αγορα καρτας Suisse HD

its up 2 u παντως δεν θα σου χρεωθει η καρτα μιας και δεν σου εχει αποσταλλει

αλλα γιατι να ακυρωσεις? το 50 αρι ηταν μεσα στο προγραμμα....

Λάρυ αν τους ρωτήσει για την διετια που όλοι οι άλλοι δεν έχετε πληρώσει ????

ερώτηση έκανα μη βαρούτε .....

Last edited by a moderator:
σκέφτομαι να ρωτήσω για τη διετία...αλλά η μαμά μου δεν με έμαθε ουτε λέξη στα γαλλικά...αγγλικά, τους έχει μαθει άραγε η δικιά τους μαμά;

Απάντηση: Re: αγορα καρτας Suisse HD

σκέφτομαι να ρωτήσω για τη διετία...αλλά η μαμά μου δεν με έμαθε ουτε λέξη στα γαλλικά...αγγλικά, τους έχει μαθει άραγε η δικιά τους μαμά;
Η διετία πρέπει νά έχει σχέση μέ τό συμβόλαιο πού κάνουν μέ τήν κρατική τηλεόραση...εάν τούς έδωσε τό ΟΚ...γιά μάς δέν νομίζω νά ισχύει...

θα επιχειρήσω να ρωτήσω...αγγλιστί...και θα δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε...

Δεν θα βγαλεις ακρη!
Εγω που ξέρω άριστα γαλλικά τους ρώτησα γιατι υπάρχουν διαφορές στις χρεώσεις και δεν πήρα κάποια απάντηση...Τοτε δεν υπήρχε ακόμη θέμα διετίας και όσο καταφερνω και ανοίγει η κάρτα κάθε μήνα δεν έχω λόγο να τους ξανατηλεφωνήσω (μπορει να θυμηθούν να με χρεώσουν...και τιποτε άλλο που ξέχασαν!)

Δεν θα τους ρωτήσω για τη χρέωση...τί 50 τί 80....θα τους ρωτήσω για τη 2ετια...απλώς ενημερωτικά...

Παιδιά χάρη σε σας έβαλα πρόσφατα Sky και είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα μου άνοιξε η όρεξη και για Swisse αλλά έχω (ως άσχετος) αρκετές απορίες, please help:
1) Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε Euro 2008 σε HD (εφόσον στην Αγγλία όλα τα δικαιώματα τα έχει το BBC που δεν μπορούμε να δούμε) ?
2) Θα υπάρχει σπικάζ και στα Αγγλικά (ή μόνο Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά) ?
3) Έχω 2 πιάτα (NOVA & SKY) και αντίστοιχους αποκωδικοποιητές. Τι επιπλέον εξοπλισμός θα χρειασθεί και πόσο περίπου κοστίζει ?
4) Θα χρειασθεί και επιπλέον καλώδιο ?
5) Έχω συγγενείς στην Ελβετία. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την κάρτα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο ?
6) Η κάρτα είναι μόνιμη ή χρειάζεται ανανέωση και με τι κόστος ?
7) Τι άλλα οφέλη (εκτός βέβαια από τα υπόλοιπα Ελβετικά κανάλια) θα έχω εάν προχωρήσω (π.χ. προοπτική F1 σε HD, άλλα FTA κανάλια, κλπ) ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! :confused:

Παιδιά χάρη σε σας έβαλα πρόσφατα Sky και είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα μου άνοιξε η όρεξη και για Swisse αλλά έχω (ως άσχετος) αρκετές απορίες, please help:
1) Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε Euro 2008 σε HD (εφόσον στην Αγγλία όλα τα δικαιώματα τα έχει το BBC που δεν μπορούμε να δούμε) ?υπαρχουν ακομη το DigitAlb (Αλβανικο πακετο στα 235 ευρω +Conax module στον Eutelsat στις 12 ) και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα για το Ελληνικο HD(Hellas Sat στις 39
2) Θα υπάρχει σπικάζ και στα Αγγλικά (ή μόνο Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά) ?oπως τα λες Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
3) Έχω 2 πιάτα (NOVA & SKY) και αντίστοιχους αποκωδικοποιητές. Τι επιπλέον εξοπλισμός θα χρειασθεί και πόσο περίπου κοστίζει ? θελεις HD δεκτη με κοστος απο 300 ευρω εως 450 για πιατο τωρα πρεπει να τσεκαρεις αν εχει υψηλο σημα στα καναλια του Ελβετικου πακετου
4) Θα χρειασθεί και επιπλέον καλώδιο ? οχι θα παιξει Disecq
5) Έχω συγγενείς στην Ελβετία. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την κάρτα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο ? τιποτα απλα να ζητησεις να στην αγορασουν και να στη στειλουν
6) Η κάρτα είναι μόνιμη ή χρειάζεται ανανέωση και με τι κόστος ? μηδεν μονιμοτερον του προσωρινου.....προσωρινα ειναι εφ απαξ αν αλλαξει κατι αργοτερα....
7) Τι άλλα οφέλη (εκτός βέβαια από τα υπόλοιπα Ελβετικά κανάλια) θα έχω εάν προχωρήσω (π.χ. προοπτική F1 σε HD, άλλα FTA κανάλια, κλπ) ? δεν γνωριζουμε προς το παρον κατι τετοιο πλην της μεταδοσεως και της Ολυμπιαδας του 2008

Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! :confused:

...

