Αγορα καινουργιου ενισχυτη για τα Aurum Cantus V3F

Απάντηση: Re: Αγορα καινουργιου ενισχυτη για τα Aurum Cantus V3F

Δεν ξερω ποιο μοντελο IA -100 ακριβως εχεις γιατι ειχαν βγει 2 ..το ενα που ειχε χρυσο dimer και το αλλο το ποιο καινουργιο που ειχε ασημενιο ...εγω εχω το πρωτο με το χρυσο που ηταν λιγακι ποιο κατωτερο...γενικα απ οτι ειχα ακουσει ειχε καποιες ατελειες αυτος ...

Φιλε καποιοι καταπληκτικοι ολοκληρωμενοι στα λεφτα που ζητας ειναι ο Primare I 30 και ο Holfi INT 8S. Φοβερα μηχανηματα με τον Holfi να εχει το πλεονεκτημα να εχει πεντακαναλο προενισχυτη οποτε με την προσθηκη ενος τρικαναλου τελικου αποκτας hiend surround συστημα

Σε μεταχειρισμενα θα επαιρνα απο Ebay το σετ προ - τελικου (2χ100) της Primare. Ισως το καλυτερο σετ σε νορμαλ τιμες...

έχω αυτή την εποχή έναν thule ia100, με τα audio spectrum artemis V2, προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα με τίποτα τον ήχο του σκληρό .....

πηγή είναι το advance 203,

ίσα ίσα που και ρεύμα έχει και ικανότητα οδήγησης αρκετή

Μην το λες, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί με ένα άλλο ηχείο συγκεκριμένος ενισχυτής.
Έχω δει διάφορα παλαβά με τα ηλεκτροστατικά μου...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα καινουργιου ενισχυτη για τα Aurum Cantus V3F

Δεν ξερω ποιο μοντελο IA -100 ακριβως εχεις γιατι ειχαν βγει 2 ..το ενα που ειχε χρυσο dimer και το αλλο το ποιο καινουργιο που ειχε ασημενιο ...εγω εχω το πρωτο με το χρυσο που ηταν λιγακι ποιο κατωτερο...γενικα απ οτι ειχα ακουσει ειχε καποιες ατελειες αυτος ...

με το ασημένιο είναι αυτός που έχω, και είναι μια χαρά ...

Μην το λες, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί με ένα άλλο ηχείο συγκεκριμένος ενισχυτής.
Έχω δει διάφορα παλαβά με τα ηλεκτροστατικά μου...

σαφώς.... και άμα βάλουμε στην εξίσωση και τους παράγοντες πηγή, χώρο και αυτί .... τρέχα γύρευε ...

...και ο SYMPHONIC LINE που πουλα συνφορουμιτης πρεπει να ειναι καλη λυση

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=30278

Ειχα εναν σπιτι μου για λιγο διαστημα νομιζω ηταν ο RG10 Mk3 με εξωτερικο τροφοδοτικο με ηχεια tannoy και επαιζε πολυ καλα,μουσικοτατος με συναισθημα...

Να ξέρεις μόνο ότι οι Symphonic είναι δύστροποι με ηχεία που έχουν απότομες μεταβολές στην αντίσταση.
Με τα Audiostatic μου "τέλειωνε" γρήγορα...

Αναλογα τα βατ του...αυτος που ειχα ειχε 120-130 βατ με εξωτερικο τροφοδοτικο και δεν ειχε ''σχετικο'' προβλημα μεχρι ενα σημειο βεβαια...Τα Aurum Cantus V3F με ενα γουφερ 88db και 8 ohms (minimum 6.4 ohms) δεν νομιζω να εχει ιδιετερο προβλημα απο θεμα βατ...Αυτο ειναι καλο φιλε mordor56 για να μπορεις να επιλεξεις τον ενισχητη σου οχι μονο απο το ποσο δυνατος θα ειναι...Παντος νομιζω πως θα πρεπει να ειναι απο 100 και πανω εκτος εξαιρεσεον...

Αυτόν ακριβώς είχα δοκιμάσει.

