλλον ενθουσιαστηκε περισσοτερο !!!