Ουδεμία απάντηση έλαβα στο μειλ που έστειλα και ρωτουσα για τα 2 χρόνια. Το έστειλα σε αυτό με το οποίο με ενημέρωναν για τη διευθυμση και το τελικό κόστος...μήπως πρέπει να το στειλω εκεί που παρήγγειλα στην αρχή ή σε καποιο άλλο μειλ;

Παρακαλώ, ζητώ τη βοήθεια σας.
'Οπως είχα αναφέρει και παλαιότερα, δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω την κάρτα. Μετά από δύο eMail που έστειλα, έλαβα τελικά σήμερα μιά απάντηση η οποία πρέπει να αναφέρει σημαντικά στοιχεία (έχει και images), αλλά αδυνατώ να την κατανοήσω.

Θέλω να την παρουσιάσω εδώ, αλλά δεν ξέρω πως. Έχω σώσει το eMail στο δίσκο (.msg), αλλά με το εργαλείο attachments μου βγάζει error.

Tι να κάνω?

ΣΤΕΛΝΩ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ COPY
===================================
Comme vous avez pu le lire dans la presse, il n’est actuellement plus possible de recevoir les chaines de Canal+ Canalsatellite en Suisse. TPS s’annule complètement.

Si vous disposez d’une adresse en France, ainsi que d’un compte bancaire français, nous pouvons encore vous fournir des abonnements, mais sans garantie et risques : les modifications future qui seront faites par canalsatellite sur les cartes et du système de cryptage.

Nous avons différente solutions à vous proposer.

En voici quelque exemple, pour de plus amples solutions veuillez appeler le 0900 900 657, à votre disposition à titre exceptionnel jusqu'à 21h30.

Bienvenue sur le site des abonnements BIS TV

La télévision par satellite à la portée de votre porte monnaie

Remplacez votre abonnement TPS, sans modification de décodeur, carte en VIACCESS 2.6

Parrainage:
Vous avez un abonnement a BISTV et parrainez un proche ou un ami, vous recevrez un crédit de CHF 30.- pour le prochain renouvellement de votre abonnement, votre filleul un rabais de CHF 30.- pour son nouvel abonnement.
Pour ce faire, indiquez a votre filleul le numéro de votre carte BISTV.

la liste des fréquence AB BISTV en un seul click ici

--------------------------------------------------------------------------------

12 mois AB Bis Panorama Basique, bouquet de base
CHF 169,00
[Details] [Acheter]

Transformation de votre carte TPS sans modification de décodeur
Abonnement à Absat Bis Basique, Chaines françaises, Carte renouvelable

Les grandes chaines généralistes: TF1, France 2, France 3, RTL9, NT1, TMC, M6*, W9*
Les chaines de divertissement: France 4, AB1, Direct 8, Video Click
Les programmes jeunesses: Guili, Manga
Les chaines Culture: LCP, France 5, France Ô, Arte, Escale, Chasse et peche, Toute l'Histoire, TV8 Mont Blanc, TV5 Monde, Animaux*, Encyclopedie*
Musique: NRJ12, Virgin TV
Le Sport: Orange Sport, AB Moteur, Sport+*, Equidia PMU*, Eurosport 2*
Information: BFM TV.

150 Chaines Italiennes
50 chaines Arabes
30 chaines Anglophones
20 chaines Allemande

*Prochainement
**frais d'activation

--------------------------------------------------------------------------------

12 mois option Cinéma et Night BisTV
CHF 199,00
[Details] [Acheter]

Abonnement Cinéma + Night XXX, options AB Bis

Chaines Cinéma: Action, Ciné First, Ciné Pop, Ciné FX, Ciné Polar
Chaine Night XXX: Marc Dorcel, XXL

+

12 mois option Cinéma BisTV
CHF 99,95
[Details] [Acheter]

Abonnement Cinéma, option AB Bis

Chaines Cinéma: Action, Ciné First, Ciné Pop, Ciné FX Ciné Polar

12 mois AB Bis Option Night
CHF 99,95
[Details] [Acheter]

Abonnement Night XXX, option AB Bis

Chaines Night options: Marc Dorcel + XXL

12 MOIS AB Bis Options Art Prime Sport ART Movies, Art Hykayat.
CHF 99,95
[Details] [Acheter]

Abonnement ART, option AB Bis

Chaines ART: ART Prime, Sport ART, Art Hykayat

Récepteur satellite compatible BIStv suisse
CHF 555.-
[Details] [Acheter]

Récepteur satellite compatible chaines suisse 12 mois abonnement basique AB BISTV *

Chaines classée par pays Suisse France Italie Espagne etc, compatible 16/9 dolby digital

Récepteur satellite compatible BIStv suisse HDTV
CHF 748.-
[Details] [Acheter]

Récepteur satellite compatible HDTV chaines suisse AB BISTV

Chaines classée par pays Suisse France Italie Espagne etc, compatible 16/9 dolby digital HDTV

Last edited: