Αγορα καινουργιου ενισχυτη για τα Aurum Cantus V3F

Πέρνα από τον αντιπρόσωπο της Aurum Cantus (Audio Evolution στην Καλλιθέα) και άκουσέ τα με Audiolab, Aurum Cantus και Abrahamsen.

Re: Απάντηση: Αγορα καινουργιου ενισχυτη για τα Aurum Cantus V3F

Με τα μονομπλοκ της xindak που ειναι 2Χ200 θα επιχειρησω να τα ακουσω ,αλλα ειμαι περιεργος να δω αν θα μου τα δωσει ο αντιπροσωπος σπιτι μου,θα κανω μια αποποπειρα .

Επειδή Kινέζικο με Κινέζικο μπορεί να σου ταιριάξει καλύτερα κοίτα και για τα καινούργια Xindak

Last edited:
Υπαρχει καποιος που γνωριζει κατι για καλυτερο ταιριασμα με τα Aurum Cantus V3F αντι για τον Thule ή καποια καλη πηγη που εχει να προτεινει ?
Παρακαλω εναν μπουσουλα γιατι δεν ξερω απο που να ξεκινησω..

Ευχαριστω

V3Fs.jpg

κοιτα ο χωρος τωρα ειναι γυρω στα 15τ περιπου ειναι μικρος,αλλα μπορει ν αλλαξει καποια στιγμη σε κατι μεγαλυτερο (υπαρχει περιπτωση να μετακομισω )οποτε μην λαμβανεις υποψιν τα 15τ.Η μουσικη που ακουω κυμαινεται απο τζαζ ,ροκ ,ηλεκτρονικα ,διαφορα soundtracks,alternative...ενω πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου ν ακουει ορχηστρικα κομματια κλασσικης ή και πιο μοντερνας μουσικης .Οποτε μπορεισ να πεις οτι ακουω απο ενα μεγαλο ευρος μουσικης ,αν εξαιρεσουμε τα ελληνικα (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα ).

CDP:Cambridge 840C,Pioneer PJ 9,Yamaha 2000,YBA 201.

Ενισχυτές:Krell 400xvi,Hegel 200 ή τον 4Α,Musical Fidelity A1008,Yamaha 2000,YBA 202.

Εννοείται,ότι θα δώσεις στον εαυτό σου την χαρά,να ακούσει μηχανήματα κι άν είναι δυνατόν με τα ηχεία σου στο χώρο σου.

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου Dipie ,θα πρεπει ν αρχισω συντομα τις
ακροασεις ! Ευτυχως υπαρχει και στον οριζοντα η γνωστη hi-end εκθεση τον
Νοεμβρη που πιστευω θα βοηθησει και αυτη ...