thankin
Supreme Member
Λοιπόν παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Πήγα στο coffeeway του golden, όπου έχουν τρεις μόνο Jura, δύο καινούργιες και μια μεταχειρισμένη. Όλες είναι από πιο ακριβές σειρές, όχι ena, νομίζω J7. Αυτές έχουν μείνει, χαρακτηριστικά τη μεταχειρισμένη την δίνουν 750 ευρώ! Το περίεργο είναι ότι η εταιρεία έχει σταματήσει την εισαγωγή νέων μηχανών, αλλά θα συνεχίζει να υποστηρίζει όσες έχει ήδη πουλήσει! Δεν θα ξαναεισάγει νέα μοντέλα, μου είπαν! Το ίδιο μου είπαν και στο κατάστημα λουμίδης στην Κηφισιά που είχε παλαιότερα τις Jura. Οπότε στην Ελλάδα δεν ξαναφέρνουν. Σε ερώτησή μου αν θα υποστηρίξουν (εγγύηση) μηχανή αγορασμένη από το εξωτερικό μου είπαν ναι, αρκεί να έχει απόδειξη.
Το alternate είναι έμπιστο κατάστημα γενικά? Έχει ψωνίσει κανείς από αυτούς? Φοβάμαι λίγο μήπως την διαλύσουν στη μεταφορά...κ άντε μετά να την ψαναστέλνεις έξω. Πάντως νομίζω στα 600ευρώ καλύτερα Jura από τις άλλες...,ε?
(Το Via Espresso στο Mall πότε έκλεισε? Δεν το είχα πάρει χαμπάρι!)
Το alternate ειναι απόλυτα αξιόπιστο έχω ψωνίσει προβολεα απο εκει και ολα καλα. Νομίζω και άλλοι απο εδω . Προχωρά άφοβα.