Η διετία πρέπει νά έχει σχέση μέ τό συμβόλαιο πού κάνουν μέ τήν κρατική τηλεόραση...εάν τούς έδωσε τό ΟΚ...γιά μάς δέν νομίζω νά ισχύει...σκέφτομαι να ρωτήσω για τη διετία...αλλά η μαμά μου δεν με έμαθε ουτε λέξη στα γαλλικά...αγγλικά, τους έχει μαθει άραγε η δικιά τους μαμά;
Παιδιά χάρη σε σας έβαλα πρόσφατα Sky και είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα μου άνοιξε η όρεξη και για Swisse αλλά έχω (ως άσχετος) αρκετές απορίες, please help:
1) Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε Euro 2008 σε HD (εφόσον στην Αγγλία όλα τα δικαιώματα τα έχει το BBC που δεν μπορούμε να δούμε) ?υπαρχουν ακομη το DigitAlb (Αλβανικο πακετο στα 235 ευρω +Conax module στον Eutelsat στις 12 ) και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα για το Ελληνικο HD(Hellas Sat στις 39
2) Θα υπάρχει σπικάζ και στα Αγγλικά (ή μόνο Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά) ?oπως τα λες Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
3) Έχω 2 πιάτα (NOVA & SKY) και αντίστοιχους αποκωδικοποιητές. Τι επιπλέον εξοπλισμός θα χρειασθεί και πόσο περίπου κοστίζει ? θελεις HD δεκτη με κοστος απο 300 ευρω εως 450 για πιατο τωρα πρεπει να τσεκαρεις αν εχει υψηλο σημα στα καναλια του Ελβετικου πακετου
4) Θα χρειασθεί και επιπλέον καλώδιο ? οχι θα παιξει Disecq
5) Έχω συγγενείς στην Ελβετία. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την κάρτα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο ? τιποτα απλα να ζητησεις να στην αγορασουν και να στη στειλουν
6) Η κάρτα είναι μόνιμη ή χρειάζεται ανανέωση και με τι κόστος ? μηδεν μονιμοτερον του προσωρινου.....προσωρινα ειναι εφ απαξ αν αλλαξει κατι αργοτερα....
7) Τι άλλα οφέλη (εκτός βέβαια από τα υπόλοιπα Ελβετικά κανάλια) θα έχω εάν προχωρήσω (π.χ. προοπτική F1 σε HD, άλλα FTA κανάλια, κλπ) ? δεν γνωριζουμε προς το παρον κατι τετοιο πλην της μεταδοσεως και της Ολυμπιαδας του 2008
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!![]()
Κάνε κόπυ-πέιστ το κείμενο του ε-μαιλ και ανέβασε το σαν έγγραφο του word!
Έστειλα ήδη Email με συνημμένο αρχείο στο AVClub [[email protected]]. Στο copy/paste χανονται χρήσιμα imagrs.
Το έστειλα και στο [email protected]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.