Κοίτα, αν δε θέλεις 100 Hz, αφού όπως αναφέρεις η χρήση της θα είναι κυρίως για ταινίες/σειρές γιατί δεν κοιτάζεις την Sony CX520 ? Την θεωρώ πάρα πολύ τίμια επιλογή για τα χρήματά της.
χαχα! τελικά έχω μπλεχτεί λίγο.... Για χαρακτηριστικά εννοώ κυρίως το panel της... Μου άρεσε το IPS της Panasonic, αλλα δεν μου φάνηκε της samsung να υστερεί... Η μόνη διαφορά είναι οι 2'' παραπάνω.. Το 3D συνεχίζει να μην με απασχολεί... Όσο αφορά την σύγκριση με την LG η μία έχει 50Ηz ενώ η άλλη 200Ηz.. Τώρα όσο αφορά την εικόνα... Θα πρέπει να την τσεκάρω live...
Διότι έχω καταλήξει σίγουρα ότι δεν θα αγοράσω plasma αλλά Led.. Για μεγαλύτερη ανεβαίνει πολύ το budget και επιπλέον οι 40-42'' με καλύπτουν άνετα για αυτή την απόσταση
Όποιος σου είπε ότι 40" σε καλύπτουν άνετα στα 2.5 μέτρα για θέαση HD είναι εντελώς άσχετος. Ενδεικτικά μπορείς να δεις τον πίνακα αυτό...
![]()
http://www.fullhd.gr/articles/tech/2825-a-.html
Για home cinema μπορεί... Γενικότερα όμως το βρίσκω λίγο υπερβολικό να χρειάζεσαι 65'' για τα 2.5 μέτρα... Δηλαδή στα 3μέτρα τί χρειάζεται... Δεν μου είπε κάποιος απλά έγω την είδα στο μαγαζί και μου αρκούσε... Νομίζω είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα αυτό με την απόσταση..
Φίλε ποια TV έχεις τώρα αν επιτρέπεται?
Και αυτό γιατί τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν 2 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.