ΑΓΟΡΑ iMac

το 24αρι θαρρω πως ειναι too much.
τουλαχιστον αναφορικα με το μεγεθος της οθονης

Ντίνο χτύπα το 24άρι. Εγώ τα τσέκαρα για αρκετή ώρα δίπλα δίπλα και όντως μετά από λίγη ώρα καταλαβαίνεις ότι η οθόνη του 24αριού είναι καλύτερη. Οσο για το μέγεθος μην προβληματίζεσαι, μετά από καμιά βδομάδα συμβίωση θα το έχεις συνηθίσει, και πραγματικά θα ευχαριστιέσαι να δουλεύεις . Το εργαλείο δεν παίζεται.

εγω το θελω και για χρηση τηλεορασης και για multi tasking,στο 1/4 νετ,στο 1/4 ταινια να μετατρεπεται(εχω πολυ υλικο σε καμερα) και στα υπολοιπα οτι κατσει...
το 24αρι μου φανηκε οτι ειχε ποιο καλη ευκρινεια...

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ iMac

Ντίνο χτύπα το 24άρι. Εγώ τα τσέκαρα για αρκετή ώρα δίπλα δίπλα και όντως μετά από λίγη ώρα καταλαβαίνεις ότι η οθόνη του 24αριού είναι καλύτερη. Οσο για το μέγεθος μην προβληματίζεσαι, μετά από καμιά βδομάδα συμβίωση θα το έχεις συνηθίσει, και πραγματικά θα ευχαριστιέσαι να δουλεύεις . Το εργαλείο δεν παίζεται.

Το τελευταιο που με ενδιαφερει απο εναν υπολογιστη στο σπιτι ειναι αυτο....

Σε αποσταση περι του μισου μετρου, φοβαμαι οτι οι 24" θα μου τιναξουν τα μυαλα στον αερα.....

Η 24" είναι μεγαλούτσικη για απόσταση μισού μέτρου, αλλά θα την επέλεγα. Εγώ είχα μια 17" κ αγόρασα μια 20.1" για ίδια απόσταση, την συνήθισα κ τελικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κ μεγαλύτερη. Προτείνω να πάρεις την 24".

Kι εγώ στην αρχή είχα πρόβλημα... Μου φαινόταν τεράστια η 24-άρα. Σκεφτόμουν οτι έκανα βλακεία, καί περισσότερα πλήρωσα και χειρότερα βλέπω... Έσπρωχνα την καρέκλα μου πρός τα πίσω για να δουλέψω.
Μετά από λίγες μέρες όμως.... Απλά υπέροχη. :SFGSFGSF:
Άσε που με το τηλεκοντρόλ στα χέρια ξαπλώνω και στο κρεβάτι που υπάρχει πίσω από το γραφείο και βλέπω τις ταινίες μου σε μιά κορυφαία 24-άρα οθόνη... ;)

Για τετοια χρηση (ταινια + κρεββατι) ναι καλη φαση.
Δεν ξερω....

Πρεπει να πουλησω κατι πρωτα.....
(θα με σκοτωσει)

"Καλα, ΑΜΑΝ αυτος ο φιλος σου ο Μπαμπης....Ντιλες, ΠΣ3, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες, να δω τι αλλο.... Ναι, κανονισε, λαπτοπ εχεις τι το θες το imac? Tι? μια χαρα ειναι ο προβολεας, τι ειναι αυτο το λουματζεν παλι......"

:slapface:

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ iMac

Δεν ξερω....

(θα με σκοτωσει)

"Καλα, ΑΜΑΝ αυτος ο φιλος σου ο Μπαμπης....Ντιλες, ΠΣ3, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες, να δω τι αλλο.... Ναι, κανονισε, λαπτοπ εχεις τι το θες το imac? Tι? μια χαρα ειναι ο προβολεας, τι ειναι αυτο το λουματζεν παλι......"

Μπορεί να το σκεφτεί και αλλιώς και να ( σκοτώσει ) τον Μπάμπη. Ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται το γυναικείο μυαλό.-bye--bye-
Ντίνο τα πρώτα 1-2 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά το παίρνουν απόφαση.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ iMac

Δεν ξερω....

(θα με σκοτωσει)

Aν ήξερες σε πόσες περιοχές είμαι επικυρηγμένος....
Όλοι θέλουν να κάνουν τις κουτσουκέλες τους και με χρησιμοποιούν σαν άλλοθι... Εγώ φταίω;:silly:
Καλά μούλεγε η μανούλα μου... "-Έξω απ' άδικο..." -bye-

παιδια ξερει κανεις που ειναι στημενοι ο 20αρης και ο 24αρης μαζι για μια απευθειας συγκριση? Στο mall ισως?

παιδια ξερει κανεις που ειναι στημενοι ο 20αρης και ο 24αρης μαζι για μια απευθειας συγκριση? Στο mall ισως?

Ημουν την προηγούμενη εβδομάδα στο Mall είχαν μόνο τον παλιό 24" τον λευκό (αν είναι δυνατόν) στη Fnac.
Δοκίμασε στα Demo stores,στα Multirama στον Πειραιά, στην Systemgraph κτλ.

Σημερα παω για αγορα (μαλλον για 20ρι)

Καλορίζικο από τώρα!! Καλως ήρθες στην Α.Μ. του AvClub !!:flipout:

το 24αρι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο, πες μου οτι δεν θα μετανιωσω το 20αρι.

το 24αρι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο, πες μου οτι δεν θα μετανιωσω το 20αρι.

Γενικά το τελευταίο διάστημα υπάρχει χαμηλή διαθεσιμότητα στα iMac...και ειδικά στα 24άρια, ενώ φορητά και MacPro υπάρχουν σε ικανές ποσότητες...

Πάντως πολύ γρήγορα αναμένονται εξελίξεις στην διάθεση των consumers Apple (φορητά, iMac, gadgetoειδή κλπ) στην Ελλάδα...Ο νοών νοείτο...

Βασικα ειμαι του μπαμ - μπαμ.

"Επαιξα", προχθες μαζι του, σημερα το θελω. Αναμονες δεν τις μπορω, αν δεν το παρω σημερα (αντε και αυριο) θα μου φυγει η καψα.

Στα multirama δεν υπαρχει καθολου 24, 20 αρια εχουν.

Καλη η 24αρα, αλλα ουτε θα κατσω να δω 1080p στον mac, αλλα και η αποσταση που θα καθομαι πιστευω οτι η 20αρα θα μου πεσει καλυτερα.

Βοηθησε με σε παρακαλω να βγω απο αυτον τον ρουβικωκα....