eyebee
AVClub Enthusiast
Κάπως έτσι ξεκινάμε όλοι (με απόλυτα όρια) και μετά ψάχνουμε τις τσέπες μας...![]()

Κάπως έτσι ξεκινάμε όλοι (με απόλυτα όρια) και μετά ψάχνουμε τις τσέπες μας...![]()
Το xpressionIII θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό, συνδύασε το με μία καλή κεφαλή (εγώ προτείνω benz MC20E2) και καλύφθηκες απόλυτα για πολλά χρόνια.
Μη λες τέτοια λόγια τώρα και έχουμε επισκέψεις!![]()
Γεια σας φίλτατοι!
Ουαου! Δεν περιμενα......!
Ερώτηση: Χρειάζομαι το speedbox απαραίτητα? Και αν ναι το μικρό θα κάνει την δουλειά του ή δεν αξίζει παρά μόνο αν αγοράσω αργότερα το SE? Κάπου είχα διαβάσει ότι το μικρό απλά βολεύει για την αλλαγή στροφών και δεν σταθεροποιεί το μοτέρ όπως κάνει το SE.
Αυτά ρε παίδες.
Και πάλι μεγάλο ευχαριστώ και θα σας κρατήσω ενήμερους!
Έχω κάνει και μια επίσκεψη στον Ορφέα στη Στουρνάρη και μόνο άριστες εντυπώσεις έχω αποκομίσει απο το μαγαζί αυτό. Ο πιτσιρικάς που με εξυπηρέτησε ήταν άψογος και κατατοπιστικότατος. Έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο να κάνω μια σωστή αγορά και μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα γύρω απο την αναλογική πηγή. Δεν κουράστηκε ούτε αμέλησε να με πληροφορήσει όσο καλύτερα μπορούσε. Πηγαίνοντας περίμενα την κλασσική συμπεριφορά ελληνάρα μαγαζάτορα που δεν θα σηκωθεί απο την καρέκλα του, πόσο μάλλον απο τη στιγμή που πήγα με ενδιαφέρον για ενα low budget entry level πικάπ. Το άτομο εμπορεύεται μηχανήματα hi-end αστρονομικών αριθμών κόστους αλλά παρ'όλα αυτά δεν με σνόμπαρε που θα μου πούλαγε ψίχουλα γιαυτόν. Τι να πώ, έμεινα μ*****ς!!
Σόρυ για το offtopic αλλά δεν μπορούσα να μην αναφερθώ. Έχω παέι σε μαγαζιά και μαγαζιά τον τελευταίο μήνα, επαγγελματίες τελικά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Αν δεν σκοπεύεις να πάρεις καλύτερη κεφαλή, εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις το συνδυασμό Planar3-Benz.
πουλούσε ένα Micro Seiki 14 στην τιμή των 50 ευρώ...
... Για μένα το αγοράζω το πικάπ και εγώ θα το θαυμάζω καθημερινά που θα μου παίζει μουσική...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.