Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

σημερα ειχα τη τυχη να πεσω πανω σε παρουσιαση της τασσιμο η οποια λανσαρε τις καινουργιες γευσεις lacta σοκολατα και ...κατι εσπρεσσο το ξεχασα ηδη. Δοκιμασα τη σοκολατα μιλαμε ηταν απαιχτη ρεσεις!! Ξερω ξερω θα μου πειτε εχουμε τοσες συνταγες εδω στο νημα αλλα η ρουφι@ν@ η περιεργια αυτα σου κανει.... Αν πεσετε πανω σε καμμια δοκιμη ριχτε ενα βλεφαρο μου πειτε πως σας φανηκε...
Αχ πρεπει να σουνα στα εγκαινια του Κωτσόβολου στο εκπτωτικό χωριό οπου και οι 3 μάρκες με τις 3 καφετιέρες φτιάχναν ασταματητα σοκολάτες και καφέδες όποτε είχες την ευκαιρία να δοκιμάσεις και τις 3 !!

ειχε παει η κουνιαρα ρεσυ κ φυσικα κολλησε στη τασσιμο λογω λακτας καντμπουρι και σαχαρντ σοκολατας!! καλα ρε της λεω αλλη δουλεια δεν εκανες σοκολατες επινες χαχαχαχαααααα!!!!

Η δυνατότητα καποιων υπερ-αυτοματων μηχανών εσπρέσο να εκχυλίζουν και καποια ροφήματα σοκολάτας, δεν τις κανει καλες καφετιέρες.
Απο την αλλη, οταν μιλάμε για καλες καφετιέρες και εννοούμε αυτες που θα μας δωσουν σε 1-2 λεπτα κάποιου ειδους εσπρέσο, πανάκριβο,μη επιλέξιμης ποικιλίας, με μια τυπική εκχύλιση για ολους..
τοτε καλο ειναι να κανει και σοκολατα....
Αν δω και δίσκους για τσαι, θα υποκλιθώ στο μεγαλείο της διαφημιστικής επιστήμης.:drummer:

Το επαναφέρω για να πω ότι πλέον στα supermarket έχει jacobs εκλεκτό,cadbury και lacta για tassimo,μια πολύ καλή προσπάθια για όσους δεν έχουν δυνατότητα να παραγγείλουν από το internet..

η ιεροτελεστια και η ικανοποιηση οταν φτιαχνεις εναν καλο καφε δεν μπορει να συγκριθει με καμια αυτοματη μηχανη.
απο την αλλη η ευκολια της παραγωγης καφε ευκολα και γρηγορα σχεδον απ' ολους ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα αυτων των μηχανων.

παντως επειδη τελικα η κουνιαδα πηρε τη τασσιμο νομιζω απολες η λακτα πρεπει να ειναι η πιο ωραια. Στα μαγαζια οταν επινα τη καντμπουρι μου αρεσε αρκετα αλλα σπιτι μου θυμισε τη "πλαστικιλα" της dolce gusto.....

το μονο σπαστικο παντως που πρεπει να εχει η τασσιμο σε σχεση με τη γκουστο ειναι οτι μετα απο καθε ροφημα παροτι βγαζει 7 τονους καπνο για καθαρισμα παντα υπαρχει μια γ@μ$#%#νη σταγονα που καθετε σα ... να μη πω κ πρεπει να τη καθαριζεις χαχαχαααασααα!!!

Δοκιμασα τη λακτα αλλα δεν ηταν τοσο καλη
Ενα κολπο που κανω στη Dolce για να αλλαζω τη γευση ειναι να βαζω στο ποτηρι ελαχιστο καυτο νερο και να διαλυω 2 κουταλακια απο τη σοκολατα που μου αρεσει (πχ σοκολατα πορτοκαλι) και μετα εκει να φτιαχνω ή το chocochino ή nesquick

Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Δοκιμασα τη λακτα αλλα δεν ηταν τοσο καλη
Ενα κολπο που κανω στη Dolce για να αλλαζω τη γευση ειναι να βαζω στο ποτηρι ελαχιστο καυτο νερο και να διαλυω 2 κουταλακια απο τη σοκολατα που μου αρεσει (πχ σοκολατα πορτοκαλι) και μετα εκει να φτιαχνω ή το chocochino ή nesquick

η ντολτσε βγαζει nesquick ροφημα? καινουργιο ειναι ή μονο μεσω ιντερνετ?

Ναι υπαρχει στα σουπερ μαρκετ
nesquick.jpg

ουτε που την ειχε παρει το ματι μου!! ετσι κ αλλιως τωρα η κουνιαδα θα μας κερναει λακτα οποτε δεσαμε!! η επομενη κινηση θα ειναι ιον αμυγδαλου χαχαχαααα με τριμμενο αμυγδαλο!!

Πήρα την FRANCIS FRANCIS X7.1 αλλά στην πρώτη δοκιμή που έκανα να φτιάξω καφέ, δεν ανεβάζει το νερό.
Το δοχείο είναι καλά κουμπωμένο , έχει μέσα νερό ,ζεσταίνεται κανονικά , ακούγεται και η αντλία όταν πατάω το κουμπί...
αλλά καφέ δεν βγάζει... :bigcry:

Δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά ιδέα..αλλά νομίζω πως είναι ελαττωματική και πάει πίσω....

Μου φέρανε αυτή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=39661# σήμερα (δώρο από τον Αη Βασίλη).Να την δοκιμάσω παιδιά η να την αλλάξω με καμιά με κάψουλες?

Είχα μια του ίδιου περίπου budget και δεν κατάφερα να πιω καφέ που να μου αρέσει...´Δεν παίζει να ανέβει η τιμή και βλέπω αρκετές επιλογές στις τύπου nespresso-tassimo.Τί λέτε??

Στις Nespresso , υπαρχουν καψουλες στα σουπερ μαρκετ ή σε αλλα μαγαζια ?
Γιατι απ οτι καταλαβα, μονο παραγγελια γινεται απο το internet-thlefvno ?

Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Στις Nespresso , υπαρχουν καψουλες στα σουπερ μαρκετ ή σε αλλα μαγαζια ?
Γιατι απ οτι καταλαβα, μονο παραγγελια γινεται απο το internet-thlefvno ?

Μόνο παραγγελία. Αλλά δεν είναι τίποτα, αν πάρεις μέχρι το μεσημέρι την άλλη μέρα είναι στην πόρτα σου (πάνω από 60 ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά).

Καλη Χρονιά !

οι krups pixie ειναι εξαιρετικες. και ομορφες. βεβαια ολες οι krups pixie, citiz, essenza και delongi ειναι ιδιες μηχανες..μονο το design αλλαζει..δινουν και 50ε δωρο για αγορες μεχρι τελος ιανουαριου νομιζω.
οι tassimo δεν...

Αν δεν ειχαν τη αποκλειστικη διαθεσιμοτητα μεσω ενος μονο μαγαζιου θα την επαιρνα...

Τωρα σκεφτομαι αυτην εδω...http://www.buldoza.gr/product.aspx?product=1588710

ti lete ?
καλοριζική! Πολυ καλη φαινεται..παρτην και πες μας εντυπώσεις..
Τις καψουλες illy απο που μπορεις να τις προμηθευτεις;