αγορα καρτας Suisse HD

Δεν υπάρχει κάποιος φίλος για να με βοηθήσει στη μετάφραση, ή έστω στο κεντρικό συμπέρασμα σχετικά με το ανωτέρω eMail, που έλαβα ζητώντας από την εταιρεία την ενεργοποίηση την κάρτας που μου έστειλε?
 
απ οσο καταλαβαινω το mail που ελαβες δεν ειναι απαντηση για ενεργοποιηση αλλα κατι σαν ενημερωτικη σελιδα για τα προιοντα τους.
 
ακριβως σου προτεινει ποια πακετα να αγορασεις+ δεκτες+ καρτες
 
Παιδιά απάντησα σ αυτό και στο αλλο thread για το ελβετικό, σε απάντηση του Θεονα.
Κοντολογίς το κείμενο δεν αφορά εμας και τις ...ελβετίδες, σταλθηκε σε όλους τους πελάτες του καταστήματος και αφορά όσους ήταν συνδρομητές TPS το οποιο όπως γνωρίζετε σε λιγο καιρό δεν θα είναι παρά..μιά γλυκιά ανάμνηση!
Σ αυτους τους συνδρομητές λοιπον λενε ότι για να μεταφέρουν την συνδρομή στο Canalsat-Canal+ (που αφομοίωσε το TPS) χρειάζονται οπωσδήποτε γαλλική διεύθυνση και όνομα και ακόμη κι έτσι μπορεί να υθπάρξουν προβλήματα. Σ αυτούς λοιπόν συνιστούν απλά το μικρό γαλλικό πακέτο Bis (13ανατ, βιαξες) που δίνει σκετες κάρτες και...δεν ζητάει ούτε διεύθυνση ούτε τίποτε!
 
Δεν υπάρχει κάποιος φίλος για να με βοηθήσει στη μετάφραση, ή έστω στο κεντρικό συμπέρασμα σχετικά με το ανωτέρω eMail, που έλαβα ζητώντας από την εταιρεία την ενεργοποίηση την κάρτας που μου έστειλε?

αρα απαντηση δεν πηρες για αυτο που ζητησες
απλα επεσες στην περιπτωση, οτι σου εστειλαν mail για αλλο λογο
 
Υπάρχει κάποιο update στην πληροφόρηση σχετικά με τους δυνατούς τρόπους απόκτησης της κάρτας σήμερα;