Αλλά τα δικά μου πέφτουν και στα 2Ω (ενώ είναι στα 8, θεωρητικά), αν θυμάμαι καλά...

Λογικο ακουγετε με τα Audiostatic απο θεμα οδηγησεις αλλα οσο μπορουσε επαιζε ομορφα ? (sorry για το off topic)

Ευχαριστω για τισ απαντησεις !!
Υπαρχει ομως καποιος που εχει ακουσει αυτα τα ηχεια
http://www.aurumcantus.com/aurumcantu-loudspeaker/loudspeaker_v3f.html

με καποιον καλον ενισχυτη ή γενικα αν τα εχει ακουσει κανεις ?
Γιατι ολα τα αλλα τλκ ειναι ψιλοθεωριες ..μπορει εν ας σωστος ενισχυτης ν ακουγεται καλα μ ενα ηχειο κ μ ενα αλλο να ακουγετε υποδεεστερα .
Αν υπαρχει καποιος που ξερει τα ηχεια ας με πληροφορησει .

Ευχαριστω

Έχω ακούσει το μεγαλύτερο μοντέλο (V8F) στου Θάνου (Thanos77), αλλά είχε μόλις μετακομίσει και ακόμα προσπαθούσε να τα στήσει, οπότε δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Αλλά ο Θάνος έχει ενισχυτικά που ξεφεύγουν πολύ από το budget σου, Cary προ-τελικό.
Πάντως μάτσαραν καλά.
Τώρα που το σκέφτομαι, δοκίμασε και καμιά λάμπα. Η πιο προσιτή λύση, είναι ο Αίολος των Τσακιριδαίων ή αν πας λίγο παραπάνω, οι Απόλλωνες. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιον από τους λαμπάτους του Σπέρτου (Audio Craftworks).

Thanks man και παλι ..αλλα δυσκολευομαι γενικα να βρω καποια πληροφορια στο internet σχετικα με τα V3f ,ενα review ή κατι τελος παντων για να εχω ενα υποτυπωδες μπουσουλα ως προς το που θα πρεπει να κινηθω.:chinscratch:

Είναι σχετικά καινούριο ηχείο, όπως και η εταιρεία.

Σε κανα-δυο χρόνια, όλο και κάτι θα βρίσκεις. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, ξεκινάς το ψάξιμο και... έχει ο Θεός!

Με τα μονομπλοκ της xindak που ειναι 2Χ200 θα επιχειρησω να τα ακουσω ,αλλα ειμαι περιεργος να δω αν θα μου τα δωσει ο αντιπροσωπος σπιτι μου,θα κανω μια αποποπειρα .

Πηγα και ακουσα προχθες σ εναν φιλο μου ενα προσιτο συστηματακι που
εχει φτιαξει εδω και καποιον καιρο που αποτελειται απο εναν ενισχυτη τησ denon τον PMA-1500AE , ενα cd player παλι της denon το DCD-700AE και
ηχεια της klipsch τα RB-81 που ειναι βασης ..ομολογω πως το μπασο του συστηματος με εντυπωσιασε και αρχισα να αναρωτιεμαι για τα aurum cantus
τα ηχεια μου για ποιο λογο δεν εχουν τοσο στακατο μπασο .Για να τσεκαρω
τον ενισχυτη μου τον thule τον πηρα μαζι μου και τον καναμε τραμπα .
Διαπιστωσαμε οτι οδηγουσε σε υψηλες εντασεις τα klipsch ,
αλλα κατι ελειπε στον ηχο σε σχεση με τον denon ,ισως ειναι αυτη η σκληραδα που βγαζει ο thule,ισως αναδεικνυει περισσοτερο τις ψηλες και φιμωνει καπως τις μεσοχαμηλες δεν ξερω ακριβως, κατι ομωσ δεν παει καλα ..ειναι και αρκετα ποιο παλιος βεβαια απο τον denon .Αν κινηθω σε καλυτερο
ενισχυτη θα το βελτιωσω αραγε το μπασο που μου λειπει ?