Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

tassimo..

Παιδιά έχω την εν λόγο μηχανή,φανταστική και όλα καλά αλλά πήξαμε στο latte machiato και στις σοκολάτες δηλαδή αυτά που πουλάνε στα supermarket,στο tassimo.gr έχει καμιά 30αρια γεύσεις τις οποίες και θέλω να δοκιμάσω και δεν μπορώ γιατί δεν έχω πιστωτική,προπληρωμένη κ.τ.λ..

Και τώρα τι γίνεται μόνο αυτά από εδώ και πέρα,δηλαδή οι μη έχοντες πιστωτική δεν θα παίρνουν.?

Ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο να αγοράσω κάψουλες από το κατάστημά τους ή από αλλού μετρητής,αντικαταβολή κτλ?

Re: tassimo..

Παιδιά έχω την εν λόγο μηχανή,φανταστική και όλα καλά αλλά πήξαμε στο latte machiato και στις σοκολάτες δηλαδή αυτά που πουλάνε στα supermarket,στο tassimo.gr έχει καμιά 30αρια γεύσεις τις οποίες και θέλω να δοκιμάσω και δεν μπορώ γιατί δεν έχω πιστωτική,προπληρωμένη κ.τ.λ..

Και τώρα τι γίνεται μόνο αυτά από εδώ και πέρα,δηλαδή οι μη έχοντες πιστωτική δεν θα παίρνουν.?

Ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο να αγοράσω κάψουλες από το κατάστημά τους ή από αλλού μετρητής,αντικαταβολή κτλ?

φιλε θυμαμαι πριν κανα μηνα κ κατι οταν ειχα πετυχει περιπτερο της τασσιμο μου ειχε πει η κοπελιτσα οτι βγαινουν καποιες καινουργιες γευσεις σε καφεδες κ μια επιπλεον γευση σοκολατας. Ολες θα ειναι διαθεσιμες στο online store και μερικες θα φτασουν μεχρι τα σουπερ μαρκετ. Τωρα τι τελικα εχει γινει δε ξερω βγηκαν? βγηκαν μονο online? βγηκαν κ στα σουπερ μαρκετ οτι κ να σου ψεματα θα ειναι. Το σιγουρο ειναι οτι προσβαση σε ολες τις γευσεις θα εχεις μονο sto online store..... -bye-

Εμενα συνεχιζει να μυριζει πλαστικιλα οτι φτιαχνω με το Dolce
Δεν ξερω αν εγω ειμαι τοσο περιεργος
ΑΛλα θα μου πεις πεφτει καυτο νερο μεσα σε πλαστικο τι ηθελες να μυριζει ?

Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Εμενα συνεχιζει να μυριζει πλαστικιλα οτι φτιαχνω με το Dolce
Δεν ξερω αν εγω ειμαι τοσο περιεργος
ΑΛλα θα μου πεις πεφτει καυτο νερο μεσα σε πλαστικο τι ηθελες να μυριζει ?

αυτο ισχυει κ στο καπουτσινο ρεσυ τελικα ή μονο στη σοκολατα?? εκει το ειχα το προβλημα εγω. :bigcry:

Βρε παιδιά αν μπορεί κάποιος ας βγάλει μια φωτό στην ετικέτα του προϊόντος να δούμε τι περιέχει μέσα ή να γράψει τα συστατικά.

Και μια και μιλάμε για καφετιέρες,να και μια στατιστική για την κατανάλωση καφέ ανά άτομο στις χώρες του κόσμου.

http://www.nationmaster.com/graph/foo_cof_con-food-coffee-consumption

Ναι, αυτή η λίστα είναι για το 2002. Γιά να δούμε τώρα, στην εποχή του μνημονίου και του ΔΝΤ, πρέπει να είμαστε πρώτοι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

αυτο ισχυει κ στο καπουτσινο ρεσυ τελικα ή μονο στη σοκολατα?? εκει το ειχα το προβλημα εγω. :bigcry:

σε ολα το κανει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

σε ολα το κανει

ρεσυ δε τους κανεις κανα τηλεφωνο να δουμε τι θα πουν κ τα επισημα μυαλα?? γιατι οπως ειχα γραψει κ μενα ακριβως το ιδιο μου θυμιζε. αλλα οταν ξαναπηγα στο καταστημα που εκαναν τις παρουσιασεις δοκιμασα κ καφε κ σοκολατα κ τσαι αναθεμα το κ δε καταλαβαινα τιποτα!! Μηπως οντως ισχυει οτι πρεπει να κανεις καμμια 20ρια καφερες πρωτα για να στρωσει το μηχανημα?? αν ειναι να σου στειλουν κανα δυο δειγματα για πειραματισμους :smash:

Γιατί παιδεύεστε ακόμα με τις super duper αυτόματες που (υποτίθεται) τα κάνουν όλα και συμφέρουν? :-)

Που ακριβώς; Έχεις κάποια ποικιλία να προτείνεις;

Από Taf προτείνω τους εξής:

1. San Pedro
2. Sweet Blue (ασυναγώνιστο value 4 money)
2.El Conquistador

Από το Tailor Made δεν έχω δοκιμάσει ακόμη όλες τις ποικιλίες.

Προτείνω πάντα μια επίσκεψη (στα websites είναι και οι διευθύνσεις τους).

ασχετο αλλα ειδα προσφορα σημερα στο φυλλαδιο του μεγαλης αλυσιδας 110 ευρω τη dolce gusto circolo και 99 ευρω τη τασσιμο. Και οι δυο χρωματος κοκκινου μαλλον λογω του αγωνα του ολυμπιακου με τη ντορτμουντ χιχιιιιι

σημερα ειχα τη τυχη να πεσω πανω σε παρουσιαση της τασσιμο η οποια λανσαρε τις καινουργιες γευσεις lacta σοκολατα και ...κατι εσπρεσσο το ξεχασα ηδη. Δοκιμασα τη σοκολατα μιλαμε ηταν απαιχτη ρεσεις!! Ξερω ξερω θα μου πειτε εχουμε τοσες συνταγες εδω στο νημα αλλα η ρουφι@ν@ η περιεργια αυτα σου κανει.... Αν πεσετε πανω σε καμμια δοκιμη ριχτε ενα βλεφαρο μου πειτε πως σας φανηκε...