Ντίνο χτύπα το 24άρι. Εγώ τα τσέκαρα για αρκετή ώρα δίπλα δίπλα και όντως μετά από λίγη ώρα καταλαβαίνεις ότι η οθόνη του 24αριού είναι καλύτερη. Οσο για το μέγεθος μην προβληματίζεσαι, μετά από καμιά βδομάδα συμβίωση θα το έχεις συνηθίσει, και πραγματικά θα ευχαριστιέσαι να δουλεύεις . Το εργαλείο δεν παίζεται.
Τ
Σε αποσταση περι του μισου μετρου, φοβαμαι οτι οι 24" θα μου τιναξουν τα μυαλα στον αερα.....
Μπορεί να το σκεφτεί και αλλιώς και να ( σκοτώσει ) τον Μπάμπη. Ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται το γυναικείο μυαλό.Για τετοια χρηση (ταινια + κρεββατι) ναι καλη φαση.
Δεν ξερω....
Πρεπει να πουλησω κατι πρωτα.....
(θα με σκοτωσει)
"Καλα, ΑΜΑΝ αυτος ο φιλος σου ο Μπαμπης....Ντιλες, ΠΣ3, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες, να δω τι αλλο.... Ναι, κανονισε, λαπτοπ εχεις τι το θες το imac? Tι? μια χαρα ειναι ο προβολεας, τι ειναι αυτο το λουματζεν παλι......"
:slapface:
Για τετοια χρηση (ταινια + κρεββατι) ναι καλη φαση.
Δεν ξερω....
Πρεπει να πουλησω κατι πρωτα.....
(θα με σκοτωσει)
"Καλα, ΑΜΑΝ αυτος ο φιλος σου ο Μπαμπης....Ντιλες, ΠΣ3, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες, να δω τι αλλο.... Ναι, κανονισε, λαπτοπ εχεις τι το θες το imac? Tι? μια χαρα ειναι ο προβολεας, τι ειναι αυτο το λουματζεν παλι......"
:slapface:
παιδια ξερει κανεις που ειναι στημενοι ο 20αρης και ο 24αρης μαζι για μια απευθειας συγκριση? Στο mall ισως?
Σημερα παω για αγορα (μαλλον για 20ρι)
το 24αρι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο, πες μου οτι δεν θα μετανιωσω το 20αρι.
Βοηθησε με σε παρακαλω να βγω απο αυτον τον ρουβικωκα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.